Đề khảo sát chất lượng đầu năm môn Tiếng Anh lớp 9 có đáp án

37 33.911

Nằm trong bộ đề thi chất lượng đầu năm lớp 9 môn tiếng Anh, đề kiểm tra đầu năm môn tiếng Anh 9 có đáp án do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm môn tiếng Anh lớp 9 gồm các dạng bài tập viết lại câu môn Tiếng Anh lớp 9, bài tập ngữ âm môn Tiếng Anh lớp 9, bài tập chọn đáp án đúng ôn Tiếng Anh lớp 9, .... Mời các em tham khảo. 

Xem thêm: Đề kiểm tra tiếng Anh 9 đầu năm 2019 - 2020 NEW

Nội dung đề thi KSCL lớp 9 môn tiếng Anh

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently (1.0 point)

1. A. out         B. round         C. about          D. would

2. A. chair        B. check         C. machine        D. child

3. A. happy       B. hour          C. high           D. hotel

4. A. compulsory   B. put           C. cut            D. hurry

5. A. visit        B. climate        C. high            D. primary

II. Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences below (3.0 ps)

1._________Kuala Lumpur, Ha Noi is a busy modern city

A. As          

B. Such as        

C. Like           

D. Similar

2. I wish I ___________his name.

A. knew        

B. know          

C. will know        

D. would know

3. We were having dinner ________ the telephone rang.

A. since         

B. for            

C. until          

D. when

4. The________ language of Malaysia is Bahasa Malaysia.

A. international     

B. national        

C. continental        

D. country

5. Buddhism is __________.

A. a country       

B. a religion        

C. an association        

D. a region

6. Lan ________the peaceful atmosphere while Maryam was praying.

A. enjoying        

B. has enjoyed        

C. enjoyed            

D. enjoy

7. " I wish I _________stay longer," Maryam said to Lan at the end of the week.

A. could            

B. can              

C. will              

D. may

8. Malaysia is divided ________ two regions: The East and the West Malaysia

A. to               

B. on              

C. in               

D. into

9. Maryam was really ________ by the beauty of Ha Noi.

A. impressed         

B. impress        

C. impression          

D. impressive

10. The United States has a ________ of around 250 million.

A. introduction          

B. separation       

C. addition         

D. population

III. Match each sentence in column A with its response in column B (1.5 ps)

A B Answer
1. Why don't we go for a picnic this weekend?

2. Pleased to meet you. Let me introduce myself. I'm Mai.

3. Where is your home village?

4. How can you get there?

5. Would you like to have lunch with us?

A. By bus

B. Yes, I'd love to.

C. That's a good idea

D. It's to the west of the city

E. Nice to meet you too.

1 .........

2..........

3..........

4..........

5..........

IV. Read the following passage and answer the questions below (2.5 ps).

Today is the first day of the new school year. Behind the school gate everything looks bright and clean. The smell of fresh paint greets all the students in their uniforms. Most of them have already known one another quite well. However, there are some newcomers. Some of the old students gather in small group and talk to one another in the school yard. Others are eager to help the newcomers. It's difficult for newcomers to make friends and get into games in a new school. Sometimes they do not know the new regulations so they talk or do things differently. All the students look eager to start the new school year.

Questions:

1. How does everything look on the first day of the new school year?

.............................................................................................

2. Are all the students in their uniforms?

.............................................................................................

3. What do some of the old students do in the school yard?

.............................................................................................

4. Why do newcomers sometimes talk or do things differently?

.............................................................................................

5. What do the students look like?

.............................................................................................

V. Use the suggested words to complete the letter . (2.0 ps)

Ha Noi September 18

Dear Lan,

I/ write/ to/ tell / you/ I/ just/ return/ three-day trip/ Ha Noi.

I/ arrive/ Ha Noi Railway Station/ 5.00 pm/ last Friday.

Uncle/meet/ me/ station/ pick/up.

Saturday/ uncle/ take/ visit/History Museum/ Thu Le Park.

Then/ we/ visit/ Dong Xuan Market/, I/ buy/ you/ T-shirt/ symbol/ "I ♥ Ha Noi".

I/ really/ impressed/ beauty/ capital City/ friendliness/ its people.

I/ back/ Monday morning. I/ phone/ you/ when/ come/ home.

I/ look/ forward/ see/ you/ soon.

Love,

Nga

Đáp án Đề khảo sát chất lượng đầu năm lớp 9 môn Tiếng Anh

Question

Answer key

Point

I

(1,0 points)

1. D 2. C 3. B 4. B 5. A

 

0,2 for each correct answer

II

(3,0 points)

1. C 2. A 3. D 4. B . 5B

6. C . 7A 8. D 9. A 10. D

 

0,3 for each correct answer

III

(1,5 points)

1-C 2-E 3-D 4-A 5-B

 

0,3 for each correct answer

IV

(2,5 points)

1. On the first day of the new school year, everything looks bright and clean.

2. Yes, they are.

3. Some of the old students/ They gather in small group and talk to one another in the school yard.

4. Sometimes they do not know the new regulations

5. The students look eager to start the new school year.

0,5 for each correct answer

V

(2,0 points)

Ha Noi September 18

Dear Lan,

I am writing to tell you (0,2) that I’ve just returned from a three- day trip to Ha Noi.(0,2)

I arrived at Ha Noi Railway Station at 5.00 pm last Friday. (0,2)

My uncle met me at the station to pick me up.(0,2)

On Saturday my uncle took me to visit the History Museum and Thu Le Park. (0,2)

Then we visited Dong Xuan Market, (0,2) I bought you a T-shirt with the symbol “I ♥ Ha Noi” on it.(0,2)

I am really impressed by the beauty of the capital City. (0,2)

I wish I had a longer vacation.(0,2)

I look forward to seeing you soon.(0,2)

Love,

Nga

0,2 for each correct answer

Trên đây là Đề KSCL môn tiếng Anh 9 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com. 

Đánh giá bài viết
37 33.911

Video đang được xem nhiều

Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 9 Xem thêm