Đề kiểm tra 15 phút lần 1 môn tiếng Anh lớp 11 (đề 4)

Đề kiểm tra 15 phút Anh 11 có đáp án

Nằm trong bộ đề kiểm tra 15 phút lớp 11 môn tiếng Anh, đề kiểm tra tiếng Anh 15 phút môn tiếng Anh 11 có đáp án do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh được biên tập bám sát chương trình tiếng Anh Unit 1, Unit 2 giúp các em học sinh ôn tập kiến thức hiệu quả.

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

1. A. equip

B. service

C. limit

D. beside

2. A. explained

B. disappointed

C. prepared

D. interviewed

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

3. Jim was wearing a hat______ was too big for him.

A. where

B. what

C. which

D. why

4. Vegetarian is someone ______ doesn’t eat meat.

A. who

B. whom

C. whose

D. which

5. Dr Sales is the person _____.

A. in that I don't have much confidence

B. whom I don't have much confidence in him

C. I don't have much confidence

D. whom I don't have much confidence in

6. I agree……….you completely.

A. with

B. to

C. at

D. for

7. I wish you a speedy recovery from your illness to return to work soon.

A. thoughtful

B. quick

C. well-trained

D. gradual

8. We offer a very..... rate for parcels of under 15 kg.

A. competing

B. competent

C. competitive

D. competition

9. Magazines are usually weekly or monthly, but newspapers are._______.

A. every day

B. daily

C. day

D. day after day

10. Lan: “What a lovely hat you have.” -Thanh: “Thanks, ________ ”

A. I'm glad you like it

B. I don't care

C. That's OK

D. Certainly

Đáp án

1. D 2. B 3. C 4. A 5. D 6. A 7. B 8. C 9. B 10. A

Trên đây là Test 15 minutes English 11 with Answer key. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 271
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề kiểm tra 15 phút lớp 11 môn Tiếng Anh Xem thêm