Bài tập tiếng Anh lớp 7 Unit 9, 10, 11 có đáp án

Trong bài viết này, VnDoc.com xin giới thiệu Bài tập Tiếng Anh lớp 7 Unit 9, 10, 11 dành cho các em học sinh và quý thầy cô tham khảo giúp thầy cô và các bạn nâng cao hiệu quả dạy và học. Sau đây mời các em cùng làm bài nhé!

Nhằm ôn tập lại các kiến thức được học trong Unit 9: At home and away, Unit 10: Health and Hygiene, và Unit 11: Keep Fit, Stay Healthy chương trình tiếng Anh cũ, VnDoc giới thiệu tới các bạn Revision of units 9, 10, 11 Tiếng Anh 7 với nhiều dạng bài tập hệ thống kiến thức đã học, giúp các bạn ôn tập hiệu quả, chuẩn bị cho các bài kiểm tra định kỳ sắp tới đạt kết quả cao. Đây cũng là tài liệu hữu ích cho thầy cô tham khảo ra đề cho học sinh.

Tham khảo thêm: Revision Unit 9, 10, 11 Tiếng Anh 7

Bài tập tiếng Anh 7 Unit 9, unit 10, unit 11

I. Pronunciation: (1,0 mark)

Group int sound columns according to final "ED":

raised, rowed, visited, sailed, looked, watched, opened, listened

/t/

/d/

/id/

II. Choose the correct words to complete the sentences: (2,5 marks)

1. Lan.............. a new pairs of shoes yesterday.

A. buys

B. bought

C. buying

2. I have to take care of........ when I am away from home.

A. I

B. myself

C. myselves

3. The dentist..... a cavity in his tooth.

A. did

B. made

C. filled

4.Children are........ of going to see the doctor

A. afraid

B. enjoyable

C. favorite

5. Every year, millions of people catch the............

A. headache

B. stomachache

C. common cold

6. Clean teeth are........ teeth.

A. pretty

B. healthy

C. beautiful

7. How...... are you? - 1,5 meter

A. heigh

B. tall

C. long

8. Children should wash their hands............ meals

A. after

B. before

C. during

9........ do you brush your teeth? - Twice a day

A. How often

B. How

C. How long.

10. I hate the....... of the drill.

A. music

C. noise

B. sound

III. Fill in blanks with: (2,5 marks)

Would, disappear, wrong, common, cough, fell, slight, symptoms, take, headache

Lan: Good morning!

Doctor: Good morning! Take a seat, please! What's................(1) with you?

Lan: Yes, I have a.................(2) and a stomachache. I.......... (3) very tired.

Doctor: Well, I need to......................(4) your temperature first.

Lan: OK

Doctor:................(5) you open your mouth, please? Thanks! That's is 39 C. You have a...................(6) fever. Do you have a runny nose, coughing, and sneezing?

Lan: yes, I................. (7) very much.

Doctor: All right. You catch the................. (8) cold. Don't worry. Your cold will last for a few days and then...................(9) itself. I will you some medicines to relieve the.................... (10)

Lan: Thank you!

III. Supply the correct form of the verbs in brackets: (4 marks)

1.Ba (make) this cake for his sister yesterday.

...................................................................................................

2. Nam (not do) his homework at the moment.

...............................................................................................................

3. Lan (buy) some new clothes tomorrow?

.....................................................................................................

4. They (do) morning exercise every day.

.................................................................................................

IV. Rewrite (2 marks)

1. Hoa was absent from class yesterday beacause she had a bad cold (Đặt câu hỏi cho các từ được gạch dưới)

........................................................................................

2. My mother wrote sick note for me (Chuyển sang câu phủ định)

....................................................................

3. My sister is 45 kilos (Đặt câu hỏi với What)

........................................................................................

4. The students had a medical check - up yesterday morning (Đặt câu hỏi cho từ được gạch chân)

...................................................................................

----------------The end---------------

Đáp án Bài tập tiếng Anh lớp 7 Unit 9, 10, 11

I. Pronuncition: (1,0 mark)

Group into sound columns according to final "ED":

/t/:raised, looked, watched

/d/:rowed, rowed,opened,listened,sailed

/id/: visited

II. Choose the correct words to complete the sentences: (2,5 marks)

1. B

2. C

3.C

4. A

5. C

6. B

7. B

8.B

9. A

10.C

III. Fill in blanks with: (2,5 marks)

1. wrong

2. headache

3.fell

4. take

5. Would

6. slight

7. cough

8. common

9. disappear

10. symtoms

III. Supply the correct form of the verbs in brackets: (4 marks)

1. made

2. isn't doing

3. Will.... buy

4. do

IV. Rewrite: (2 marks)

1. Why was Hoa absent from class yesterday?

2. My mother didn't write sick note for me

3. What is your sister's weight? What is she weight?

4. When did the students have medical check - up?

Trên đây VnDoc đã giới thiệu các bạn tài liệu Bài tập tiếng Anh lớp 7 Unit 9, 10, 11 có đáp án. Ngoài ra, các bạn có thể tham khảo thêm nhiều tài liệu học tập Tiếng Anh 7 khác trên VnDoc.com như: Đề thi học kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, Bài tập Tiếng Anh lớp 7 theo từng Unit trực tuyến, Giải bài tập Tiếng Anh lớp 7,.. để có sự chuẩn bị kiến thức cho kì thi quan trọng sắp tới.

Đánh giá bài viết
17 10.116
Tiếng Anh lớp 7 Xem thêm