Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 11 trường THPT Mỹ Phước Tây, Tiền Giang năm 2014 - 2015

Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 11

Đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 11 trường THPT Mỹ Phước Tây, Tiền Giang năm 2014 - 2015 gồm 2 phần tự luận và trắc nghiệm, đây là tài liệu tham khảo hữu ích dành cho các bạn học sinh lớp 11, giúp các bạn ôn tập và làm bài hiệu quả. Đề kiểm tra có đáp án đi kèm rất tiện lợi cho các bạn đối chiếu sau khi thử sức.

Đề cương ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm

Đề thi môn tiếng Anh học kì I lớp 11 trường THPT số 1 Tuy Phước - Sở GD-ĐT Bình Định

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 trường THPT Châu Thành 1, Đồng Tháp năm 2014 - 2015

Đề thi học sinh giỏi trại hè Hùng Vương lần thứ XI năm 2015 môn Tiếng Anh lớp 11

SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO TIỀN GIANG

TRƯỜNG THPT MỸ PHƯỚC TÂY

ĐỀ CHÍNH THỨC

ĐỀ KIỂM TRA I TIẾT

Năm học 2014 - 2015

Môn: TIẾNG ANH - Lớp: 11

Thời gian: 45 phút (không kể thời gian giao đề)

Ngày kiểm tra: 13 / 10 /2014

(Đề kiểm tra có 02 trang, gồm 02 câu)

A. PHẦN TỰ LUẬN (4.5 pts)

Writing (1.0 pt) You are going to hold a party . You want to invite your classmate to the party. Write a letter of invitation, following these guidelines.

- What party are you going to organize?

- Where and when do you intend to organize the party?

- How many people do you plan to invite and who are they?

- What activities will take place at the party?

- What food and drink will be served at the party?

Rewrite the following sentences (1.0 pt)

1. The cat jumped through the window.

→ The boy saw....................................................................

2. They allowed him to write a letter to his wife.

→ They let ..........................................................................

3. She wants to play the piano.

→ She enjoys .....................................................................

4. After she had done homework she went to school.

→ Before.............................................................................

Put the verbs into their correct tenses (1.0 pt)

5. When I found my purse someone (take) .....................the money out of it.

6. I (work) ..................... on the computer when the fire broke out.

7. That house ( build).......................two and a half years ago

8. The Prime Minister (be)................................to Moscow several times

Put the verbs into their correct form (1.0 pt)

9. I expected (invite) ..................... to the party, but I wasn't

10. You must keep (practise) ..................... on computer

11. It's a pleasure (see) ............... you again after so long

12. She was frightened of ...................( rob) by a stranger.

Give the correct form of the words in brackets (0.5 pt)

13. He started to get.....................when she told him that she had been to Britain for many time. (SUSPICION)

14. Mile is very generous and everyone admires his .............................. ( SELFISH)

B. PHẦN TRẮC NGHIỆM (5.5 pts)

Language Focus: Choose the best option:

1. " ................. ?" - " I have got a terrible headache."

