Bài tập tiếng Anh lớp 10 Unit 1: A Day in The Life of... hệ 7 năm

Với mong muốn giúp các em học tốt tiếng Anh lớp 10, VnDoc.com đã đăng tải rất nhiều tài liệu bài tập tiếng Anh lớp 10 Unit 1 A Day in the life of ... có đáp án khác nhau. Bài tập tiếng Anh Unit 1: A Day in The Life of.. có đáp án gồm nhiều dạng bài tập tiếng Anh khác nhau giúp các em cải thiện kỹ năng làm bài hiệu quả.

* Xem thêm Hướng dẫn học Unit 1 lớp 10 tại:

Soạn Unit 1 lớp 10 A Day in the life of ... hệ 7 năm

I. Bài tập Unit 1 tiếng Anh 10 A day in the life of ... số 1

A. MULTIPLE CHOICES:

I/ Choose the word whose underlined part has a different pronunciation from the others in each group:

1/ A. pay  B. bay  C. day  D. quay
2/ A. knife B. routine C. dinner D. kick
3/ A. brow B. dow C. now  D. shown
4/ A. kitche B. when C. mess  D. debt
5/ A. desks  B. rulers C. bags D. pens
6/ A. minute  B. muddy  C. funny  D. number
7/ A. born B. world C. fork D. short
8/ A. house B. hour  C. how D. horse
9/ A. sky  B. pretty  C. why  D. by
10/ A. died  B. continued  C. contented  D. followed

II/ Choose the word whose main stress is placed differently from the others in each group:

1/ A. routine B. arrive  C. morning D. prefer
2/ A. dinner  B. harrow  C. neighbor  D. correct
3/ A. dinner  B. during  C. although D. number
4/ A. evening B. usually  C. afternoon  D. another
5/ A. alarm  B. discuss  C. friendly  D. begin
6/ A. morning  B. repair  C. happy  D. pupil
7/ A. buffalo  B. exactly  C. tobacco  D. continue
8/ A. minute  B. about  C. Physics D. English
9/ A. quarter B. before  C. partner D. weather
10/ A. peasant  B. finish  C. compare  D. adverb

III/ Select the synonym of the following bold and underlined word in each sentence in the unit:

1/ Ask and answer questions about your daily routine, using the cues below.

A. action

B. trip

C. way

D. habit

2/ I drink some cups of tea, have a quick breakfast and then lead the buffalo to the field.

A. strong

B. fast

C. mighty

D. powerful

3/ I leave the house at a quarter past five and arrive in the field at exactly 5.30.

A. 10 minutes

B. 15 minutes

C. 20 minutes

D. 30 minutes

4/ I continue to work from a quarter past eight till 10.30.

A. keep away

B. keep back

C. keep down

D. keep on

5/ During my break I often drink tea with my fellow peasants and smoke local tobacco.

A. men

B. women

C. person

D. people

6/ Then I go home, take a short rest and have lunch with my family at 11.30.

A. break

B. relaxation

C. while

D. time

7/ We finish our work at 6 pm, sometimes much later.

A. now and then

B. lately

C. recently

D. and so on

8/ We have done everything as planned.

A. programmed

B. thought

C. said

D. mentioned

9/ The police want to discuss these recent racist attacks with local people.

A. say to

B. tell about

C. speak of

D. talk to

10/ It takes me 30 minutes to prepare.

A. get ready

B. make easy

C. keep clean

D. be good

IV/ Select the antonym of the following bold and underlined word in each sentence in the unit:

1/ Ask and answer questions about your daily routine, using the cues below.

A. Question

B. Reply

C. Tell

D. Repeat

2/ What time do you go to bed?

A. go out

B. sit down

C. leave for

D. get up

3/ I drink some cups of tea, have a quick breakfast and then lead the buffalo to the field.

A. weak

B. strict

C. slow

D. thin

4/ I leave the house at a quarter past five and arrive in the field at exactly 5.30.

A. quickly

B. weakly

C. wrongly

D. successfully

5/ I continue to work from a quarter past eight till 10.30.

A. complete

B. finish

C. come

D. start

6/ Our neighbors have always been very friendly towards us.

A. cool

B. hot

C. warm

D. mad

7/ Choose the answer A, B, or C that best suits the meaning of the italicized word(s).

A. lastly

B. late

C. worst

D. weakly

8/ We are not losing anything.

