Đề kiểm tra 15 phút số 4 Tiếng Anh 12 năm học 2018 - 2019

Fifteen - minute English 12 Test with key

Nằm trong bộ đề kiểm tra Tiếng Anh lớp 12 theo tiến trình học, đề kiểm tra 15' Tiếng Anh số 4 có đáp án dưới đây do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi Tiếng Anh gồm nhiều dạng bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh khác nhau giúp học sinh lớp 12 ôn tập nhanh kiến thức đã học hiệu quả.

Choose the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation

1. A.plants B. camels C. years D. rhinos

2. A. insects B.barks C. pandas D.swamps

3. A. cutting B.pollution C. destruction D.number

4. A.stretch B.school C. technical D. chemical

Choose the best answer to complete the sentences

5. _______ is a branch of Natural Science, and is the study of living organisms and how they interact with their environment.

A. Biology B. Biological C. Biologist D. Biologically

6. Probability of extinction depends _______ both the population size and fine details of the population demography.

A. on B. in C. from D. for

7. The world's biodiversity is declining at an unprecedented rate, which makes wildlife ______.

A. prosperous B. prefect C. vulnerable D. remained

8. Keep quiet. You_______ talk so loudly in here. Everybody is working.

A. may B. must C. might D. mustn't

9. I am not deaf. You needn’t _______.

A. shouting B. shout C. to shout D. shouted

10. It is found that endangered species are often concentrated in areas that are poor and densely populated, such as much of Asia and Africa. What does the word “endangered” mean?

A. disappeared B. increased C. threatened D. reduced

11. _______ I have a day off tomorrow? - Of course not. Our company is having a lot of things to do.

A. Must B. Will C. May D. Need

12. _______ is the existence of a wide variety of plant and animal species living in their natural environment.

A. Biodiversity B. Conservation C. Globe D. Individual

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

13. I think he needn’t applying for this job because they found a suitable.

A B C D

14. Rhinos have the average height of about 1,2 to 1,8 meters and weighs from 1000 to 3000 kgs

A B C D

15. Gorillas’ life is not peaceful because they are endangered and threatened by civil war, hunt and the habitat

A B C D

ANSWER KEY

1. A

2. C

3. B

4. A

5. A

6. A

7. C

8. D

9. B

10. C

11. C

12. A

13. A

14. D

15. D

Mời bạn đọc thực hiện bài trắc nghiệm trực tuyến tại đây: Kiểm tra 15 phút số 4 Tiếng Anh 12 năm học 2018 - 2019

Trên đây là toàn bộ nội dung của Đề kiểm tra 15 phút số 4 Tiếng Anh 12 năm học 2018 - 2019. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 216
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 12 Xem thêm