Bài tập Tiếng Anh lớp 7 Unit 4: At School có đáp án

16 20.240

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7

VnDoc.com xin giới thiệu đến quý thầy cô giáo và các em học sinh Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 Unit 4 At School nhằm giúp cho việc dạy và học môn Tiếng Anh trở nên hiệu quả hơn. Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 gồm các tài liệu hay, chất lượng, này sẽ mang đến cho học sinh các bài tập trắc nghiệm trong Unit 4 Tiếng Anh 7 nhằm giúp các em củng cố từ vựng và cấu trúc ngữ pháp đã học.

Bài tập Tiếng Anh lớp 7 Unit 3: At home

Bài tập tự luận Tiếng Anh lớp 7 Unit 4: At School

Bài tập tự luận Tiếng Anh lớp 7 Unit 4               

Bài 1:

1. 3.45 is said :......

a. It's three to forty- five     b. It's quarter to four    c. It's quarter to three.

2. 9.15 is said : .....

a. It's quarter to nine       b. It's nine fifteen        c. It's nine quarter.

3. What time .....?

a. are you going to go to bed?       b. you go to bed        c. do you go to bed.

4. What time does Hanh ...in history class? 

a. study                  b. have              c. learns

5. What .......? – Math

a. are you study          b. do you study          c. you are studying

6. Thi has Physics ... Tuesday ... 7. 30.

a. on-at                  b. from-to              c. at-on

7. .... racks have magazines

a. That                   b. This                c. These

8. Do you have magazines and ... here?

a. science book           b. newspapers           c. dictionary.

9. You can find Math books ...the shelves ... the left.

a. on-on                b. on-at                   c. in-on

10. Mrs. Hoa is a ....

a. librarian              b. library                 c. engineer.

11. English books are ... the back ... the library.

a. on-of                 b. at-of                    c. in-of.

12. ... do you have physical education?

a. When               b. What time                  c. How.

13. .... do I find a book, please?

a. How                 b. What                      c. Why

14. You can find a book with either the author ... the title.

a. and                    b. or                        c. about.

15. In the USA, students ... a school uniform.

a. are not wearing          b. do not wear                c. is not wearing.

16. Hoa ... a nice dress today.

a. wear                     b. wears                  c. is wearing.

17. What time is it? - it ... four fifteen.

a. is                      b. are                   c. on.

18. They put the chairs ... the middle of the garden.

a. in                      b. at                      c. on.

19. He learns ... badminton.

a. playing                   b. play                  c. plays.

20. In American, soccer is the usual word for ....

a. volleyball                  b. football                c. basketball.

Đáp án

1. b. 2.b 3.a 4.a 5.b 6..a 7.c 8.b 9.a 10.a

11.c 12.a 13.a 14.b 15.b 16.c 17.a 18.a 19.a 20.b

Bài 2:

1. They ... some snack at the moment.

a. have              b. is having           c. having

2. It's a quarter past five.

a. ten                 b. fifteen           c. twenty.

3. English dictionaries are ... the back of the library.

a. in                   b. at                c. on

4. We go to the ... to read books.

a. cafeteria               b. library           c. stadium.

5. I usually get ... early.

a. up                   b. on                 c. in.

6. Look! They.. baseball !

a. play                    b. will play            c. are playing

7. It's five ... five

a. past                    b. pasts                c. pass

8. He shelves on the ... have math and science books.

a. left                    b. middle                  c. back

9. In physical Education, he learn ... volleyball.

a. playing                 b. play                  c. to play.

10. ... is my favorite subject at school because I love animals and plants.

a. Math                   b. Biology               c. History.

11. We have four.. today.

a. classes                  b. class                c. period.

12. The class ... at 7 o'clock in the morning.

a. start                     b. starts                c. ends

13. ... do you go to bed? – at half past ten.

a. What                   b. When               c. What time.

14. ... does Nga have history? – On Monday and Thursday

a. When                   b. What time           c. How long

15. He looks different ... his father.

a. at                       b. with              c. from

16. Students have two ... each day.

a. 20- minutes breaks         b. 20- minute breaks        c. 20- minute break.

17. The United States' library of Congress is one of the ... libraries in the world.

a. larger                   b. largest                  c. larger than

18. ... novels are very interesting.

a. These                   b. This                    c. that

19. I'm very ... to see you here.

a. pleased                 b. please                  c. pleasing

20. Hurrah ! we'll have a day.. this week.

a. on                        b. off                    c. of.

Đáp án

1.b 2.b 3.b 4.a 5. A 6.c 7.a 8.a 9.a 10.b

11.a 12.b 13.c 14.a 15.c 16.b 17.b 18.a 20.b

Đánh giá bài viết
16 20.240
Tiếng Anh lớp 7 Xem thêm