Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8 Unit 3 At home có đáp án

Bài tập tiếng Anh Unit 3 lớp 8 At home có đáp án

Bài tập Tiếng Anh lớp 8 Unit 3 At home có đáp án được VnDoc.com sưu tầm và đăng tải là tài liệu ôn thi Tiếng Anh hữu ích, giúp các bạn luyện tập và củng cố kiến thức Tiếng Anh trong chương trình phổ thông lớp 8 hiệu quả. Mời các bạn tham khảo, download tài liệu bài tập.

* Xem thêm Hướng dẫn học Unit 3 SGK tiếng Anh lớp 8 tại:

Soạn Unit 3 lớp 8 At home hệ 7 năm

A. Nội dung Bài tập tiếng Anh 8 Unit 3 At home hệ 7 năm

I. Choose the word whose main stress is placed differently from the others.

1. a. beneath  b. scissors  c. wardrobe  d. cover
2. a. cooker  b. folder  c. destroy  d. injure
3. a. frying  b. towel  c. socket  d. include
4. a. chemical b. precaution  c. electric  d. destruction
5. a. remember  b. dangerous  c. vegetable  d. opposite

II. Choose the word or phrase that best completes each unfinished sentence below or substitutes for the underlined word or phrase.

6. ______ is a large piece of furniture where you can hang your clothes.

a. Wardrobe

b. Refrigerator

c. Desk

d. Counter

7. Alec said to _____ that he was lucky to be alive.

a. he

b. his

c. himself

d. myself

8. Children _____ drink milk every day.- It's good for them.

a. must

b. ought

c. don't have to

d. must not

9. I think Angela______ to buy that coat, it's really lovely.

a. must

b. ought

c. should

d. have

10. We'll go swimming today ______ it's hot.

a. so

b. because

c. so that

d. then

11. Let me ______ your bag.

a. Carry

b. to carry

c. to carrying

d. carrying

12. I tried ______ her name but I couldn't.

a. remember

b. to remember

c. remembering

d. to remembering

13. We live in the room________ the store.

a. above

b. on

c. over

d. up

14. It'll take me an hour to do the household________.

a. work b. chores c. job d. exercises

15.The_____ put too much salt in the food.

a. cook

b. cooker

c. stove

d. oven

III. Choose the words or phrases that are not correct in Standard English.

16. I painted (A) my car myself (B) so that (C) I didn't want to take (D) it to the garage.

17.We must (A) not go (B) to school tomorrow because (C) the teachers are having (D) a meeting.

18. It is (A) dangerous (B) not to (C) cover electricity (D) sockets.

19. Police were (A) there to (B) make sure (C) there be (D) no violence.

20. He decided to (A) visit a friend who lived (B) very next to (C) where he was at (D) that moment.

IV. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces.

Dear Grandma and Grandpa,

Hi! How are you? We're (21)_______ .

Well, we finally moved! This is a picture (22) _______ the living room of our new house. It's really huge. There are lots of (23) _______ so it's very sunny. (24)______ , we don't have (25) _______ yet. We (26) _____ a beautiful. Couch_ actually, a sofa bed. It's a pretty blue color. We want (27) _____ an ultra-modern table to put (28) _____ of it. Please visit soon _ after we get our new couch.

Love,

Sharon and Alex

21. a. fine

b. good

c. well

d. all are correct

22. a. on

b. with

c. about

d. of

23. a. rooms

b. windows

c. couches

d. cushions

24. a. Of course

b. For example

c. Because

d. Soon

25. a. much furniture

b. many furnitures

c. much furnitures

d. many furniture

26. a. buy

b. buys

c. are buying

d. bought

27. a. get

b. getting

c to get

d. to getting

28. a. beside

b. behind

c. in front

d. next

V. Read the following passage and choose the item (a, b, c, or d) that best answers each of the questions about it.

Hi! My name is John. I live in Liverpool. Liverpool is a large city in the north of England. I live with my parents, my two brothers and my sister. We live in a large house.

In our house, there is a big kitchen, a dining room, a large living room, and a toilet. There is also a separate room for our washing machine and freezer. Upstairs there are five bedrooms, two bathrooms, and another toilet. Outside, there is a large garden. There are two garages.

29. Where does John live?

a. In England.

b. In Wales.

c. In Scotland.

d. In France.

30. How many people are there in John's family?

a. 4

b. 5

c. 6

d. 7

31. How many rooms are there in John's house?

a. 10

b. 11

c. 13

d. 14

32. Dining room is the room in a house where you_______ .

a. usually relax in comfortable chairs

b. eat meals

c. cook food and wash dishes

d. wash your body

33. Which of the following is not true?

a. John's family live in a large house.

b. John's house is big but doesn't have any gardens.

c. The kitchen in John's house is big.

d. John's house has two garages.

B. Đáp án trắc nghiệm tiếng Anh 8 Unit 3 At home

I. Choose the word whose main stress is placed differently from the others.

1 - a; 2 - c; 3 - d; 4 - a; 5 - a; 

II. Choose the word or phrase that best completes each unfinished sentence below or substitutes for the underlined word or phrase.

6 - a; 7 - c; 8 - a; 9 - b; 10 - b;

11 - a; 12 - b; 13 - a; 14 - b; 15 - a;

III. Choose the words or phrases that are not correct in Standard English.

16 - c; 17 - a; 18 - d; 19 - d; 20 - c;

IV. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces.

21 - a; 22 - d; 23 - b; 24 - a; 25 - a; 26 - d; 27 - c; 28 - c; 

V. Read the following passage and choose the item (a, b, c, or d) that best answers each of the questions about it.

29 - a; 30 - c; 31 - c; 32 - b; 33 - b; 

Trên đây là Trắc nghiệm tiếng Anh 8 unit 3 At home có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 8 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 8, Đề thi học kì 1 lớp 8, Đề thi học kì 2 lớp 8, Bài tập Tiếng Anh lớp 8 theo từng Unit trực tuyến,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 8 cũng như tiếng Anh lớp 6 - 7 - 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

Đánh giá bài viết
5 10.722
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 8 Xem thêm