Bộ đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 trường THPT Tam Giang, Thừa Thiên Huế có đáp án

3 37.437

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 có đáp án

Bộ đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 trường THPT Tam Giang, Thừa Thiên Huế năm 2014 - 2015 được VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi học kì 1 lớp 11 môn Anh này là tài liệu tham khảo hữu ích dành cho các bạn học sinh lớp 11, giúp các bạn ôn tập và nâng cao kiến thức trong chương trình học lớp 11. Mời các bạn tham khảo.

Đề thi hết học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 trực tuyến

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 11 học kì 1 online

Đề thi môn Tiếng Anh trực tuyến học kì I lớp 11 trường THPT số 1 Tuy Phước - Sở GD - ĐT Bình Định

TRƯỜNG THPT TAM GIANG

ĐỀ CHÍNH THỨC

KIỂM TRA HỌC KỲ I NĂM HỌC 2014 - 2015

MÔN: TIẾNG ANH 11

Thời gian làm bài: 45 phút (không kể thời gian phát đề)

Part A: Multiple choice

Câu 1: The plants want ..................... daily.

A. watering          B. to be watered      C. being watered    D. to water

Câu 2: Tom apologized to being late for class.

A. apologized        B. to                C. being           D. late

Câu 3: Daisy is so ............... . She is only cares about herself, not about other people.

A. talkative          B. loyal             C. helpful           D. selfish

Câu 4: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.

A. hospital           B. holiday           C. honest          D. husband

Câu 5: When we ............... to see him last night, he ............... to music.

A. come/ is listening                     B. had come/ listened
C. came/ was listening                   D. were coming/ had listened

Câu 6: I can't read when I am traveling. It makes me ............... sick.

A. felt               B. feeling            C. to feel          D. feel

Câu 7: We didn't visit the museum because we had no time.

A. If we have time, we will visit the museum.

B. If we had had time, we would have visited the museum.

C. If we had time, we would visit the museum.

D. If we had had time, we will have visited the museum.

Câu 8: Johnny will have completed his five- year course at university next month.

A. finished           B. found             C. tried           D. enjoyed

Câu 9: "What shall we do this evening?" " ..............."

A. Let's go out for dinner

B. No problem

C. Oh, that's good!

D. I went out for dinner

Câu 10: Does he tell you how he is getting ............... his new friends?

A. out of             B. on of             C. on with         D. away with

Câu 11: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.

A. machine           B. choose           C. teacher         D. change

Câu 12: In tonight's quiz, our contestants have come from all over the country.

A. losers             B. judges            C. competitors     D. winners

Câu 13: We are looking forward ............... from you soon.

A. of having heard     B. at hearing         C. to hearing      D. from hearing

Câu 14: Last month while we watched an exciting game on television in our living room, the electricity went out.

A. Last month         B. on               C. went out        D. watched

Read the passage carefully and choose the correct answer (A, B, C or D) for each blank from 15 to 19.

A beauty contest, or beauty pageant, is a competition between people, largely on the (15)............. of their physical appearance. The modern beauty pageant can trace its origin to the Miss America pageant, first held in Atlantic City, New Jersey, in 1921, under the title 'Inter-City Beauty' contest. The following year the title was (16)............. as Miss America. Other contests include the yearly Miss World competition and Miss Universe, which are the two largest and most famous (17)............. beauty contests.

Women from around the world (18)............. in the competition for these titles. To be selected as Miss World or Miss Universe, a contestant must be celibate or single. If a Miss WorId fails to live up to people's expectations, she may be disqualified. The organizers of the major beauty contests represent their contests as being events of world importance. (19)............. many other people consider beauty contests to be agreeable entertainment event of no great importance.

Câu 15: A. beautiful          B. beautify        C. beauty        D. beautifully

Câu 16: A. renewed          B. removed       C. renamed       D. retained

Câu 17: A. nation            B. national        C. internationale   D. international

Câu 18: A. participate        B. interest         C. excite         D. involve

Câu 19: A. Besides          B. However       C. Therefore      D. Furthermore

Câu 20: Each nation has many people who ............... take care of others.

A. voluntary         B. voluntarily         C. voluntariness       D. volunteer

Câu 21: Choose the word that has the stress pattern different from that of the other words.

A. constancy        B. generous         C. sympathy          D. enthusiast

Câu 22: We ............... TV last night.

