Bộ đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7

390 108.870

VnDoc.com xin giới thiệu đến các bạn Bộ đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7 bao gồm 4 đề thi riêng lẻ có đáp án cho các em tham khảo. Đề thi học kì 1 lớp 7 này sẽ là nguồn tài liệu hữu ích giúp các bạn thử sức, rèn luyện kĩ năng làm bài và quản lý thời gian hiệu quả. Mời các bạn tải về để xem đầy đủ 4 đề thi và đáp án trong bộ đề thi học kì 1 lớp 7 môn Tiếng Anh dưới đây.

Nhằm giúp các em học sinh có tài liệu ôn thi học kì 1 lớp 7 năm 2019 sắp tới đây, VnDoc giới thiệu Bộ đề kiểm tra học kì 1 với đầy đủ các môn, sẽ là tài liệu hữu ích cho thầy cô tham khảo ra đề và các em học sinh ôn tập, chuẩn bị kiến thức cho kì thi chính thức đạt kết quả cao. Chúc các em học tốt.

Đề kiểm tra Anh 7 học kì 1 - Đề số 1

I. Listen and fill in the blanks with the correct words.

I am a student. So I spend the day in a (1) _________ way. I get up from bed (2) _________ in the morning. First, I do my morning (3) _________ I wash my face and (4) _________ my teeth. I take great care of my teeth, because bad teeth are a sign of bad (5) _________. Then I take a little (6) _________ exercise. After taking exercise, I go out for a walk in the open (7) _________. There I breathe (8) _________ morning air. My mind and body are both (9) _________ . Then I return home. I say my short (10) _________.

II. Choose the word whose underlined part is pronounced differently.

Question 11.

A. come

B. money 

C. notebook

D. Monday

Question 12.

A. couple

B. though

C. soul

D. elbow

Question 13.

A. seven

B. vowel

C. very

D. foot

III. Choose the odd one out.

Question 14.

A. friend

B. parent

C. uncle

D. aunt

Question 15.

A. small

B. big

C. old

D. meet

Question 16.

A. school

B. classmate

C. theater

D. market

IV. Choose A, B, C or D that best completes the sentences or substitutes for the underlined word or phrase.

Question 17. Do volunteers often spend time helping other people in ___________, orphanages or homes for the aged.

A. capitals

B. markets

C. schools

D. hospitals

Question 18. we are helping the poor people in the remote areas.

A. faraway

B. nearby

C. small

D. difficult

Question 19. During summer vacations, we teach children in ___________ areas how to read and write.

A. mountain

B. urban

C. mountainous

D. suburb

Question 20. What kind of ___________ work are you participating in?

A. voluntarily

B. volunteer

C. voluntary

D. volunteerism

Question 21. People who are not in good health are ___________ people.

A. elderly

B. homeless

C. rich

D. sick

Question 22. I was absent ___________ class yesterday.

A. in

B. of

C. from

D. at

Question 23. He was delighted ___________ the present you gave him.

A. in

B. to

C. for

D. with

Question 24. It is very kind ___________ you to help them.

A. of

B. in

C. about

D. to

Question 25. It is difficult ___________ handicapped children to study with other children.

A. to

B. for

C. on

D. from

Question 26. I'm very grateful ___________ her for her help.

A. on

B. of

C. about

D. to

V. Read the text and choose the correct answer A, B, C, or D for each of the gaps.

EARTHWATCH

Have you ever wanted to do something different? Five years ago, Will Slade read about (27) ______ organization called Earthwatch. Earthwatch finds volunteers (28) ______ expeditions (29) ______ and explore different parts of the world.

Will decided (30) ______ an expedition to study elephants in Africa. "I wasn't sure about it before I went." say Will. "But in fact, I really enjoyed every minute of the expedition. We slept (31) ______ tents and we cooked our own food, but it was the great (32) ______ elephants and all the other animals there". "I've (33) ______ all the expeditions, and I have seen some fantastic places. How (34) ______ people have slept (35) ______ a beach, climbed a mountain, or see a whale? This world is such a beautiful place, but it's disappearing fast. We have to learn more (36) ______ it if we are going to save it."

Question 27.

A. a

B. the

C. an

D. some

Question 28.

A. to

B. for

C. at

D. on

Question 29.

A. studying

B. studied

C. study

D. to study

Question 30.

A. to join

B. join

C. joining

D. joined

Question 31.

A. on

B. in

C. at

D. under

Question 32.

A. see

B. saw

C. seeing

D. to see

Question 33.

A. enjoyed

B. enjoy

C. enjoying

D. to enjoy

Question 34.

A. much

B. far

C. many

D. long

Question 35.

A. in

B. on

C. to

D. above

Question 36.

A. at

B. in

C. of

D. about

VI. Choose the best sentence that can be made from the cues given.

Question 37. I / not / visited / museum / three months.

A. I haven't visited the museum three months ago.

B. I haven't visited the museum for three months.

C. I didn't visited the museum for three months.

D. I haven't visited the museum three months ago.

Question 38. Ms Linda / beautiful photos / few days ago.

A. Ms Linda took many beautiful photos a few days ago.

B. Ms Linda took much beautiful photos a few days ago.

C. Ms Linda took many beautiful photos few days ago.

D. Ms Linda took much beautiful photos few days ago.

Question 39. The students / arrived / because / traffic jam.

A. The students arrived late because the traffic jam.

B. The students arrived late because of the traffic jam.

C. The students arrived lately because the traffic jam.

D. The students arrived lately because of the traffic jam.

Question 40. I / eat / fruits / because / they / green.

