Đề kiểm tra 15 phút lớp 11 môn tiếng Anh lần 3 năm 2019 - 2020

1 130

Đề kiểm tra 15 phút lần 3 môn tiếng Anh lớp 11

Đề kiểm tra 15 phút tiếng Anh lớp 11 chương trình mới lần 3 học kì 2 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề kiểm tra 15 phút lớp 11 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh lớp 11 mới gồm nhiều hình thức trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau giúp các em rèn luyện kỹ năng tiếng Anh hiệu quả.

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. A. sale  B. serve   C. sure D. sort
2. A. age  B. altogether C. change D. college
3. A. mercury B. mermaid C. merriment D. servant

II. Choose the word which has a different stress pattern from the others.

4. A. mysterious  B. historical  C. heritage  D. particular
5. A. discriminate  B. accurate  C. transparent  D. benevolent

III. Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences.

6. Methane is a far more active ____ than carbon dioxide, but also one which is much less abundant in the atmosphere.

A. climate change

B. emission

C. greenhouse gas

D. greenhouse effect

7. The government must take measures to cut ____ emissions.

A. vehicle

B. transportation

C. transfer

D. convert

8. The cleaning of land for agricultural, industry, and other human activities have increased ____ of greenhouse gases.

A. lots

B. collections

C. concentration

D. attention

9. The low ____ in the Mekong Delta leads to acute saline instruction much deeper than the traditional 30 to 40 km of mainland that is contaminated with saltwater.

A. water level

B. salt water

C. water currents

D. sea level

10. Buying organic food is better for the environment because it uses less ____.

A. fertilizer

B. fertilize

C. fertilizes

D. fertilized

11. Humans ____ atmospheric carbon dioxide concentration by a third since the Industrial Revolution began.

A. had increased

B. were increasing

C. Increase

D. have increased

12. All of the disasters resulted from ____ will continue to have a devastating effect on socio-economic development.

A. ecological balance

B. carbon footprint

C. floods

D. climate change

13. The simplest way to reduce your ____ footprint is to cycle to school.

A. carbon

B. chemical

C. chemistry

D. dioxide

14. ____ the desalination plant, the company could offer an effective solution to the problem of water scarcity.

A. Being built

B. Having been built

C. To build

D. Having built

15. Sea level rise is usually regarded as Vietnam's main ____: a one-meter rise would submerge 40 percent of the country and make millions homeless.

A. concern

B. disaster

C. hope

D. destruction

IV. Choose the correct word in the box to complete the sentences.

capture;  greenhouse;  illnesses;  ecological;  emissions;

dioxide;  balance;  catastrophic;  climate;  energy;

16. Carbon dioxide is one of the primary ______________ gases that cause global warming.

17. Deforestation is one of the biggest environmental threats to the __________ balance in the world.

18. There are many ways for us to reduce our carbon _____________ order to save our environment.

19. The effects of climate change on humans and nature are _____________.

20. I believe that the only way for us to reduce global warming is to cut down on _____ ____ use.

ĐÁP ÁN

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1 - C; 2 - B; 3 - C

II. Choose the word which has a different stress pattern from the others.

4 - C; 5 - B

III. Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences.

6 - C; 7 - A; 8 - C; 9 - A; 10 - A; 11 - D; 12 - D; 13 - A; 14 - D; 15 - A

IV. Choose the correct word in the box to complete the sentences.

16 - green house; 17 - ecological; 18 - dioxide; 19 - catastrophic; 20 - energy

Trên đây là Đề kiểm tra tiếng Anh 15 phút lần 3 học kì 2 lớp 11 kèm đáp án. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 130
Tiếng Anh 11 mới Xem thêm