A. stopping

B. finding

C. buying

D. selling

9/ Are they happy with their lives or not? Why?

A. tired

B. disappointed

C. sad

D. unlucky

10/ Although it's a long day for us, we feel we are contented with what we do.

A. dissatisfied

B. excited

C. shocked

D. interested

V/ Choose the best answer A, B, C or D for each sentence:

1/ Do you think food, air, and clothes ______ necessary for life?

A. were

B. are

C. have been

D. will be

2/ My uncle _______ a visit to Germany in 2005.

A. paid

B. pays

C. has paid

D. will pay

3/ Two months ago my brother _______ elected headmaster of his school and he _______ a vacation since then.

A. was-hadn't had

B. was-hasn't had

C. had been-didn't have

D. had been-wouldn't have

4/ Our principal _______ to Thailand several times.

A. was

B. had been

C. is

D. has been

5/ Yesterday morning my mother _______ me a new bicycle as my old one _______ stolen.

A. bought-was

B. bought-had been

C. had bought-was

D. had bought-had been

6/ "Did anyone see the thief?"-"No, he already _______ away by the time we _______ in."

A. ran-had come

B. had run-came

C. runs-have come

D. has run-come

7/ Yesterday afternoon while my mother _______ for the taxi, the shower _______.

A. waited-stopped

B. was waiting-was stopping

C. waited-was stopping

D. was waiting-stopped

8/ People reported that before help _______ them, a small child _______ of infantile paralysis.

A. had reached-died

B. reached-had died

C. reaches-has died

D. has reached-dies

9/ "I _______ you at 9 tomorrow morning. Will that be OK?"

- "At 9? No, I _______ shopping with my mother."

A. phone-will go

B. am phoning- have gone

C. will phone-will be going

D. have phoned-am going

10/ My brother sometimes asked himself what _______ to the trees if spring didn't come at last.

A. happened

B. happens

C. would happen

D. will happen

VI/ Choose the correct words to complete the sentences:

1/ Are you planning to go _______ Paul's job when he leaves?

A. after

B. ahead

C. on

D. up

2/ We've received permission to go _______ with the music festival in spite of opposition from local residents.

A. along

B. ahead

C. over

D. off

3/ I don't go _______ her views on private medicine.

A. together with

B. on with

C. away with

D. along with

4/ Public opinion is going _______ the government on this issue.

A. to

B. for

C. against

D. by

5/ Their relationship goes _______ when they were at university together.

A. back to

B. into

C. out of

D. far away

6/ You can watch the trains going _______ from this window.

A. in

B. off

C. on

D. by

7/ He went _______ on his knees and begged for forgiveness.

A. to

B. down

C. by

D. out

8/ Their dog had to be put to sleep after it went _______ the post woman.

A. after

B. for

C. ahead

D. along

9/ She's decided to go _______ business as a freelance computer programmer.

A. into

B. on

C. for

D. by

10/ The lights went _______ in several villages because of the storm.

A. by

B. out

C. up

D. off

VII/ Find the one mistake (A, B, C or D) in these sentences and then correct them:

1/ His mother (A) used to make (B) much him (C) when he went home (D) for holidays.

2/ It's (A) terribly smoky (B) in here - I'm just (C) going on for a breath of (D) fresh air.

3/ Many pupils have (A) extra classes (B) in the evenings (C) with (D) at weekends.

4/ We've been having (A) a little (B) problems (C) with the (D) new computer.

5/ Remember (A) going through the pockets (B) before you (C) put those jeans (D) in the washing machine.

6/ One (A) certainly hopes to gain (B) a little (C) wise as one grows (D) older.

7/ I know Johnson (A) finished last in the race, but (B) who was (C) second to (D) the last.

8/ If you do something (A) by the moment, you are doing it (B) now, but might do (C) something different (D) in the future.

9/ She said, “(A) Never trust a man (B) whose eyes are (C) so close (D) one another!”

10/ (A) Unless anyone rings (B) for me, (C) please tell them (D) I'll be back in the office at 4 o'clock.

VIII/ Read the passage below carefully, and then choose the best answer:

MANY KINDS OF MICROBES

There are thousands of different kinds of microbes. Microbes called (1) _______ are the smallest living things. Bacteria live almost everywhere: on land, in water, and even (2) _______ you.

Some microscopic life forms are like plants. Tiny diatoms are microbes that live in lakes and the ocean. Diatoms soak up (3) _______ and use its energy to make food, just like plants.

