Đề kiểm tra 1 tiết tiếng Anh lớp 9 lần 2 năm 2019 - 2020

1 737

Đề kiểm tra 1 tiết lần 2 tiếng Anh 9

Đề kiểm tra 1 tiết tiếng Anh lớp 9 lần 2 chương trình mới có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề ôn tập kiểm tra 1 tiết lớp 9 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh 9 mới được biên tập dưới nhiều hình thức trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau giúp các em nâng cao kỹ năng làm bài hiệu quả.

PHONETICS.

Choose the word that has the different underlined part.

1. A. climate  B. signature  C. divide  D. fine
2. A. mosque  B. postman  C. grocery  D. close
3. A. status  B. changing  C. popularity  D. plaid
4. A. experience  B. intermediate C. ethnic  D. scenery
5. A. snapped  B. breathed  C. ploughed  D. refused

VOCABULARY AND STRUCTURE.

Choose the best answer.

6. People wanted to see the opening of the ceremony _______they left home very early in the morning.

A. because

B. so

C. but

D. although

7. We have many well - ______ teachers.

A. qualify

B. quality

C. qualified

D. qualification

8. His handwriting is terrible. It’s not easy at all ______ what he writes.

A. to see

B. to read

C. reading

D. seeing

9. Last week my kids ______ to the biggest zoo in town by my wife.

A. took

B. were taken

C. went

D. has gone

10. The weather is nice. Shall we ______ the mountains this morning?

A. go

B. travel

C. jump

D. climb

11. If we want to have an excellent essay, we must have a good _______.

A. outline

B. inline

C. online

D. offline

12. If you study at The Brighton Language Center – UK, you can live in ______ on campus.

A. mobile room

B. private room

C. hotel

D. dormitory

13. I can complete a ______ English test if it’s necessary.

A. speak

B. speaking

C. spoken

D. spoke

Give the correct form of the verbs.

14. I wish I (will visit) ______________ your home village some day.

15. If he (talk) ______________ in class, he might be fined.

16. Don’t worry. Everything (be) _____________ alright.

17. This is the first time I (taste) _____________ such a delicious dish.

Give the correct form of the words.

18. The party was so (enjoy) _____________. I had so much fun.

19. I want to have such large (collect) ____________ of stamps just like hers.

READING

Read the passage below.

English began as a West Germanic language which was brought to England around 400 AD. Old English was the spoken and written language of England between 400 and 1100AD. But Old English was very different from modern English and only a few words can be easily identified. English from about 1300 to 1500 is known as Middle English. It was influenced by French and Latin in vocabulary and pronunciation. Modern English developed from the Middle English dialect of the East Midlands and was influenced by the English used in London, where a printing press was set up in 1476. The development of printing helped establish standards of spelling grammar, but there remained a lot of variation.

True or False.

____ 20. English was invented by the inhabitants.

____ 21. Old English was spoken and written from 1100 to 1300.

____ 22. Old English was the same as the language at present.

____ 23. The development of printing helped establish standards of spelling grammar.

Answer the questions.

24. When did people bring English to England as a West Germanic language?

…………………………………………………………………………………………………

25. What aspects of Middle English were influenced by French and Latin?

…………………………………………………………………………………………………

WRITING

Rewrite the sentences, keep the meaning unchanged.

26. It’s a pity that I don’t have a chance to meet my favorite band.

I wish …………………………………………………………………………………

27. He asked me: “Are you going home now?”

He asked……………………………………………………………………………………

28. My father said: “Where do you want to go next summer?”

My father asked…………………………………………………………………………….

29. The train is leaving in 10 minutes. We must hurry up.

Because …………………………………………………………………………………….

ĐÁP ÁN

1 - B

2 - A

3 - C

4 - C

5 - A

6 - B

7 - C

8 - A

9 - B

10 - D

11- A

12 - D

13 - B

14 - would visit

15 - talked

16 - will be

17 - have tasted

18 - enjoyable

19 - collection

20 - F

21 - F

22 - F

23 - T

24 - It was around 400 AD

25 - It was influenced in vocabulary and pronunciation.

26 - I wish I had a chance to meet my favorite band.

27 - He asked me if/ whether I was going home then.

28 - My father asked where I wanted to go next summer.

29 - Because the train is leaving in 10 minutes, we must hurry up.

Trên đây là Đề kiểm tra 45 phút tiếng Anh lớp 9 lần 2 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 737
Tiếng Anh 9 mới Xem thêm