Đề kiểm tra 1 tiết lần 2 môn Tiếng Anh lớp 9 năm học 2018 - 2019

1 1.036

Kiểm tra 45 phút Tiếng Anh lớp 9 Unit 4 - 5 

Đề kiểm tra định kỳ lớp 9 môn Tiếng Anh lần 2 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Kiểm tra môn Tiếng Anh lớp 9 cả năm mới nhất trên VnDoc.com. Đề kiểm tra Tiếng Anh gồm nhiều dạng bài tập Tiếng Anh khác nhau giúp học sinh lớp 9 ôn tập kiến thức Từ vựng - Ngữ pháp Tiếng Anh đã học trong Unit 4 - 5. 

Một số tài liệu để học tốt Tiếng Anh lớp 9 khác:

I. Use the verbs below in their correct forms to complete the sentences.

transport   -   light   -   act out   -   change

preserve   -    worry   -    communicate   -    pass down

1. My grandparents used _______________their house with oil lamps.

2. - I wonder how the farmers used _______________ their crops home in the past.

- They used buffalo-drawn carts.

3. We are making a great effort to _______________ our valuable customs for the future.

4. Children love _______________the stories as they tell them.

5. Today teenagers have_______________a lot in comparison with teens in the past, especially in the way they spend their free time.

6. Women in the past did not have to _______________ too much about their weight, diets, or obesity.

7. Customs and traditions are_______________ from generation to generation.

8. _______________by instant messaging has become an essential feature of teens' social life.

Key: 1. To light 2. To transport 3. Preserve

4. acting out/ to act out 5. Changed 6. Worry

7. used to be 8. Communicating/ Communication

II. Choose the one underlined word/phrase which is grammatically incorrect.

1. When we are on holiday, we used to go to the beach every day.

           A      B          C                   D

2. We wish we can consult an expert on how to solve this problem.

              A        B                C       D

3. He works much more hard for his exams than he does for his normal school work.

       A           B                       C          D

4. I used to listen to music during I was riding my bicycle to school.

            A           B             C           D

5. None of them had any idea about how make a raft with only a few bamboo canes.

       A          B                C                D

6. He said that they will have to set off soon after midnight.

          A      B        C               D

7. When he lived in Japan, he didn't used to eat food with forks, but with chopsticks.

    A         B               C                           D

8. He thinks that geometry is not as difficult than arithmetic.

      A               B        C    D

9. She wished she is not getting stuck in another traffic jam.

        A         B                 C       D

10. I am tired of being told all the time what to do, and when doing it.

       A       B      C                        D

Key: 1. A 2. A 3. B 4. B 5. C 6. B 7. C 8. D 9. B 10. D

III. Choose the best answer A, B, C, or D to complete the sentences.

1. All the best theatres and restaurants are _____ within a few minutes’ walk of each other.

A. laid B. situated C. seated D. stood

2. Would you like to live in a modern house or a(n) _____ cottage?

A. picturesque B. awful C. terrible D. bad

3. A _____ is a solid figure or object, made by carving or shaping wood, stone, clay, etc.

A. painting B. sculpture C. medal D. picture

4. Ho Chi Minh city has been divided into twenty-four _____ divisions since December 2003.

A. administer B. administration C. administrative D. administrator

5. A _____ is a castle on high ground in or near a city, where people could go when the city was being attacked.

A. cathedral B. monument C. centre D. citadel

6. The station building used to be a high wooden _____ with a curved roof.

A. facility B. carriage C. complex D. structure

7. The new sports _____ has six tennis courts.

A. complex B. match C. medium D. game

8. The local government is introducing tougher _____ to preserve historical sites.

A. measures B. actions C. plans D. steps

9. The pagoda is in a beautiful _____ , close to the sea.

A. spaces B. setting C. tower D. set

10. There is general _____that Vietnamese students lack knowledge of the natural, or manmade wonders of Viet Nam.

A. accepting B. saying C. recognition D. undertaking

Key: 1. B 2. A 3. B 4. C 5. D 6. D 7. A 8. A 9. B 10. C

IV. Rewrite the sentences below in the impersonal form of the passive.

1. People expect that the report will suggest some major reforms.

- It is expected______________________________

2. They say that he invented the digital camera.

- It is said____________________________

3. Scientists have discovered that there is water on Mars.

- It has been_______________________________

4. We expect the professor to arrive this morning.

- It is expected___________________________________

5. Many employers consider computer skills to be more important than work experience.

- It is considered _______________________________

Key: 1. It is expected that some major reforms will be suggested by the report.

2. It is said that the digital camera was invented by him.

3. It has been discovered by scientists that there is water on Mars.

4. It is expected that the professor will be arriving this morning.

5. It is considered by many employers that computer skills are more important than work experience. 

Mời bạn đọc tham khảo thêm tài liệu Tiếng Anh lớp 9 tại đây:

Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit: https://vndoc.com/tieng-anh-lop-9

Bài tập Tiếng Anh lớp 9 nâng cao: https://vndoc.com/tieng-anh-pho-thong-lop-9

Bài tập trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh lớp 9 : https://vndoc.com/test/mon-tieng-anh-lop-9

 

1 1.036