Some microscopic life forms are more (4) _______ animals. Protozoa such as the amoeba and paramecium are animal-like microorganisms. An amoeba can move (5) _______ changing the shape of its body. It sticks out a pseudo pod, or false foot. A paramecium is (6) _______ with tiny hairs. It waves its hairs rapidly to swim.

Viruses are (7) _______ kind of microbe. Viruses sometimes act like living things and other times act like nonliving things. Viruses sometimes live in the cells of plants and animals. (8) _______ a cell, a virus reproduces like a living thing. The virus uses the cell to make many copies of itself. Viruses are (9) _______ small to see with an ordinary microscope. You need a powerful electron microscope to see a virus. Outside of a plant or animal cell, a (10) _______ is like a nonliving thing.

New vocabulary:

- microbe (n.): vi trùng, vi khuẩn

- microscopic (adj.): thuộc kính hiển vi; rất nhỏ

- diatom (n.): (thực vật học) tảo cát

- protozoa (n.): ngành động vật nguyên sinh

- amoeba (n.): Amip

1/ A. animals  B. bacteria  C. plants  D. viruses
2/ A. in  B. out  C. outside  D. inside
3/ A. sunlight B. water  C. air  D. lightning
4/ A. as  B. same  C. like  D. similar
5/ A. by B. after  C. before D. during
6/ A. made  B. done  C. filled  D. covered
7/ A. other  B. one another  C. another D. each other
8/ A. Outside  B. Inside  C. Beside  D. Near
9/ A. very  B. so  C. too  D. almost
10/ A. cell  B. plant C. diatom D. virus

B. USE OF ENGLISH:

I/ Match the sentences, clauses or phrases in column A with the ones in column B to make meaningful sentences:

A

B

1/ However, they arrived at the park

A/ it was a pleasant evening.

2/ In the afternoon,

B/ right near the seashore.

3/ The concert starts at 8 p.m.,

C/ in the middle of the hall.

4/ They are sitting

D/ we would go to school at 12.45.

5/ Last Christmas,

E/ but finally, it turned out to be a very appealing picture.

6/ Generally speaking,

F/ for supper.

7/ Firstly we thought we would not enjoy it,

G/ we went to the restaurant very near here.

8/ From time to time,

H/ we held a small party at home.

9/ Our family stayed at a beautiful hotel

I/ so you have to get there before time to find your seats.

10/ We’d like to have something light

J/ in no time at all by motorcycle.

II/ Fill each gap with a word from the list below:

exhibition, neighborhood, timetable, immediately, broken, purchased, fields, repair, stable, continued

1/ If the foundations of the house aren't _______, collapse is possible.

2/ The president _______ by saying that his country was a free country and would always remain so.

3/ There were lots of kids in my _______ when I was growing up.

4/ The athlete's third, and winning, jump was an _______ of skill and strength.

5/ Is it too late to _______ the damage we have done to our planet?

6/ The school playing _______ were marked out for football and rugby.

7/ The people most _______ affected by the drought are the farmers themselves.

8/ The _______ for our trip to Paris includes visits to Notre Dame, the Eiffel Tower and the Louvre.

9/ She _______ her first house with the money.

10/ We've _______ the back of it now and we should be finished by Friday.

III/ Complete the sentences with an appropriate word:

1/ We all know that the sun always _______ in the west.

2/ To _______ you the truth, I didn't understand a word of what he was saying.

3/ _______ your eyes - I've got a surprise for you.

4/ She's so thin yet she _______ like a horse.

5/ I wonder if you could _______ me - I'd like some information about flights to New Zealand.

6/ The accident _______ me a lesson I’ll never forget.

7/ The company ought to _______ something about the poor service.

8/ The house was _______ of wood with an iron roof.

9/ Carrying heavy loads around all day is hard _______.

10/ Ben never forgets to _______ "Please" and "Thank you".

IV/ Put the verb in the correct form:

1/ My sister (not listen) _______ to the radio at all.

2/ How many languages (your teacher/ speak) _______?

3/ What time (shops/ open) _______ in your hometown?

4/ My brother has a motorbike but he (not use) _______ it very often.

5/ How many cups of coffee (your father/ drink) _______ a day?

6/ What (your uncle/ do) _______? – He’s a policeman.

7/ What (these words/ mean) _______?

8/ Where (your grandparents/ live) _______ now?

