Bài tập Tiếng Anh lớp 7 Unit 1 + 2 nâng cao

Tổng hợp bài tập nâng cao Unit 1+ 2 lớp 7

Bài tập Tiếng Anh lớp 7 Unit 1 + 2 nâng cao do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các bài văn mẫu tham khảo, là tài liệu luyện tập hữu ích giúp học sinh lớp 7 học tập Tiếng Anh lớp 7 tốt hơn. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Xem thêm: Trắc nghiệm từ vựng Unit 2 lớp 7: Health CÓ ĐÁP ÁN

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 7 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 7

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 7 Unit 1 + 2 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 7 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 7 và môn Ngữ văn 7. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Bài tập Tiếng Anh lớp 7 Unit 1 + 2 nâng cao

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

1. A. prefer

B. better

C. teacher

D. worker

2. A. collect

B. concern

C. concert

D. combine

3. A. exciting

B. excellent

C. experience

D. expensive

4. A. wash

B. wear

C. wake

D. wrap

5. A. fat

B. leaf

C. of

D. safe

Exercise 2: Choose the correct answer A, B, C or D

1. If you want to ________ weight, you should follow a low-fat diet.

A. lose

B. gain

C. put on

D. take

2. If you want to be fit, stay outdoors more and do more _____________ activities.

A. physics

B. physic

C. physical

D. physically

3. Rob eats a lot of fast food and he __________ on a lot of weight.

A. spends

B. brings

C. takes

D. puts

4. To prevent ___________, you should eat a lot of garlic and keep your body warm.

A. cold

B. mumps

C. flu

D. headache

5. Be careful with ____________ you eat and drink.

A. who

B. this

C. what

D. that

6. We should follow the advice from doctors and health __________ in order to keep fit.

A. managers

B. experts

C. people

D. workers

7. My father does morning___________ every day.

A. running

B. well

C. exercise

D. weak

8. Watching too much television is not good ____________ your eyes.

A. at

B. for

C. with

D. to

Exercise 3: Supply the correct form of the words in brackets

1. Lack of vitamin E can cause skin diseases and ______________. (tired)

2. ______________ can increase the risk of heart disease and diabetes. (obese)

3. The Japanese eat ______________, so they have high life expectancy. (health)

4. Rob has a ____________of 39.50C (temperate)

5. I have a_________in my back. I’m going to lie down. (painful)

Exercise 4: Read the following passage and choose the best option for each numbered blank.

Do you want to be fitter and healthier? Would you like to look younger? Do you want to feel (1) _______ relaxed? Then try a few days at a health farm. Health farms are becoming (2) __________ of the most popular places (3) _______ a short break. I went to Henley Manor for a weekend. It’s (4) _________ largest health farm in the country but it isn’t the most expensive. After two days of exercise and massage I (5)______ten times better. But the best thing for me was the food. It was all very healthy of (6)______, but it was expensive too!

If you’re looking for something a (7) _______cheaper, try a winter break. Winter is the darkest and the coldest (8)________of the year, and it can also be the (9)_________time for your body. We all eat too (10)__________and we don't take enough exercise. A lot of health farms offer lower prices from Monday to Friday from November to March.

1. A. like

B. more

C. less

D. similar

2. A. once

B. first

C. one

D. none

3. A. with

B. of

C. to

D. for

4. A. the

B. an

C. a

D. x

5. A. feel

B. felt

C. fell

D. fall

6. A. all

B. out

C. course

D. them

7. A. little

B. few

C. a little

D. a few

8. A. period

B. moment

C. time

D. part

9. A. worst

B. good

C. best

D. great

10. A. many

B. a lot

C. lot of

D. much

Exercise 5: Read the text carefully then choose the correct answers.

The island of Okinawa in Japan has some of the oldest people in the world. It’s famous for its high number of centenarians – men and women who live beyond 100 years of age. There have been many scientific studies of their lifestyle and you can even buy cookery books based on their diets. Some of the reasons for their good health are that they ...

l go fishing and eat what they catch.

l regularly do gardening and grow their own fruit and vegetables.

l go cycling and never drive when they can walk.

l often spend time with friends. They meet at people’s houses and play games.

l rarely buy food from a supermarket.

l do regular exercise, go swimming and lead active lives.

1. According to the passage, Okinawa is well known for_________.

A. its beauty

B. its centenarians

C. its subtropical climate

D. its cuisine

2. The people of Okinawa _______.

A. cook very well

B. eat a lot of meat

C. have an unhealthy diet

D. have the longest lifespan

3. Which of the followings is NOT true about the Okinawans?

A. They eat what they fish and grow.

B. They often buy food at the supermarket.

C. They do exercise regularly.

D. They enjoy socializing with friends.

4. A centenarian is a person who _______.

A. is 100 years old

B. is almost 100 years old

C. is 100 years old or more

D. is 100 years old or less

5. The Okinawans live a long life because _______.

A. they have healthy diets and living habits.

B. they walk as much as they can.

C. they love gardening and going fishing.

D. they only eat fruit and vegetables.

Exercise 6: Write the second sentence so that it has the same meaning to the first one

1. Mark’s gained 5 kilos since he quit smoking.

Mark’s put__________________________________________________

2. Could you take me to the airport Friday morning?

Would you mind ____________________________________________

3. She eats fruits and veggies every day, but she keeps gaining weight.

Although __________________________________________________

-The end-

Đáp án bài tập Tiếng Anh lớp 7 Unit 1 + 2 nâng cao

Exercise 1: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

1. A

2. C

3. B

4. D

5. C

Exercise 2: Choose the correct answer A, B, C or D

1. A

2. C

3. D

4. C

5. C

6. B

7. C

8. B

Exercise 3: Supply the correct form of the words in brackets

1. Lack of vitamin E can cause skin diseases and ______tiredness________. (tired)

2. _____Obesity_________ can increase the risk of heart disease and diabetes. (obese)

3. The Japanese eat ______healthily________, so they have high life expectancy. (health)

4. Rob has a _____temperature_______of 39.50C (temperate)

5. I have a ____pain_____ in my back. I’m going to lie down.

Exercise 4: Read the following passage and choose the best option for each numbered blank.

1. B

2. C

3. D

4. A

5. B

6. C

7. A

8. C

9. A

10. D

Exercise 5: Read the text carefully then choose the correct answers.

1. B

2. D

3. B

4. C

5. A

Exercise 6: Write the second sentence so that it has the same meaning to the first one

1. Mark’s put on five kilos since he quit smoking.

2. Would you mind taking me to the airport Friday morning?

3. Although she eats fruits and veggies every day, she keeps gaining weight.

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Bài tập Tiếng Anh lớp 7 Unit 1 + 2 nâng cao. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 7 hay như Bài tập tiếng Anh lớp 7 Thí điểm Unit 1 + 2, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 485
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 7 Xem thêm