Đề kiểm tra 1 tiết lần 1 học kì 1 lớp 9 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020

1 3.128
VnDoc - Tải tài liệu, n bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 1 HKI – NĂM HỌC 2018 – 2019
MÔN: TIẾNG ANH 9
I/ Pronunciation. (1pt)
A. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.
1. A. impressed B. wished C. disappointed D. stopped
2. A. comprise B. religion C. primary D. divide
B. Choose the word whose main stress is placed differently from the others.
3. A. primary B. tropical C. language D. official
4. A. decade B. accept C. depend D. invent
II/ Choose the word or phrase that best completes each of the following sentences. (4pts)
1. What is the ______________ of your dress? Is it made of silk?
A. material B. design C. clothing D. fashion
2. Nguyen Du, one of the most famous Vietnamese ______________, wrote “Truyen Kieu”.
A. poems B. poetry C. poetic D. poets
3. Wearing casual clothes makes students ______________ self-confident.
A. felt B. feeling C. feel D. to feel
4. This is a very popular TV program. Every week it ______________ by millions of people.
A. has been watched B. is watched C. watches D. was watched
5. I want everybody to listen ______________.
A. care B. careful C. careless D. carefully
6. “Thank you very much for your help.” – “______________”
A. It’s quite OK. B. I’d love to. C. That’s right. D. You’re welcome.
7. For centuries, poets and musicians have ______________ the Ao dai in poems and songs.
A. said B. mentioned C. talked D. told
8. I have known him ______________ I left school.
A. since B. before C. when D. until
9. Vietnamese women today prefer modern clothes ______________ Ao dai.
A. for B. to C. in D. with
10. Since the economic ______________ gets better, the sale of clothes increases.
A. style B. situation C. material D. convenience
11. We needn’t pay for service. Service ______________ in the bill.
A. was included B. including C. included D. is included
12. My mother hasn’t worn Ao dai ______________ at least ten years.
A. in B. for C. on D. since
13. Would you like ______________ and visit me next summer?
A. to come B. come C. coming D. came
14. She moved to England, but we still keep in ______________.
A. writing B. meeting C. touch D. response
15. Should all motorcyclists be ______________ to wear helmets?
A. compulsory B. dangerous C. interested D. impressed
16. I don’t like that dress, it is out of ______________.
A. order B. date C. fashion D. modern
III/ Use the correct form of the word given to complete each sentence. (1pt)
1. Dreams are a rich source of ______________ for some writers. (INSPIRE)
HỌ và TÊN:_______________________
Lớp: ______.
Trường: QUỐC TẾ Á CHÂU
KIỂM TRA 1 TIẾT
NĂM HỌC: 2018 – 2019
Ngày: ____ / _____ / 2018
SỐ THỨ TỰ
Môn: Tiếng Anh – Lớp 9
Thời gian làm bài: 45 phút
Số ký danh
Chữ ký GT 1
Chữ ký GT 2
SỐ MẬT MÃ
VnDoc - Tải tài liệu, n bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
2. The list of their achievements is pretty ______________. (IMPRESS)
3. Jenny is looking forward to ______________ her new pen pal. (MEET)
4. English, Tamil and Chinese are ______________ spoken in Malaysia. (WIDE)
IV/ Use the correct tense or form of the verb given to complete each sentence. (0.5pts)
1. This book is so long that I ______________ (not, finish) it yet.
2. Our class ______________ (teach) by Mr. Rice right now.
V/ Choose the underlined words or phrases that are incorrect. (1pt)
1. I haven’t heard from Mary since a long time.
A B C D
2. He let the letter falling onto the floor.
A B C D
3. This kind of jacket is considered to be very fashion these days.
A B C D
4. I did my homework for two hours.
A B C D
VI/ Read the following passage and then fill in the blank with suitable words. (1.5 pts)
Every day, the average person (1) ______________ about 20,000 liters of air. Every time we breathe,
we (2) ______________ inhaling dangerous chemicals that have found their way into the air.
Air pollution includes all contaminants found in the atmosphere. These dangerous substances can be
(3) ______________ in the form of gases or particles. Air pollution can be found both outdoors and indoors.
Pollutants can be trapped inside buildings, causing indoor pollution that lasts (4) ______________ a long
time.
The sources of air pollution are both natural and human-based. As one might expect, humans have
been producing increasing amounts of pollution as time has progressed, and they now (5) ______________
for the majority of pollutants released (6) ______________ the air.
1. A. inhales B. is inhaling C. has inhaled D. will inhale
2. A. happen B. see C. risk D. appear
3. A. both B. neither C. either D. also
4. A. in B. to C. from D. for
5. A. account B. respond C. accuse D. inform
6. A. from B. for C. on D. into
VII/ Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first. (1 pt)
1. They have built a new supermarket this year.
A new supermarket __________________________________________________________________.
2. I’m sorry that I don’t know what to do about the problem.
I wish _____________________________________________________________________________.
3. We last saw our grandfather two years ago.
We haven’t
_________________________________________________________________________.
4. You can find flowers in almost every part of the world.
Flowers
____________________________________________________________________________.
THE END OF THE TEST
ĐÁP ÁN
ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 1 HKI – NĂM HỌC 2018-2019
VnDoc - Tải tài liệu, n bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
MÔN: TIẾNG ANH 9
I/ Pronunciation: (1 pt)
A. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.
1. C
2. B
B. Choose the word whose main stress is placed differently from the others.
3. D
4. A
II/ Choose the word or phrase that best completes each of the following sentences. (4.0 pts)
1. A
2. D
3. C
4. B
5. D
6. D
7. B
8. A
9. B
10. B
11. D
12. B
13. A
14. C
15. A
16. C
III/ Use the correct form of the word given to complete each sentence. (1 pt)
1. inspiration
2. impressive
3. meeting
4. widely
IV/ Use the correct tense or form of the verb given to complete each sentence. (0.5 pts)
1. have not finished 2. is being taught
V/ Choose the underlined words or phrases that are incorrect. (1 pt)
1. C - for
2. B fall
3. C fashionable
4. A have done
VI/ Read the following passage and then fill in the blank with suitable words. (1.5 pts)
1. A 4. D
2. C 5. A
3. C 6. D
VII/ Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first. (1 pt)
1. A new supermarket has been built this year.
2. I wish I knew what to do about the problem.
3. We haven’t seen our grandfather for two years.
4. Flowers can be found in almost every part of the world.
Mời các bạn tiếp tục vào tham khảo các bài tiếp theo tại: https://vndoc.com/tai-lieu-hoc-tap-lop-9

Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 9

Mời các bạn vào tham khảo Đề kiểm tra 1 tiết lần 1 học kì 1 lớp 9 môn tiếng Anh năm học 2018-2019 có đáp án được sưu tầm và đăng tải nhằm giúp các bạn chuẩn bị kiến thức cũng như những kỹ năng cần thiết cho kỳ thi giữa học kì 1 lớp 9 và học kì 1 lớp 9 quan trọng tới đây.

Đề thi học sinh giỏi rất gần với kì thi học kì 1, mời các bạn vào luyện tập một số đề sau đây để chuẩn bị tốt nhất cho học kì 1 môn tiếng Anh đạt kết quả cao nhất:

Đề cương ôn thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 9

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 9 trường THCS Quách Xuân Kỳ

Bộ đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 9 TPHCM qua các năm có đáp án chi tiết

Đánh giá bài viết
1 3.128
Tiếng Anh lớp 9 Xem thêm