Đề kiểm tra 15 phút lần 3 môn tiếng Anh lớp 12 năm 2019 - 2020

Đề kiểm tra tiếng Anh 15 phút lần 1 học kì 2 lớp 12

Đề kiểm tra 15 phút tiếng Anh lớp 12 lần 1 kì 2 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề kiểm tra 15 phút môn tiếng Anh 12 mới do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh lớp 12 có đáp án được biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh Unit 6 lớp 12 giúp các em ôn tập kiến thức trọng tâm hiệu quả.

I. Mark the letterA, B, C, or D to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

1. All types of dinosaurs went extinct long time ago.

A. thrived

B. boomed

C. survived

D. died out

2. We need to prepare for our biology assignment about endangered plant species.

A. harmless

B. dangerous

C. likely to go extinct

D. harmful

3. These animals are quite vulnerable when living near the industrial zone.

A. calm

B. easily hurt

C. safe

D. relaxed

4. Every year, in Africa a lot of elephants are poached for tusks.

A. illegally hunted

B. gently cooked

C. boiled

D. stewed

5. Many species are threatened in the wild due to habitat destruction by man.

A. usual behaviour

B. favourite activity

C. place of living

D. rituals

II. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

6. The fire will go out unless we put some more wood on.

A. go off

B. go in

C. stop burning

D. flare up

7. Let's clear up this rubbish and put it in the bin.

A. mess up

B. clear away

C. tidy

D. clear off

8. The environmental pollution level in this area has built up a lot over recent years.

A. increased

B. decreased

C. blocked

D. concentrated

9. All visitors are kept out of the conservation area.

A. prevented from entering

B. prevented from destroying

C. allowed to enter

D. allowed to take photos

10. It is predicted that the natural resources will run out by the end of the century.

A. come in

B. run short

C. run away

D. remain intact

III. Choose the best answer to each of the following questions.

11. By the time we get there, the film _____.

A. starts

B. started

C. will start

D. will have started

12. If we don't protect these rare species, they ________ by 2030s.

A. die out

B. will die out

C. will have died out

D. have died out

13. Next December, they _________ for twenty years.

A. will have been married

B. have been married

C. are married

D. were married

14. By the time you come home, I ___________ the decorating.

A. have finished

B. will have finished

C. are finishing

D. finished

15. By the year 2050, computers _________ teachers.

A. replace

B. will replace

C. will have replaced

D. have replaced

IV. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

16. (A) The more you (B) practise speaking in your class, (C) the more better you are (D) at public speaking.

17. (A) The more better I (B) study about endangered species, (C) the more I worry about (D) their extinction.

18. (A) The warmer the weather (B) get around the world, (C) the faster the polar ice caps (D) will melt.

19. (A) The more renewable energy sources (B) we use, (C) the more better our living conditions (D) will become.

20. As (A) people need more land to (B) build houses, they (C) cut down on more (D) forests.

Đáp án

1 - D 2 - C 3 - B 4 - A 5 - C
6 - D 7 - A 8 - B 9 - C 10 - D
11 - D 12 - C 13 - A 14 - B 15 - C
16 - C 17 - A 18 - B 19 - C 20 - C

Trên đây là Đề kiểm tra 15 phút lớp 12 môn tiếng Anh lần 3 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 937
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề kiểm tra 15 phút lớp 12 môn Tiếng Anh Xem thêm