Đề kiểm tra 15 phút lớp 12 môn tiếng Anh lần 3 năm 2019 - 2020

Đề kiểm tra 15 phút lần 3 môn tiếng Anh lớp 12

Đề kiểm tra 15 phút tiếng Anh lớp 12 chương trình mới lần 3 học kì 2 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề kiểm tra 15 phút lớp 12 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh lớp 12 mới gồm nhiều hình thức trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau giúp các em rèn luyện kỹ năng tiếng Anh hiệu quả.

I. Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.

1. A. chemical B. which C. change D. each
2. A. attitude B. survive C. introduce D. human
3. A protect B. commercial C. construction D. climate

II. Choose a word in each line that has different stress pattern.

4. A. temperature B. serious C. awareness D. chemical
5. A government B. agency C. benefit D. diversity

III. Choose the best one (A, B, C or D) to complete the sentence or replace the underlined word.

6. Known worldwide by its panda logo, World Wildlife Fund (WWF) is dedicated to protecting ____ world's wildlife and the rich biological diversity that we all need to survive.

A. a

B. an

C. the

D. Ø

7. At the end of this month, we ____ here for ten years.

A. are living

B. live

C. will be living

D. will have been living

8. Loss of habitat and increased commercial hunt ____ the number of chimpanzees from 2 million to 300,000 individuals.

A. reduced

B. lessened

C. weakened

D. limited

9. Baby Komodo dragons will live on the trees from the moment they are born ____ adult ones can't climb and eat them.

A. so

B. therefore

C. although

D. because

10. Since ____ 1600s, worldwide overexploitation of animals for ____ food and other products has caused numerous species to become extinct or endangered.

A. the/ a

B. the/ Ø

C. Ø/ the

D. the/ the

11. By the time you finish cooking they ____ their homework.

A. will have done

B. are doing

C. have been doing

D. have done

12. The more a car costs, ____ it goes.

A. faster

B. the faster

C. the more fast

D. the more faster

13. The younger you are, ____ it is to learn.

A. easier

B. you are easier

C. the easier

D. the easy

14. The world's biodiversity is declining at an unprecedented rate, which makes wildlife ____.

A. prosperous

B. prefect

C. vulnerable

D. remained

15. ____ is the protection of environment and natural resources.

A. Survival

B. Commerce

C. Conservation

D. Extinction

ĐÁP ÁN

I. Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.

1 - A; 2 - B; 3 - B

II. Choose a word in each line that has different stress pattern.

4 - C; 5 - D

III. Choose the best one (A, B, C or D) to complete the sentence or replace the underlined word.

6 - C; 7 - D; 8 - A; 9 - D; 10 - B; 11 - A; 12 - B; 13 - C; 14 - C; 15 - C

Trên đây là Đề kiểm tra tiếng Anh 15 phút lần 3 học kì 2 lớp 12 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 191
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề kiểm tra 15 phút lớp 12 môn Tiếng Anh Xem thêm