9/ I (not like) _______ Literature but I (enjoy) _______ learning English.

10/ Birds (sing) _______, (they/ do) _______?

V/ Make sentences based on the given words:

1/ the children/ always/ fond/ candy/ such/ chocolate/ cakes

2/ my teacher/ sometimes/ get/ angry/ me/ because/ I/ not homework

3/ Nhung/ good/ studious/ student/ and/ never/ late/ school

4/ my mother/ go/ work/ 6.30/ every day

5/ it/ seldom/ rain/ summer/ that place

6/ she/ occasionally/ misunderstand/ me/ but/ it/ not/ matter

7/ my mother/ go/ market/ twice/ week

8/ she/ usually/ afraid/ dogs/ but/ she/ like/ cats

9/ how often/ you/ go/ dancing/ club/ summer?

10/ we/ often/ go/ there/ four times/ month/ summer

VI/ Arrange the words to make complete sentences:

1/ with demand we're having a six-day week to cope to work.

2/ the world mixture of and glucose save a simple lives in many parts of water can.

3/ leaving school after, a year she spent traveling, mostly in and Asia Africa .

4/ and done gone it Mike's really now - for breaking he'll be trouble in terrible that window.

5/ give me could you some idea will finish the building of when work?

6/ been studying researchers have how people make decisions under stress.

7/ School they at the International have pupils different nationalities of 46.

8/ this year's one harvest was of the since the most successful of 1985 record crop.

9/ had any have you serious relationships past year in the?

10/ the whole she explained idea again, but still didn't I understand.

Còn tiếp ...

II. Đáp án Bài tập tiếng Anh lớp 10 Unit 1: A Day in The Life of... số 1

A. MULTIPLE CHOICES:

I/ Choose the word whose underlined part has a different pronunciation from the others in each group:

1/ D. quay ; 2/ A. knife ; 3/ D. shown ; 4/ A. kitchen

5/ A. desks ; 6/ A. minute ; 7/ B. world ; 8/ B. hour

9/ B. pretty ; 10/ C. contented

II/ Choose the word whose main stress is placed differently from the others in each group:

1/ C. morning ; 2/ D. correct ; 3/ C. although ; 4/ D. another

5/ C. friendly ; 6/ B. repair ; 7/ A. buffalo ; 8/ B. about

9/ B. before ; 10/ C. compare

III/ Select the synonym of the following bold and underlined word in each sentence in the unit:

1/ D. habit ; 2/ B. fast ; 3/ B. 15 minutes ; 4/ D. keep on

5/ C. person ; 6/ B. relaxation ; 7/ A. now and then

8/ A. programmed ; 9/ C. speak of ; 10/ A. get ready

IV/ Select the antonym of the following bold and underlined word in each sentence in the unit:

1/ B. Reply ; 2/ D. get up ; 3/ C. slow ; 4/ C. wrongly

5/ B. finish ; 6/ A. cool ; 7/ C. worst ; 8/ B. finding

9/ C. sad ; 10/ A. dissatisfied

V/ Choose the best answer A, B, C or D for each sentence:

1/ B. are ; 2/ A. paid ;

3/ B. was-hasn't had ; 4/ D. has been

5/ B. bought-had been ; 6/ B. had run-came

7/ D. was waiting-stopped ; 8/ B. reached-had died

9/ C. will phone-will be going ; 10/ C. would happen

VI/ Choose the correct words to complete the sentences:

1/ A. after ; 2/ B. ahead ; 3/ D. along with ; 4/ C. against

5/ A. back to ; 6/ D. by ; 7/ B. down ; 8/ B. for

9/ A. into ; 10/ D. off

VII/ Find the one mistake (A, B, C or D) in these sentences and then correct them:

1/ (B) much → much of ; 2/ (C) going on→ going out

3/ (C) with → and/ or ; 4/ (A) a little → a few

5/ (A) going through → to go through ; 6/ (C) Wise → Wisdom

7/ (D) the last → last ; 8/ (A) by the moment → for the moment

9/ (D) one another → together ; 10/ (A) Unless → If

VIII/ Read the passage below carefully, and then choose the best answer:

1/ B. bacteria ; 2/ D. inside ; 3/ A. sunlight ; 4/ C. like ; 5/ A. by

6/ D. covered ; 7/ C. another ; 8/ B. Inside ; 9/ C. too ; 10/ D. virus

B. USE OF ENGLISH:

I/ Match the sentences, clauses or phrases in column A with the ones in column B to make meaningful sentences:

