Đề kiểm tra 15 phút môn tiếng Anh lớp 9 năm 2019 - 2020

1 104

Đề kiểm tra tiếng Anh 15 phút lớp 9

Nằm trong bộ đề Đề kiểm tra 15 phút lớp 9 môn Tiếng Anh năm 2019 - 2020, đề kiểm tra môn tiếng Anh 15 phút học kì 1 lớp 9 có đáp án do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh được biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh lớp 9 chương trình mới giúp các em học sinh củng cố kiến thức trọng tâm hiệu quả.

Ex1. Choose the best answer

1. The flower was _______ out of a single piece of valuable wood.

A. carved

B. moulded

C. cast

D. given

2. In this town, they _______ all the frames in steel.

A. make

B. have

C. mould

D. cast

3. She is skilled at_______ cloth.

A. giving

B. carving

C. doing

D. weaving

4. We didn’t go camping yesterday _________ it rained heavily.

A. because

B. although

C. despite

D. In spite of

5. I wish I _________ his name.

A. knew

B. know

C. will know

D. would know

6. If you like , I can _______ flowers on the cushion covers for you.

A. embroider

B. make

C.grow

D. knit

7. Please turn _______ the light when you leave the room.

A. on

B. off

C.up

D. down

8. It is true that you _______ this woollen hat yourself ?

A. wove

B. knitted

C. did

D. carved

9. Do you know who’s _____________ his pottery workshop?

A. bringing out

B. taking over

C. passing down

D. turning down

10. This sports centre is so small that it cannot _______ the demands of local residents.

A. keep up with

B.face up to

C. deal about

D. set up

Đáp án:

1. A

2. D

3. D

4. A

5. A

6. A

7. B

8. B

9. B

10. A

Ex 2. Choose the best answer

1. Mary hurried, ................she was late.

A. because of

B. because

C. despite

D. although

2. We can’t listen to the music, ....................the noise from the next room.

A. because of

B. because

C. despite

D. although

3. .......................he has started many times, the engine couldn’t start.

A. because of

B. because

C. despite

D. although

4. ....................their lateness, their teacher let them stand outside the classroom.

A. because of

B. because

C. despite

D. although

5. Mary learns English well, .....................she often pratices it regularly.

A. because of

B. because

C. despite

D. although

6. They lose the way back to their hotel, ......................having forgotten the map of the city at their room.

A. because of

B. because

C. despite

D. although

7. ..............the daughter sickness, they decides to delay their holiday.

A. because of

B. because

C. despite

D. although

8. Lien’s parents felt unhappy, ...............her failure at the exam.

A. because of

B. because

C. despite

D. although

9. ..............he is ill, he finishes his report before the deadline.

A. Though

B. Since

C. As

D. Despite

10. He went to the park near his house....................he wanted to enjoy the fresh air.

A. As

B. Despite

C When

D. though

Đáp án:

1. B

2. A

3. D

4. A

5. B

6. A

7. A

8. B

9. A

1. A

Trên đây là Đề kiểm tra 15 phút tiếng Anh 9 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 104
Tiếng Anh 9 mới Xem thêm