Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh lớp 7 lần 1 năm 2020

Bài kiểm tra 45 phút Unit 3 lớp 7

Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh lớp 7 lần 1 năm 2020 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập bám sát đề thi, là tài liệu luyện tập hữu ích giúp học sinh lớp 7 học tập Tiếng Anh 7 hơn. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 7 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 7

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 7 Unit 1, 2, 3 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 7 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 7 và môn Ngữ văn 7.

Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh lớp 7 lần 1 năm 2020

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word which has a different sound in the part underlined

1. A. junk

B. regular

C. dust

D. brush

2. A. kitchen

B. ketchup

C. chips

D. champagne

3. A. fresh

B. diet

C. get

D. correct

Exercise 2: Choose the best answer A, B, C or D

1. We can make postcards and sell them to _________ money to help the homeless.

A. rise

B. raise

C. get

D. own

2. I enjoy reading _______ it develops my imagination.

A. and

B. but

C. so

D. because

3. I feel very happy because I can ________ a difference in our community.

A. do

B. make

C. bring

D. take

4. In the United States, almost everyone, at one time or another, ________ a volunteer.

A. be

B. are

C. have been

D. has been

5. We should help people _________, especially the homeless, the elderly and street children .

A. needed

B. need

C. at need

D. in need

6. There are many reasons _________ it is important to have a hobby.

A. for

B. why

C. so

D. because

7. We can get many ________ from volunteer work.

A. benefit

B. benefits

C. advantage

D. good luck

8. The charity _______ facilities for disabled people to take part in sport.

A. provides

B. donates

C. raises

D. collects

9. They could not afford to buy the house because it was _______.

A. too pretty

B. too tight

C. too expensive

D. too cheap

10. Don’t read or study when there is not enough light because it is _______ to your eyes.

A. harm

B. harmful

C. harmless

D. unharmed

Exercise 3: Write the correct tense or form of the verbs in brackets

1. I think people ________________ (eat) more healthy food in the future.

2. We ________________ (not do) any volunteer work five years ago.

3. Right now, Margaret ________________ (have) a shower. Do you want to ring later?

4. Be a Buddy ________________ (establish) in 2011.

5. ______________ (Alex/ ever/ be) to Seattle? ~ Yes, he ______________ (be) to Seattle once.

Exercise 4: Supply the correct form of the words in brackets

1. They opened a shelter to provide housing for the ___________. (home)

2. Blood ___________ give blood for use in hospitals. (donate)

3. One third of children in the U. S. is ___________ or obese. (weigh)

Exercise 5: Choose the correct answer A, B, C or D to fill each blank in the following passage.

Hobbies are activities for entertainment. Hobby can cost you almost nothing.

Music is the most popular. For example, many people play the guitar for (1) _______ in their free time. Sports provide other (2)______ hobbies. Cycling, running, tennis, table-tennis are the sports that millions of people play during their free time.

Some people’s coin collections are wonderful. There are still hundreds of (3) ________ collections, such as bottle collections, seashell collections, butterfly collections, and so on.

For some people, a hobby is a favourite (4)_______, like chess. In chess, we need two or more people (5)________.

1. A. fun

B. funny

C. funnies

D. funniest

2. A. strange

B. normal

C. favorite

D. unusual

3. A. another

B. other

C. others

D. the other

4. A. exercise

B. game

C. interest

D. sports

5. A. play

B. to play

C. playing

D. to playing

Exercise 6: Read the following passage carefully, and then answer the questions.

We send young people of different nationalities on expeditions around the world. Our volunteers get the chance to work with local people to learn about different cultures.

There are ten expeditions every year. Each expedition lasts for ten weeks and takes 150 volunteers. They go to countries such as Chile, Namibia, Mongolia and Viet Nam. Some of our volunteers work with local people to provide facilities, for example, building schools. Others work in national parks or help scientists to do environmental research.

These adventurous, young people come from all over the world. To become a volunteer, you have to be between 17 and 25; you have to speak some English and you also have to be enthusiastic, flexible and hard-working members of a team.

1. Who goes on the expeditions?

___________________________________________________

2. How many .expeditions are there every year?

___________________________________________________

3. How long does each expedition last?

___________________________________________________

4. What do the volunteers help scientists?

___________________________________________________

5. Which language must we know to become a volunteer?

___________________________________________________

Exercise 7: Write the second sentence so that it has the same meaning to the first one.

1. He hasn’t smoked cigarettes for a month.

The last time ________________________________________

2. There are over two hundred stamps in Nam’s collection.

Nam’s collection _____________________________________

3. I find losing weight very difficult.

It’s ________________________________________________

-The end-

Đáp án đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh lớp 7 lần 1 năm 2020

Exercise 1: Choose the word which has a different sound in the part underlined

1. B

2. D

3. B

Exercise 2: Choose the best answer A, B, C or D

1. C

2. D

3. B

4. D

5. D

6. B

7. B

8. A

9. C

10. B

Exercise 3: Write the correct tense or form of the verbs in brackets

1. I think people _______will eat_________ (eat) more healthy food in the future.

2. We _______didn’t do_________ (not do) any volunteer work five years ago.

3. Right now, Margaret ________is having________ (have) a shower. Do you want to ring later?

4. Be a Buddy _____was established___________ (establish) in 2011.

5. _____Has Alex ever been_________ (Alex/ ever/ be) to Seattle? ~ Yes, he ______has been________ (be) to Seattle once.

Exercise 4: Supply the correct form of the words in brackets

1. They opened a shelter to provide housing for the _____homeless______. (home)

2. Blood _____donors______ give blood for use in hospitals. (donate)

3. One third of children in the U. S. is _____overweight______ or obese. (weigh)

Exercise 5: Choose the correct answer A, B, C or D to fill each blank in the following passage.

1. A

2. C

3. B

4. B

5. B

Exercise 6: Read the following passage carefully, and then answer the questions.

1. Young people of different nationalities go on the expeditions.

2. There are ten expeditions every year.

3. It lasts for ten weeks.

4. They help scientists to do environmental research.

5. We have to speak English to become a volunteer.

Exercise 7: Write the second sentence so that it has the same meaning to the first one.

1. The last time he smoked was a month ago.

2. Nam’s collection has over two hundred stamps.

3. It’s very difficult for me to lose weight.

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh lớp 7 lần 1 năm 2020. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 7 hay như Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 7 Unit 3, .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 308
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề kiểm tra 1 tiết tiếng Anh 7 Xem thêm