A. What's the wrong with you B. What's happened with you

C. What's problem with you D. What's the matter with you

2. Find the word whose underline part is pronounced differently from the rest

A. sugar B. sea C. fish D. show

3. Find the word with the stress pattern which is different from the rest

A. confidence B. celebrate C. unselfish D. constancy

4. Find the word with the stress pattern which is different from the rest

A. sneaky B. rumour C. excite D. loyal

5. My most embarrassing ................... happened a few years ago.

A. experience B. understanding C. reality D. knowledge

6. I turned round and ................ that the boy's schoolbag was open.

A. decided B. noticed C. looked D. showed

7. I got ................ the bus and sat down next to a schoolboy ................... my age.

A. on/ about B. on/ of C. in / about D. in / about

8. Mary always wants................. by everyone she meets

A. being admired B. to be admired C. to being admired D. be admired

9. It's possible ................. a train across Canada.

A. to be taken B. taking C. take D. to take

10. I'm delighted hearing that you have made much progress in your study recently.
A B C D

11. When I was a child, my father was teaching me how to play soccer.
A B C D

12. They let their children .................. up late at weekends.

A. stay B. to stay C. stayed D. staying

13. Instead of ................ about the good news, Tom seemed to be indifferent.

A. exciting B. to excite C. to be excited D. being excited

14. When I told Tim the news, he seemed.........................

A. to be surprised B. to surprise C. surprising D. surprised

Read the text carefully and then choose the best option

When I was a student, I had a summer job in an expensive restaurant in Glasgow. One day we were expecting forty members of a football team for lunch. I was given the job of peeling potatoes. I thought I was managing quite well with my small knife until the owner appeared to see how I was getting on. She was amazed that I was using a knife and asked why I wasn't using the potato peeler. I had no idea what a potato peeler was so she let me into a small room behind the kitchen. There, on the table, was a small machine like the rubbish bins some people have in their bathrooms. She explained as if to a small child that I had to put the potatoes in, close the lid and press the button. When she came back ten minutes later, I told her I thought it was quicker to do it by hand. She asked what I meant. "Well, they aren't ready yet," I replied. You can imagine how I felt when she lifted the lid and took out the potatoes the size of peas. The potato peeler was not automatic.

15. The story happened in ..............

A. winter B. a small restaurant C. summer D. a football club

16. How did the owner of the restaurant explain how to use the potato peeler?

A. very carelessly B. very angrily C. very impatiently D. very carefully

17. The potato peeler ..............

A. was a rubbish bin B. could stop when the potatoes were ready
C. was small D. was very difficult to use

18. What can you infer from the story?

A. Football teams often had lunch in this restaurant.
B. The tables in this restaurant were only enough for forty guests.
C. Some the potato peelers were automatic
D. The student had no experience in working in a restaurant.

Read the text below and choose the correct word for each space

Rosa and Luis are having a party, too. But it is not a ............(19).......... party. It is an anniversary party. Fifty years ago, Rosa and Luis got ............(20)............ Today their family and friends are giving them a party. Everyone .........(21).......... some cakes and says " Happy Anniversary!" to Rosa and Luis. People also give cards and ............(22).............. to the anniversary couple.

19. A. birthday B. anniversary C. party D. wedding

20. A. married B. influenced C. interested D. ready

21. A. ate B. eats C. eating D. eat

22. A. cards B. gifts C. parties D. cakes

Đáp án đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 11

A. PHẦN TỰ LUẬN (4.5 pts)

Writing (1.0 pt) You are going to hold a party . You want to invite your classmate to the party. Write a letter of invitation, following these guidelines.

- What party are you going to organize? (0.125)

- Where and when do you intend to organize the party?(0.125)

- How many people do you plan to invite and who are they?(0.125)

- What activities will take place at the party?(0.25)

- What food and drink will be served at the party?(0.125)

- Date, address, opening and closing (0.25)

Rewrite the following sentences (1.0 pts)

3. The boy saw the cat jump through the window

4. They let him write a letter to his wife

3. She enjoys playing the piano

4. Before she went to school, she had done homework.

Put the verbs into their correct tenses or form (1.0 pts)

5. had taken

6. was working

7. was built

8. has been

Put the verbs into their correct form (1.0 pt)

9. to be invited

10. practising

11. to see

12. being robbed

Give the correct form of the words in brackets (0.5 pt)

13. suspicious

14. unselfishness

B. PHẦN TRẮC NGHIỆM (5.5 pts)

1 D

2 B

3 C

4 C

5 A

6 B

7 A

8 B

9 D

10 B

11 C

12 A

13 D

14 A

15 C

16 D

17 C

18 D

19 A

20 A

21 B

22 B

Đánh giá bài viết
7 20.297
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 11 Xem thêm