Đề kiểm tra 15 phút lần 3 môn tiếng Anh lớp 8 năm 2019 - 2020

Đề kiểm tra tiếng Anh 15 phút lần 1 học kì 2 lớp 8

Đề kiểm tra 15 phút tiếng Anh lớp 8 lần 1 kì 2 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề kiểm tra 15 phút môn tiếng Anh 8 mới do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh lớp 8 có đáp án được biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh Unit 7 lớp 8 giúp các em ôn tập kiến thức trọng tâm hiệu quả.

I. Choose the word which has a different stress pattern from the others. Circle A, B, C or D.

1. A. terrific  B. Arabic  C. statistic  D. cosmetic
2. A. arithmetic  B. geographic  C. energetic  D. economic
3. A. linguistic  B. classical  C. phonetic  D. romantic
4. A. fantastic  B. historic  C. comic  D. symbolic
5. A. oceanic  B. specific  C. ceramic  D. aquatic

II. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B or C.

6. A very long time ago, in the country of Lac Viet there _______ a god _______ Lac Long Quan.

A. is, name

B. was, named

C. was, naming

7. He __________ the body of a dragon and __________ magical powers and good health at that time.

A. had, possessed

B. was having, was possessing

C. has, possesses

8. One day, a beautiful fairy, Au Co, who __________ in the mountain, __________ the country
of Lac Viet.

A. lived, visited

B. lived, was visiting

C. was living, visited

9. Lac Long Quan and Au Co __________, __________ in love, and __________ married.

A. had met, had fallen, got

B. met, fell, got

C. was meeting, was falling, was getting

10. On the day of giving birth, Au Co _________ a sack of one hundred eggs, from which
_________ one hundred humans.

A. laid, hatched

B. laid, was hatched

C. laid, was hatching

III. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B, or C.

11. Environmental pollution has ___________ to lots of health problems.

A. caused

B. led

C. made

12. ___________ industrial waste, many fish cannot survive.

A. Because

B. Since

C. Because of

13. Oil spills from cargos and ships have ___________ many animals and plants die.

A. made

B. caused

C. resulted

14. This film is rated 18+ because there are too many ___________ scenes.

A. funny

B. violent

C. entertaining

15. ___________ effects created an amazing world in the movie, it looked so real!

A. Incredible

B. Moved

C. Special

IV. Put the verbs in brackets into the correct form to complete the sentences.

16. If the local people drink the contaminated water, they (have) _______ health problems.

17. If there were more trees in this area, the air (be) _______ fresher.

18. All the aquatic animals (die) _______ if people don’t stop dumping sewage into the lake.

19. Global warming (not happen) _______ if there weren’t too much carbon dioxide in the
atmosphere.

20. If the sun (shine) _______, we will walk to the mountain.

Đáp án

1 - B 2 - A 3 - B 4 - C 5 - A
6 - B 7 - A 8 - C 9 - B 10 - A
11 - B 12 - C 13 - B 14 - B 15 - C

16 - will have;

17 - would be;

18 - will die;

19 - wouldn’t happen;

20 - shines;

Trên đây là Đề kiểm tra 15 phút lớp 8 môn tiếng Anh lần 3 có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 8 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 8, Đề thi học kì 1 lớp 8, Đề thi học kì 2 lớp 8, Bài tập Tiếng Anh lớp 8 theo từng Unit trực tuyến, ... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
4 211

Video đang được xem nhiều

Tiếng Anh 8 mới Xem thêm