Đề kiểm tra 15 phút lần 1 môn tiếng Anh lớp 11 (đề 2)

1 236

Kiểm tra 15 phút Anh 11 unit 1 2

Đề kiểm tra 15 phút lần 1 môn Anh 11 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề kiểm tra 15 phút lớp 11 môn tiếng Anh do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh được biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh giúp các em học sinh lớp 11 củng cố kiến thức hiệu quả.

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

1. A. spacious

B. parcel

C. part

D. spa

2. A. talked

B. passed

C. called

D. washed

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

  1. The man ________we met yesterday was the manager of a bicycle factory.

A. when

B. whose

C. which

D. who

  1. I don't like stories ______ have an unhappy ending.

A. when

B. which

C. whose

D. where

  1. They are living in a house ______.

A. that built in 1930

B. in 1930 that was built

C. that was building in 1930

D. that was built in 1930

  1. My parents are pleased……….my results.

A. to

B. on

C. with

D. at

  1. Newspapers and magazines are often deliveredearly in the morning.

A. offered

B. given

C. provided

D. distributed

  1. We are proud of our______ staff, who are always friendly and efficient.

A. well-trained

B. well-appointed

D. well-done

C. well-behaved

  1. The _______ and secure service of transferring money are useful and convinient.

A. faster

B. quickly

C. rapidly

D. speedy

  1. “Why was Tom sad?” - “____________.”

A. Because he works hard

B. Because he failed the exam

C. Because he didn't get up set

D. Because he could eat a lot

Đáp án

1. A 2. C 3. D 4. B 5. B 6. C 7. B 8. A 9. D 10. B

Trên đây là Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 11 15 phút lần 1. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 236
Đề kiểm tra 15 phút lớp 11 môn Tiếng Anh Xem thêm