Đề kiểm tra 15 phút số 4 môn Tiếng Anh lớp 6 năm học 2018 - 2019

3 588

Kiểm tra Tiếng Anh 15 phút lớp 6

Bài kiểm tra 15' lần 4 môn Tiếng Anh 6 chương trình mới có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề kiểm tra Tiếng Anh lớp 6 cả năm do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi Tiếng Anh được biên tập bám sát nội dung bài học giúp học sinh lớp 6 ôn tập kiến thức đã học hiệu quả. 

I. Pronunciation. (2pts)

A. Choose the word which has a different sound in the part underlined.

1. A. nice      B. hi-tech    C. wireless  D. living

2. A. space     B. located    C. lake      D. cottage

B. Choose a word in each line that has different stress pattern.

3. A. machine   B. robot      C. programme D. palace

4. A. skyscraper B. dishwasher C. Internet    D. appliance

II. Choose the best answer (A, B, C or D). (5pts)

1. We also watch films ........................... smart phones.

A. in

B. at

C. on

D. to

2. I might have a smart phone .......................... the Internet.

A. surf

B. to surf

C. surfing

D. to surfing

3. Do you think we will .......................... holiday to the Moon?

A. go

B. go on

C. go on the

D. go for

4. Will you have a car ........................... can fly into space?

A. it

B. this

C. what

D. that

5. We might have robots ................................ our meals.

A. cook

B. to cook

C. cooking

D. to cooking

6. A hi-tech robot will help us ............................... children while we are away.

A. look out

B. look at

C. look after

D. look in

7. I would like to have my house by the ..................... so we can see the beach from my window.

A. mountains

B. city

C. sea

D. countryside

8. We might have a ............................ TV to watch TV programs from space..

A. wireless

B. remote

C. automatic

D. local

9. In the future, we won’t go on holiday to the beach but we ..................... go on holiday to the moon.

A. must

B. can’t

C. might

D. won’t

10. My sister ..................... home for school yet.

A. didn’t leave

B. hasn’t left

C. don’t leave

D. isn’t leaving

III. Match the two halves of the sentence. (1pt)

A

B

1. I’ve seen this film

2. I don’t feel very hungry

3. I drank a lot of coffee this morning

4. It might rain

5. I have a headache

a. so I might not eat anything.

b. so I might not go to the party.

c. so I might not sleep well tonight.

d. and I might not want to see it again.

e. so take a coat.


1……… 2……… 3……… 4……… 5………

IV. Writing. (2pts)

1. She has lived in Binh Duong for 6 years. (Turn into negative)

-> ________________________________________________________________.

2. on/ My / will / the / future/ ocean / house/ be/. (Reorder the words to make a meaningful sentence)

-> ________________________________________________________________.

3. She went to the doctor because she was sick. (Make question for the underlined words)

-> ________________________________________________________________?

ANSWER KEY

I. 1. D 2. D 3. A 4. D

II. 1. c 2. b 3. b 4. d 5. b 6. c 7. c 8. a 9. a 10. b

III. 1. d 2. a 3. c 4. e 5. b

IV. 1. She hasn’t/ has not lived in Binh Duong for 6 years.

2. My future house will be on ocean.

3. Why did she go to the doctor?

Tải trọn bộ nội dung đề thi và đáp án tại đây: Đề kiểm tra 15 phút số 4 môn Tiếng Anh lớp 6 năm học 2018 - 2019. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 6 chương trình mới + chương trình cũ khác như: Giải bài tập SGK Tiếng Anh 6, Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,....

Đánh giá bài viết
3 588
Tiếng Anh lớp 6 Xem thêm