Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh lớp 6 lần 1 năm 2020 - 2021

Bài kiểm tra 45 phút Unit 3 lớp 6

Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh lớp 6 lần 1 năm 2020 - 2021 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập bám sát đề thi, là tài liệu luyện tập hữu ích giúp học sinh lớp 6 học tập Tiếng Anh 6 hơn. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 6 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 6

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 6 Unit 1, 2, 3 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 6 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 6 và môn Ngữ văn 6.

Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh lớp 6 lần 1 năm 2020 - 2021

Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh lớp 6 lần 1 năm 2020 - 2021

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the rest

1. A. subject

B. music

C. study

D. lunch

2. A. careful

B. class

C. city

D. cupboard

3. A. lamps

B. desks

C. lights

D. legs

Exercise 2: Circle the odd one out

1. A. cupboard

B. television

C. sofa

D. desk

2. A. curly

B. creative

C. friendly

D. confident

3. A. ear

B. nose

C. mouth

D. leg

Exercise 3: Choose the best answer

1. Students live and study in a ________ school. They only go home at weekends.

A. secondary

B. international

C. boarding

D. private

2. Jane is healthy because she does ________ every day.

A. football

B. yoga

C. basketball .

D. badminton

3. At break time, I go to the library and ____________ books.

A. go

B. read

C. play

D. listen

4. We are excited _________ the first day of school.

A. at

B. with

C. about

D. in

5. ‘What are you doing this Saturday?’

‘I’m ________ camping with some friends.

A. having

B. going

C. doing

D. playing

6. ‘How is your first day at school?’

A. By bicycle.

B. Five days a week.

C. That sounds great.

D. Really exciting.

7. There are so many new words in the passage. Can I use a ________ to help me?

A. calculator

B. ruler

C. dictionary

D. notebook

8. The school year in Viet Nam starts ________ September 5th.

A. in

B. on

C. at

D. since

9. My best friend is very ________. He plays football and basketball very well.

A. friendly

B. sporty

C. lovely

D. funny

10. ________ are your friends coming for the party tonight? ~ About 7 o’clock.

A. What

B. Where

C. What time

D. How often

Exercise 4: Put the verbs in brackets into the correct tense form

1. _________________ (you/ play) football after school?

2. Mark and Sam _________________ (train) for the football game next week.

3. Where is Mai? ~ She _________________ (skip) with her friends in the schoolyard

4. There _________________ (be) a bed, a bookcase, a table and two chairs in my room.

Exercise 5: Choose the word which best fits each gap.

Wickedly Wonderful is a small summer (1) ______ in the UK for children aged 6 to 13 years old. The children (2) ______ a week outdoors at the camp, making new friends andlearning new activities (3) ______ having a lot of fun. (4) ______ the summer camp, they sail, horse ride, kayak, enjoy games on the beach and the beach (5)______, swim, surf, go crabbing and ride bikes. Children will enjoy holidays with Wickedly Wonderful, and (6) ______ are holidays that they will remember forever!

1. A. term

B. course

C. camp

D. holiday

2. A. take

B. spend

C. use

D. pass

3. A. which

B. what

C. where

D. while

4. A. At

B. In

C. On

D. During

5. A. firingcamp

B. campfire

C. firecamp

D. firingcamp

6. A. this

B. that

C. these

D. those

Exercise 6: Order the words to make sentences.

1. me/ please/ can/ dictionary/ lend/ you/ a?

_____________________________________________________

2. at/ I/ spending/ week/ a/ camp/ am/ a/ summer.

_____________________________________________________

3. friendly/ because/ don’t/ I/ Joana/ she/ like/ isn’t.

_____________________________________________________

4. going/ on/ we/ to/ the shopping mall/ Saturday/ are.

_____________________________________________________

Exercise 7: Read the passage, then answer the questions.

Trung is a pupil in class 7A. His full name is Pham Quoc Trung. He is 13 years old now, but he will be 14 on his next birthday. Trung lives with his parents at 2/34 Nguyen Trai Street. Trung’s house isn’t large but it’s very comfortable. It has a bright living room, two lovely bedrooms and a large, modern bathroom and kitchen. There is a small yard in front of his house. Trung’s mother grows flowers in the yard. According to Trung, his house is the nicest house.

1. What does Trung do?

_____________________________________________________

2. What class is he in?

_____________________________________________________

3. What’s his family name?

_____________________________________________________

4. How many rooms are there in his house?

_____________________________________________________

5. Is there a yard in front of his house?

_____________________________________________________

-The end-

Đáp án đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh lớp 6 lần 1

Exercise 1: Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the rest

1. B

2. C

3. D

Exercise 2: Circle the odd one out

1. A

2. A

3. D

Exercise 3: Choose the best answer

1. C

2. B

3. B

4. C

5. B

6. D

7. C

8. B

9. B

10. C

Exercise 4: Put the verbs in brackets into the correct tense form

1. ______Do you play___________ (you/ play) football after school?

2. Mark and Sam ______are training___________ (train) for the football game next week.

3. Where is Mai? ~ She ________is skipping_________ (skip) with her friends in the schoolyard

4. There _________are________ (be) a bed, a bookcase, a table and two chairs in my room.

Exercise 5: Choose the word which best fits each gap.

1. C

2. B

3. D

4. A

5. B

6. C

Exercise 6: Order the words to make sentences.

1. Can you please lend me a dictionary?

2. I am spending a week at a summer camp.

3. I don’t like Joana because she isn’t friendly.

4. We are going to the shopping mall on Saturday.

Exercise 7: Read the passage, then answer the questions.

1. He is a student.

2. He is in class 7A.

3. His family name is Pham.

4. His family name is Pham.

5. Yes, there is.

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh lớp 6 lần 1 năm 2020 - 2021. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 6 hay như Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 6 Unit 3, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 408
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh 6 Xem thêm