Đề kiểm tra 15 phút lần 2 môn tiếng Anh lớp 8

1 87

Đề kiểm tra 15 phút tiếng Anh 8 lần 2

Đề kiểm tra tiếng Anh 15 phút lần 2 học kì 1 lớp 8 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Đề kiểm tra 15 phút lớp 8 môn Tiếng Anh năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh 8 mới gồm nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 8 khác nhau giúp các em học sinh lớp 8 củng cố kiến thức hiệu quả. 

I. Choose the best option to complete these following sentences(6 pts)

1.Tom is a ________ driver he always causes accidents.

A.carefully

B. carelessly

C. careful

D. careless

2.Lan promises_________her best in learning English.

A. will try

B. tries

C. trying

D.to try

3.We will begin ________a brief discussion of the problems.

A. from

B. at

C. with

D. on

4.We should use ________bags instead of plastic bags.

A. clothe

B. clothed

C. cloth

D. clothing

5.She has been _________for days after the accident.

A. consciously

B. conscious

C. unconscious

D. unconsciously

6.Scale is an instrument for showing _________people or things are.

A. how high

B. how tall

C. how old

D. how heavy

7.I tried to cheer him_________, but he just kept staring out the window.

A. on

B. out

C. off

D. up

8.Sam was trying hard _________.

A. not to laugh

B. to not laugh

C. not laughing

D. not to laughing

9.Don’t overheat the victim with blankets or coat.

A. make someone too cold

B. make someone too hot

C. hurt someone

D. destroy someone

10.Beer ________for breakfast in England years ago.

A. used be drunk

B. used to be drunk

C. used to drunk

D. used to be drank

11.Is the rubbish ________every day?

A. collect

B. collecting

C. collected

D. be collected

12._________is a type of bed used for carrying the sick or injured people.

A. Stretcher

B. Ambulance

C. Bandage

D. Crutch

II. Change the following sentences into passive voice(2 pts)

1. They performed Christmas song for people in town.

…………………………………………………………………………………………………

2. People speak English in Canada.

…………………………………………………………………………………………………

3. My grandfather will build this house next year.

…………………………………………………………………………………………………

4. They grow rice in Viet Nam

…………………………………………………………………………………………………

III. Complete the dialogues with the sentences in the box(1 pt)

- All right - Will you open the door - No problem.

Minh: Oh! It’s too hot.

Hoa: Yes,...........................1.......................................................?

Minh: Yes. Can you help me get that book? It’s too high.

Hoa: .......................................2......................... Here you are.

IV. Combine each of the following pairs of sentences into one sentence by using so as to or in order to. (1 pt)

1. I enter the room quietly. I don’t want to wake my younger sister up.

__________________________________________

2. He is staying up late. He wants to see the final football match.

__________________________________________

Đáp án:

I. Choose the best option to complete these following sentences(6 pts)

1 - C; 2 - D; 3 - C; 4 - C; 5 - C; 6 - D; 7 - D; 8 - A; 9 - A; 10 - B; 11 - C; 12 - A

II. Change the following sentences into passive voice(2 pts)

1. Christmas song is performed for people in town.

2. English is spoken in Canada.

3. This house will be built next year.

4. Rice is grown in Viet Nam.

III. Complete the dialogues with the sentences in the box(1 pt)

1 - Will you open the door

2 - No problem

IV. Combine each of the following pairs of sentences into one sentence by using so as to or in order to. (1 pt)

1. I enter the room quietly in order not to wake my younger sister up.

2. He is staying up late so as to see the final football match.

Trên đây là Đề kiểm tra 15 phút môn tiếng Anh lần 2 học kì 1 lớp 8 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 8 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 8, Đề thi học kì 1 lớp 8, Đề thi học kì 2 lớp 8, Bài tập Tiếng Anh lớp 8 theo từng Unit trực tuyến, ... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 87
Tiếng Anh 8 mới Xem thêm