1. J 2. D 3. I 4. C 5. H 6. A 7. E 8. G 9. B 10. F

II/ Fill each gap with a word from the list below:

1/ stable ; 2/ continued ; 3/ neighborhood ; 4/ exhibition ; 5/ repair

6/ fields ; 7/ immediately ; 8/ timetable ; 9/ purchased ; 10/ broken

III/ Complete the sentences with an appropriate word:

1/ sets ; 2/ tell ; 3/ Close ; 4/ eats ; 5/ help

6/ taught ; 7/ do ; 8/ made ; 9/ work ; 10/ say

IV/ Put the verb in the correct form:

1/ doesn't listen ; 2/ does/ can your teacher speak

3/ do shops open ; 4/ doesn't use

5/ does your father drink ; 6/ does your uncle do

7/ do these words mean ; 8/ are your grandparents living

9/ don't like/ enjoy ; 10/ sing/ don't they

V/ Make sentences based on the given words:

1/ The children are always fond of candy such as chocolate and cakes.

2/ My teacher sometimes gets angry with me because I don't do my homework.

3/ Nhung is a good and studious student and she is never late for school.

4/ My mother goes to work at 6.30 every day.

5/ It seldom rains in the summer in that place.

6/ She occasionally misunderstands me but it doesn't matter.

7/ My mother goes to market twice a week.

8/ She is usually afraid of dogs but she likes cats.

9/ How often do you go to the dancing club in the summer?

10/ We often go there four times a month in the summer.

VI/ Arrange the words to make complete sentences:

1/ We're having to work a six-day week to cope with demand.

2/ A simple mixture of glucose and water can save lives in many parts of the world.

3/ After leaving school, she spent a year traveling, mostly in Africa and Asia.

4/ Mike's really gone and done it now - he'll be in terrible trouble for breaking that window.

5/ Could you give me some idea of when the building work will finish?

6/ Researchers have been studying how people under stress make decisions.

7/ At the International School they have pupils of 46 different nationalities.

8/ This year's harvest was one of the most successful since the record crop of 1985.

9/ Have you had any serious relationships in the past year?

10/ She explained the whole idea again, but I still didn't understand.

VII/ Rewrite the following sentences, using the words given in brackets:

1/ Sang accused Thanh of breaking/ having broken his glasses.

2/ I really must have/ get my bicycle repaired soon.

3/ Minh wishes he/ she had bought that watch.

4/ You couldn't have been successful if she hadn't helped/ but for/ without her.

5/ My mother took her cheque-book with her in case she ran out of cash.

6/ Their plans for the camping have fallen through because of the weather.

7/ The milk wasn't fresh enough to drink.

8/ Phong may have gone home early.

9/ It is impossible for us to study in all this noise.

10/ The robber suddenly was being watched by a policeman.

VIII/ Read the following passage carefully, and then do as directed:

1/ D. They roam the land

2/ E. Animals come in all sizes.

3/ B. They think they have discovered only a small portion of all animals on Earth.

4/ A. Unlike plants, animals cannot make their own food.

5/ C. Animals also have senses, such as eyes or ears, that tell them what is going on around them.

6/ A. furrow ; 7/ D. similar to ; 8/ A. coral ; 9/ B. leap 10/ C. Animals

III. Bài tập Unit 1 tiếng Anh lớp 10 A day in the life of... số 2

I. MULTIPLE CHOICE

1. The receptionist......the way to the boardroom.

A. led

B. grasped

C. received

D. seized

2. This discovery has opened up a whole new......of research.

A. level

B. road

C. field

D. way

3. She......off a ladder and broke her arm.

A. felt

B. felled

C. fell

D. fallen

4. The building was in......of repair.

A. need

B. requirement

C. suggestion

D. condition

5. The club provides a wide variety of......including tennis, swimming and squash.

A. acts

B. actions

C. actors

D. activities

6. The company has just......its £27 million purchase of Park Hotel.

A. said

B. let

C. leaked

D. announced

7. The rain continued......all afternoon.

A. falling

B. dropping

C. coming

D. running

8. The male and female birds......turns in sitting on the eggs.

A. take

B. make

C. switch

D. play

9. Owing to the fog, there were no......from the airport yesterday.

A. land

B. takes-off

C. flying

D. takes-down

10.......the lamb with new potatoes and green beans.

