Đề kiểm tra 15 phút tiếng Anh lớp 10 lần 3 năm 2019 - 2020

Đề kiểm tra 15 phút lần 3 tiếng Anh lớp 10 có đáp án

Đề thi tiếng Anh 15 phút lớp 10 lần 3 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi 15 phút lớp 10 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 10 có đáp án được biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh 10 mới giúp các em nhắc lại những kiến thức Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm hiệu quả.

Choose the correct answer to each of the following question

1. E-books are typically............ through a student’s personal device, such as a notebook, tablet or cellphone.

A. addressed

B. accessed

C. affected

D. identified

2. Students can also use word processing applications to............... their vocabulary.

A. improve

B. make

C. store

D. spend

3. While not all apps are............... on Android devices, the large majority of them can be accessed on iPhones, iPads, and iPods.

A. used

B. reached

C. available

D. present

4. When used the right way, mobile technology has the............. to help students learn more and understand that knowledge.

A. achievement

B. success

C. development

D. potential

5. Mobile devices increase opportunities for learning after school hours and increase teachers’ ............. and their comfort levels with technology.

A. intelligence

B. possibility

C. ability

D. ways

6. While a child learns how to use educational............., she also develops a(an)............ to analyze, synthesize and evaluate information.

A. lesson – knowledge

B. lessons – ability

C. software – ability

D. software - knowledge

Choose the correct answer to each of the following question

7. A teacher can create a classroom blog............... they post notes and assignments for students.
A. where

B. which

C. when

D. whose

8. Students............... seem to be taking notes on their laptop are sometimes surfing the Internet in
class.

A. who

B. which

C. whose

D. they

9. Notebooks, tablets and cellphones are all technology.............. students are accustomed to and can use as learning aids.

A. it

B. this

C. that

D. one

10. All smartphones............. storage hardware is big can store downloaded audio books.

A. which

B. who

C. whose

D. that

11. Science teachers................. use 3D projectors and other electronic devices can easily illustrate the lessons.

A. whom

B. what

C. who

D. whose

12. Mr. Brown has created a list of the most useful apps for the classroom,........... is available in his blog.

A. that

B. which

C. it

D. this

Choose the correct answer to each of the following question

13. Letting students use their our digital devices in class can improve the............. experience in many ways.

A. education

B. educational

C. educationally

D. aducator

14. The use of mobile apps in learning has been very.................. .

A. promise

B. promising

C. promised

D. promises

15. We are looking for ............... ways to stimulate learning and continually trying to improve the way we teach.

A. portable and mobile

B. new and creative

C. ineffective and inappropriate

D. shocking and amazing

16. The teacher was surprised to discover that his students are quieter and focused on their assignments when they are allowed to listen to their soft music during............... .

A. private work

B. private homework

C. individual homework

D. individual classwork

Write complete sentences using the words/ phrases given in their correct form. You can add some more necessary words, but you have to use all the words given.

17. iPads/ allow/ smoother and faster communication/ transmission/ materials/ between/ teachers/ students.

18. Applications/ teachers/ score/ multiple-choice quizzes/ immediately/ post results.

19. Electronic files/ last/ forever/ this feature/ helpful/ during/ research process.

20. Many e-books/ all subjects/ available/ free download.

Đáp án

1 - B; 2 - A; 3 - A; 4 - D; 5 - C;

6 - C; 7 - C; 8 - A; 9 - C; 10 - C;

11 - C; 12 - B; 13 - B; 15 - B; 16 - D;

17 - iPads allow for smoother and faster communication and transmission of materials between
teachers and students.

18 - Applications for teachers score multiple-choice quizzes and immediately post results.

19 - Electronic files last forever and this feature is helpful during research process.

20 - Many e-books with all subjects are available and free of download.

Trên đây là Đề thi 15 phút môn tiếng Anh lớp 10 mới. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 10 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 10, Đề thi học kì 1 lớp 10, Đề thi học kì 2 lớp 10, Bài tập Tiếng Anh lớp 10 theo từng Unit trực tuyến,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 1.081
Tiếng Anh 10 mới Xem thêm