A. I can't eat these fruits because of they are green.

B. I can't eat this fruits because of they are green.

C. I can't eat these fruits because they are green.

D. I can't eat this fruits because they are green.

Đáp án đề kiểm tra học kỳ 1 lớp 7 môn Anh số 1

Question 1. simple

Question 2. early

Question 3. duties

Question 4. brush

Question 5. health

Question 6. physical

Question 7. field

Question 8. pure

Question 9. refreshed

Question 10. prayer

Question 11. C Question 26. D
Question 12. A Question 27. C
Question 13. D Question 28. B
Question 14. A Question 29. D
Question 15. D Question 30. A
Question 16. B Question 31. B
Question 17. D Question 32. D
Question 18. A Question 33. A
Question 19. C Question 34. C
Question 20. C Question 35. B
Question 21. D Question 36. D
Question 22. C Question 37. B
Question 23. D Question 38. A
Question 24. A Question 39. B
Question 25. B Question 40. C

Đề kiểm tra Anh 7 học kì 1 - Đề số 2

I. PHONETICS ( 1pt)

A. Choose the word which underline part is pronounced differently from the others.

1. a. house        b. happy        c. hour         d. how

2. a. recess       b. celebration     c. relax        d. rehearse

II. Choose the best answer (3pts)

1. In_________, we study different countries and our people.

a. math       b. music         c. chemistry         d. geography

2. I have five periods______ Friday.

a. at         b. in        c. on       d. to

3. Talking is________ common way of relaxing.

a. more      b. most         c. the most         d. the more

4. Let’s________ to the movie.

a. go to        b. go          c. going         d. is going

5. My brother is good________English.

a. at          b. with         c. on         d. very

6. The Mekong River is the________ river in Viet Nam.

a. long        b. longer         c. most long         d. longest

7. Would you like________ a cold drink?

a. get        b. to get        c. getting        d. gets

8. ________do your classes start ? – At seven o’clock.

a. How often          b. What        c. What time       d. Which

9. That’s a___________. Why don’t we travel by bus?

a. thinking        b. answer        c. good idea        d. question

10. Students have two_______ each day.

a. 20-minutes break         b. 20-minute breaks

c. 20-minute break          d. 20-minutes breaks

11. His ideas are quite________ from my ideas.

a. same        b. different        c. like         d. as

12. After break, everyone goes_________ and classes start again.

a. indoor       b. indoors         c. outdoor         d. outdoors

III. Supply the correct form of the words. (0.5m)

1. The most popular_______ at recess is talking. ( act)

2. History is an________ subject. (interest)

IV. Put the passage with the words given in the box (1.5pts)

(lasts/ uniform/ Vietnamese/ two/ recess/ some)

School in Viet Nam are different from school in the USA. (1) ……….……… students always wear school (2)…………………. There are no lessons on Sunday. Classes start at 7 o’clock each morning and end at 11.30 . Students have (3)………………….. breaks each morning. At (4)…………..……, students often go to the canteen and buy (5)….……………..things to eat or drink. Our school year (6)………………. for ten months from August to May.

V. Read the passage , then answer the questions. (1.5pts)

Lan’s classes all start at 8:00 a.m, so she gets up at 7:00. She eats a quick breakfast and takes the bus to her school. In the afternoon, she has a job at the library. She usually studies in the evening. She works at the library on Saturdays, too.

She usually stays up late every evening. She usually goes to bed at 11:30 and on Sundays she sleeps until noon.

Questions

1. How does she go to school?
2. Where does she work?
3. How many days a week does she work?
4. Does she go to bed early?
5. Why does she stay up late?

VI. Rewrite the sentences. (2pts)

1. Should we go to the movie?

Let’s …………………………………………………………………………………..……....

2. Mr John is going to visit his grandparents tonight.

Mr John will …………………………………………………………………………………………

3. We have a break that lasts thirty minutes.

We have a …………………………………………………………………………………………

4. I like English best of all the subjects.

English ………………………

VII. Complete the sentences. (0.5pt)

1. Let’s/ go/ cafeteria/ and/ get/ cold drink.

………………………………………………………………………………………………………………

2. Marry/ learn/ play/ piano/ every afternoon.

………………………………………………………………………………………………………………THE END

Đáp án Đề kiểm tra học kì 1 tiếng Anh lớp 7 đề 2

I.

1. C  2. B

II. 

1.d       2. c    3. c    4. b      5. a    6. d   

7. b     8. c     9. c    10. b     11.     b 12. b

III.

1. action

2. interesting

IV.

1. Vietnamese

2. uniform

3. two

4. recess

5. some

6. lasts

v.

1.She goes to school by bus
2.She works at the library.
3.She works three days a week.
4.No,she doesn't
5.Because of her homework.

VI. 

1. Let's go to the movie.

2. Mr. John will visit his grandparents tonight.

3. We have a thirty-minute break.

4. English is the subject I like best.

Hoặc: English is my favorite subject.

VII.

1. Let's go to the cafeteria and get a cold drink.

2. Marry learns how to play the piano every afternoon.

Mời các bạn tải về để xem toàn bộ 4 đề thi và đáp án trong Bộ đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7 mà chúng tôi đã giới thiệu trên đây. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu Ôn tập Tiếng Anh lớp 7 khác như Để học tốt Tiếng Anh lớp 7, Đề thi học kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, Bài tập Tiếng Anh lớp 7 theo từng Unit trực tuyến,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Tham khảo thêm:

Đánh giá bài viết
390 108.870
Đề thi học kì 1 lớp 7 Xem thêm