A. Spread

B. Do

C. Serve

D. Dip

11. The sky was overcast; it......

A. looked liked rain

B. looked like raining

C. looked likes rain

D. looked like rain

12. "What was the matter?"~ "Something strange......to me while I........home last night."

A. was happened/ was walking

B. was happening/walked

C. happened/was walking

D. was happening/was walking

13. Peter and Alice decided to get married.......

A. as to plan

B. according to planned

C. as plan

D. as planned

14. He was not......battle openly with his rival.

A. fool enough to

B. fool enough at

C. foolish enough to

D. foolish enough at

15. The headmaster......several announcements.

A. did

B. spoke

C. made

D. said

16. Studying late at night is one of those things that......me tired.

A. make

B. are making

C. makes

D. making

17. She is one of those who......money.

A. enjoys to spend

B. enjoys spending

C. enjoy to spend

D. enjoy spending

18. "......do you see your parents?" ~ "Once a month."

A. How

B. How long

C. How often

D. How many months

19. He wants to go there and she.......

A. wants too

B. wants also

C. does either

D. does too

20.......solve this problem?

A. How to

B. How I can

C. How do you

D. How you can

21. My dog as well as my cats......twice a day.

A. eat

B. has eaten

C. eats

D. have eaten

22. My brother always goes to bed early, but he......gets up early.

A. not

B. ever

C. never

D. always

23. Each of them......answers very well.

A. know his

B. know their

C. knows his

D. knows their

24. You'll find cold drinks there whenever you feel......

A. thirsty

B. thirst

C. thirstiness

D. thirstily

25.......these mangoes taste......?

A. Do - sweetly

B. Do – sweet

C. Have - sweetly

D. Are - sweet

26. I'd rather you......anything about it for the time being.

A. do

B. didn't do

C. don't

D. didn't

27. Upon returning from class,.......

A. he found a letter in the mailbox

B. a letter was in the mailbox

C. a letter was found in the mailbox

D. the mailbox had a letter in it

28. He found his trousers but......clean.

A. it wasn't

B. they wasn't

C. they weren't

D. it weren't

29. No one knows exactly how the planets......into being.

A. come

B. came

C. have come

D. had come

30.......he left for England to further his studies.

A. Twenty years old,

B. He was twenty years old,

C. Having been twenty years old,

D. When he was twenty years old,

II. Fill each gap with a word from the list below.

continued - stable - repair - fields - purchased

break - immediately - timetable - neighbourhood - exhibition

1. She led the horse back into the........

2. I enjoy meeting people in other......of business.

3. The dog bit me but didn't......the skin.

4. The hotel is currently under......

5. Houses in the......of Paris are extremely expensive.

6. I have a busy......this week

7. They......the land for $1 million.

8. The......continues until 25 July.

9. The rain......to fall all afternoon.

10. Who is......above a colonel in rank?

Còn tiếp .....

IV. Đáp án bài tập Unit 1 SGK tiếng Anh lớp 10 A day in the life of.. số 2

I. MULTIPLE CHOICE

1. A (led) 2. C (field) 3. C (fell) 4. A (need) 5. D (activities) 6. D (announced) 7. A (falling) 8. A (take)

9. B (takes-off) 10. C (serve)

11. D 12. C 13. D 14. C 15. C 16.C 17. D 18. C 19. D 20. C

21. C 22.C 23. C 24. A 25. B 26. B 27. A 28. C 29.C 30. D

II. GAP-FILL

1. stable 2. fields 3. break 4. repair 5. neighbourhood

6. timetable 7. purchased 8. exhibition 9. continued 10. immediately

Còn tiếp ...

Tham khảo toàn bộ tài liệu kèm đáp án tại: Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 10 cũ Unit 1 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 10 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 10, Đề thi học kì 1 lớp 10, Đề thi học kì 2 lớp 10, Bài tập Tiếng Anh lớp 10 theo từng Unit trực tuyến,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Xem thêm: Đề kiểm tra 15 phút Unit 1 lớp 10: A day in the life of …hệ 7 năm MỚI

Để chuẩn bị tốt cho năm học 2020 - 2021 sắp tới, mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh và các em học sinh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu học tập lớp 10 để tham khảo thêm nhiều tài liệu các môn học khác nhau.

Đánh giá bài viết
15 46.906
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 10 Xem thêm