A. don't watch       B. haven't watched    C. didn't watch        D. hadn't watched

Câu 23: He advised them ............... in class.

A. not to talk        B. to not talk         C. to talk not          D. don't talk

Câu 24: We all were in state of great............... when we learnt that we had passed the final exam.

A. excite           B. exciting          C. excitement         D. excited

Câu 25: ............... all his homework, he went to bed.

A. Doing           B. Having done      C. To do              D. Do

Câu 26: We are not permitted enter the factory after 6.p.m without authorization.

A. authorization      B. permitted enter    C. We are             D. after

Câu 27: If he had known that she was in the hospital, he would come to see her.

A. see             B. had known        C. was               D. would come

Câu 28: Choose the word that has the stress pattern different from that of the other words.

A. anniversary      B. unselfish         C. suspicious          D. acquaintance

Câu 29: They congratulated me ............... the exams with high marks.

A. passed          B. having passed     C. to pass             D. on passing

Câu 30: Peter said, "I wish I hadn't lent him some money."

A. Peter suggested lending him some money.

B. Peter wishes not to lend him some money.

C. Peter thanked him for lending him some money.

D. Peter regretted lending him some money.

Câu 31: If everything is all right, we ............... our work on time.

A. complete         B. are completing    C. have completed     D. will complete

Câu 32: The driver stopped ............... a coffee because he felt sleepy.

A. have            B. to have          C. having             D. had

Part B: Writing

Câu 33: Rewrite the following sentence, using If.

She is so busy that she can't come to the party.

.....................................................................................................

Câu 34: Rewrite the following sentence, using the word in brackets.

" Let's invite Mr. Brown to the party next weekend" he said. ( suggested)

.....................................................................................................

Câu 35: Reorder the following words to make a meaningful sentence.

teacher/ The/ students/ exam./ prevented/ his/ from/ in/ the/ cheating//

.....................................................................................................

Câu 36: Reorder the following words to make a meaningful sentence.

left/ The/ had/ train/ when/ got/ the/ we/ station./ to//

.....................................................................................................

Đáp án đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11

1. B

2. B

3. D

4. C

5. C

6. D

7. B

8. A

9. A

10. C

11. A

12. C

13. C

14. D

15. C

16. C

17. D

18. A

19. B

20. B

21. D

22. C

23. A

24. C

25. B

26. B

27. D

28. A

29. D

30. D

31. D

32. B

Part B: Writing

Câu 33: Rewrite the following sentence, using If.

   She is so busy that she can't come to the party.

   If she weren't so busy, she could come to the party.

Câu 34: Rewrite the following sentence, using the word in brackets.

   "Let's invite Mr. Brown to the party next weekend" he said. (suggested)

   He suggested inviting Mr. Brown to the party the next weekend.

Câu 35: Reorder the following words to make a meaningful sentence.

   teacher/ The/ students/ exam./ prevented/ his/ from/ in/ the/ cheating/

   The teacher prevented his students from cheating in the exam.

Câu 36: Reorder the following words to make a meaningful sentence.

   left/ The/ had/ train/ when/ got/ the/ we/ station./ to/

   The train had left when we got to the station.

Ngoài đề thi học kì 1 lớp 11 môn tiếng Anh trên đây, mời các bạn học sinh tham khảo đề cương ôn thi học kì 1 lớp 11 môn tiếng Anhđề cương ôn thi học kì 1 lớp 11 môn Toán, đề cương ôn thi học kì 1 lớp 11 môn Văn, đề cương ôn thi học kì 1 lớp 11 môn Địa lý, Hóa, Sinh, Sử mà chúng tôi đã sưu tầm và chọn lọc. Những đề cương thi học kì 1 lớp 11 này sẽ giúp các bạn có thêm kiến thức và kinh nghiệm trước khi bước vào kì thi chính thức. Chúc các bạn học tốt.

Và sau những giờ học tập và làm việc căng thẳng, mời các em học sinh, thầy cô giải lao với các bài trắc nghiệm IQ, trắc nghiệm cảm xúc EQ của VnDoc. Hy vọng rằng, các bạn sẽ có những giây phút giải lao thoải mái và nhiều niềm vui.

Đánh giá bài viết
3 37.437
Đề thi học kì 1 lớp 11 Xem thêm