Đề kiểm tra 15 phút lần 1 môn tiếng Anh lớp 11

1 204

Test 15 minutes English 11 with Answer key

Nằm trong bộ đề kiểm tra 15 phút lớp 11 môn tiếng Anh, đề kiểm tra tiếng Anh lớp 11 15 phút lần 1 có đáp án dưới đây gồm 10 câu trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh kiểm tra nhanh kiến thức bản thân.

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

1. A. knocked

B. jumped

C. watched

D. phoned

 

2. A. man

B. lake

C. date

D. may

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

3. My uncle _____ you met yesterday is a lawyer.

A. which

B. what

C. whom

D. whose

4. They took her to the International Hospital, ______ is only a mile away.

A. that

B. which

C. in which

D. where

5. Do you know the boy ______ at the party last week?

A. who we talked about him

B. we talked about

C. we talked about him

D. about him we talked

6. We are proud……….our people’s heroic tradition.

A. of

B. about

C. after

D. to

7. He was a kind and courteous mailman.

A. unpleasant

B. strict

C. rude

D. polite

8. The post office offers the...... Mail Service which is particularly fast.

A. Secure

B. Efficient

C. Express

D. Reliable

9. If you want to send a document and do not want to lose its ______ shape, oer facsimile service will help you.

A. initial

B. beginning

C. starting

D. original

10. “______do you have English?” - “Three times a week.”

A. How

B. How often

C. How long

D. How far

Đáp án:

1. D 2. A 3. C 4. B 5. B 6. A 7. D 8. C 9. D 10. B

Trên đây là Đề kiểm tra 15 phút Anh 11 Unit 1 2. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 204
Đề kiểm tra 15 phút lớp 11 môn Tiếng Anh Xem thêm