Đề kiểm tra 1 tiết tiếng Anh lớp 6 lần 2 năm 2019 - 2020 (Đề số 2)

Đề ôn tập kiểm tra 1 tiết lần 2 tiếng Anh 6

Đề kiểm tra 45 phút lớp 6 môn tiếng Anh lần 2 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề kiểm tra 1 tiết tiếng Anh lớp 6 năm 2019 - 2020 do VnDocc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh được biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh lớp 6 chương trình mới giúp các em ôn tập kiến thức trọng tâm hiệu quả.

I/a. Listen and tick (√) four things you hear in the tape script

Đề kiểm tra 1 tiết tiếng Anh lớp 6 lần 2 năm 2019 - 2020 (Đề số 2)

I/ b. Listen and write the missing words

1.The……………… is at the end this street.

2. The lower secondary school is in Le Duan Street. It’s on your…………

3. ‘Quynh’ ………….in Tran Quang Dieu Street.

4. To get the art gallery. First turn ……, then turn right. Go straight. It’s on your left.

II/ a. Read and choose the best answers.

The Robinsons (1)………….. visiting Ha Long Bay this year. It’s one of the new Seven Wonders of the World with many limestone (2)…………... The weather is sunny. They are staying in a hotel near the seaside. She is going to swim (3)……………. In the afternoon, after swimming, she’s going to build sand palace on the beach. In the evening, It’s time for (4)………….. She’s traveling on foot along the street (5)……… her mother .

1. A. are B. go C. intending D. going
2. A. hill B. island C. mountains D. beach
3. A. every day B. some day C. day D. A & B
4. A. cycling B. walking C. driving D. flying
5. A. to B. at C. between D. with

Đáp án: 1 - A; 2 - C; 3 - A 4 - B; 5 - D

b. Read and answer the questions.

1. Is Ha Long Bay one of the new Seven Wonders of the World?

2. What’s the weather like?

3. Where are they staying?

4. Is she going to swim?

5. Who is she traveling on foot along the street with?

Đáp án:

1. Yes, It is

2. The weather is sunny.

3. They are staying in a hotel near the seaside.

4. Yes, she is.

5. She’s traveling on foot along the street with her mother

III/ Grammar and structures:

a. Choose the best answer to complete each sentence by circle the correct words, phrases or sentences:

1. Which word has a different sound in the part underlined?

A. read

B. teacher

C. eat

D. ahead

2. Which word is different from the others?

A. beautiful

B. statue

C. railway station

D. cathedral

3. This book is ………………………. than that book

A. interesting

B. interestinger

C. more interesting

D. interested

4. My house is ………………………. than yours.

A. biger

B. bigger

C. more biger

D. big

5. Which is the ………………………. animal in the world?

A. dangerouser

B. dangerous

C. more dangerous

D. most dangerous

6. A holiday by the sea is ………………………. than a holiday in the mountains.

A. good

B. gooder

C. better

D. more good

7. Who is the ………………………. woman in the world?

A. richer

B. richest

C. more rich

D. rich

8. You must ……….. the rulers.

A. follow

B. follows

C. to follow

D. following

9.Can I …………..in?

A. am coming

B. come

C. coming

D. to come

10. The map ………..Tan Ky house near here.

A.say B.are saying

C. says

D. to say

Đáp án: 1 - D; 2 - A; 3 - C; 4 - B; 5 - D; 6 - C; 7 - B; 8 - A; 9 - B; 10 - C

IV Write

a Rewrite the following sentences without changing the meaning:

1. There is a historic palace in my country.

My country ………………………………………..

2. Let’s go to “ Chua Cau”

Shall we……………………………..?

3. Lan is shorter than Mai.

Mai is………………………………

4. I have long hair.

My hair ………………………..

Đáp án:

1 - My country has a historic palace.

2 - Shall we go to “Chua Cau”?

3 - Mai is taller than Lan.

4 - My hair is long

b. Write at least 4 sentences to describe your friend (name, age, personality, appearance…)

Xem thêm nhiều bài viết mẫu tại:

+ Miêu tả bạn thân bằng Tiếng Anh

+ Write a paragraph about your best friend

Hiện tại VnDoc.com chưa cập nhật được file nghe mp3 của Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 lần 2 học kì 1 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 khác nhau như Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 811
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh 6 Xem thêm