Bộ đề kiểm tra giữa học kì 2 lớp 7 môn tiếng Anh có đáp án

26 8.954

Đề kiểm tra giữa học kì 2 môn tiếng Anh lớp 7

VnDoc.com xin gửi đến các bạn Bộ đề kiểm tra giữa học kì 2 lớp 7 môn tiếng Anh có đáp án được sưu tầm và đăng tải dưới đây bao gồm 2 đề có kèm theo đáp án, giúp các bạn chuẩn bị thật tốt trước bài kiểm tra giữa kì cũng như học kì 2 tới đây. Mời các bạn vào thử sức. 

ĐỀ SỐ 1: KIỂM TRA GIỮA HỌC KỲ 2

I. LISTENING: Listen to the tape and write True or False: (1pt)

1. Ba was at the doctor’s.

2. Ba ate fish, rice, soup and spinach

3. His mum washed the spinach very carefully.

4. The dirt on vegetables can’t make him sick.

II. USE OF ENGLISH; Write A.B.C. or D which best completes the sentences: (3pts)

1.The medicines _______the pain in my chest last month.

A. prevented       B. relieved      C. protected     D. helped

2. Mr. Son plays badminton very _________

A. well             B. skillful       C. good         D. bad

3. A balanced diet with regular exercise is the key to a ____lifestyle.

A. unhappy        B. health       C. unhealthy     D. healthy

4. Nam _________ beef with green peppers and onions.

A. heated        B. stir-fried      C. sliced        D. boiled

5. Sneezing is one of the________ of the common cold.

A. symptoms     B. diseases     C. cures        D. problems

6. Why was Hai absent ______class yesterday? - He had an awful headache.

A. on           B. to           C. in           D. from

7. _________ you lend me your pen, please?

A. Must        B. Would        C. Do         D. Should

8. Students will learn to go______ in physical education next year.

A. volleyball      B. roller-skating    C. basketball     D. badminton

9. Don’t forget about exercise _________ !

A. so         B. too           C. neither      D. either

10. Mai is a careful and safe ____She never has an accident on the street.

A. cyclist      B. swimmer      C. runner      D. player

11. We should eat a ____ amount of fatty food and sugar.

A. moderate   B. moderation    C. sensibly     D. balance

12. Walking is a fun, easy and _________activity.

A. exciting    B. difficult        C. expensive    D. inexpensive

III. Supply the correct Tense or Form of the Verbs in parentheses: (l,5pts)

1. Everybody (wait)_________ for the president in the hall now.

2. I hope you (feel)_________ better soon.

3. He (not come)_________ to the meeting last week.

4. You should (add)_________ a little salt to the spinach when you boil it.

5. Lan was very tired when she (catch)_________ a bad cold yesterday.

6. When _________ you (buy)_________ this dress? -Two days ago.

IV. Reading Comprehension: (2pts)

@. Read the passage, and decide whether the statements that follow are True or False: (0,75pts)

Every year Hoa has a medical check-up. This is her medical record about her height and weight of 2 years.

                 In 2014                 In 2015

Height           1m40                  1m45

Weight           43 kilos                46 kilos

1. Hoa’s medical recode has her height and weight..............

2. Now Hoa is taller than last year...............

3. Hoa’s weight was 46 kilos last year.................

@@. Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage: (1,25pts)

Yesterday, Thuy went to the (1)__ for her mother. She (2)_____ some meat and vegetables for the dinner. First, she went to the meat stall where there was a wide (3)___ of meat: chicken, pork and beef. Thuy’s mother doesn’t like pork and she doesn’t (4)___ So Thuy bought some beef. Then, she stopped at the vegetables stall and bought some spinach and cucumbers. They are also her mother’s (5)_____vegetables.

1. A. market      B. shops        C. stores         D. mall

2. A. to buy       B. buys         C. bought         D. buy

3. A. food        B. selection      C. display         D. collection

4. A. so         B. too          C. neither         D. either

5. A. prefer      B. best          C. favorite         D. likely

V. Choose the words or phrases that are not correct in standard English: (0,5pt)

1. Vegetables often have (A) dirt from (B) the farm in (C) them.(D) 

2. Eat (A) the food you enjoy (B) but don’t (C) have too many.(D) 

VI. Rewrite the second sentence so that it has a similar meaning to the first sentence: (2pts)

1. Minh is a quick swimmer. => Minh .....................................................................................................

2. Ha does her homework every day. We do our homework every day.

Ha does her homework every day.........................................................................................................

3. I weighed 45 kilos last year. => My......................................................................................................

4. What is the length of Mekong river? => How........................................................................................

Đáp án Đề kiểm tra giữa học kì 2 lớp 7 môn tiếng Anh 

I. USE OF ENGLISH: Write A, B, C, or D which best completes the sentences: (3pts)

1. C

2. A

3. D

4. A

5. B

6. B

7. C

8. C

9. B

10. C

11. A

12. A

II. Supply the correct Tense or Form of the Verbs in parentheses: (1,5pts)

1. sent

2. spending

3. did/ see

4. goes

5. are crossing

6. will be

III. Supply the correct Form of the Words in parentheses: (0,5pt)

1. regularly

2. balanced

IV. Reading Comprehension: (2,5pts)

@. Read the passage, and decide whether the statements that follow are True or False: (1,0pt)

1. T

2. F

3. F

4. T

@@. Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage: (1,5pts)

1. A

2. A

3. B

4. A

5. D

6. D

V. Choose the words or phrases that are not correct in standard English: (0,5pt)

1. B

2. B

VI. Rewrite the second sentence so that it has a similar meaning to the first sentence: (2pts)

1. How HEAVY IS MINH?

2. Hoang was ABSENT FROM CLASS YESTERDAY.

3. She didn’t EAT SPINACH AND NEITHER DID HER PARENTS.

4. My brother RUNS FAST.

Mời các bạn tiếp tục với một số bài sau đây để có kiến thức trọn vẹn nhất của môn tiếng Anh lớp 7 cả năm:

Trên đây là nội dung Bộ đề kiểm tra giữa học kì 2 lớp 7 môn tiếng Anh có đáp án. Để chuẩn bị cho kì thi học kì 2 sắp tới, mời các em tham khảo thêm các tài liệu tiếng Anh được cập nhật liên tục trên VnDoc.com như: Giải bài tập Tiếng Anh 7, Đề thi học kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, Giải SBT Tiếng Anh 7, Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 7 trực tuyến...

Đánh giá bài viết
26 8.954
Đề thi giữa kì 2 lớp 7 Xem thêm