Đề kiểm tra 15 phút tiếng Anh lớp 12 lần 3 năm 2019 - 2020

Đề kiểm tra 15 phút lần 3 tiếng Anh lớp 12 có đáp án

Đề thi tiếng Anh 15 phút lớp 12 lần 3 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi 15 phút lớp 12 môn tiếng Anh năm 2019 - 2020 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 12 có đáp án được biên tập bám sát nội dung SGK tiếng Anh 12 mới giúp các em nhắc lại những kiến thức Từ vựng - Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm hiệu quả.

Lưu ý: Nếu không tìm thấy nút Tải về bài viết này, bạn vui lòng kéo xuống cuối bài viết để tải về.

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

1: A doctor is a member of a respected _____________.

A. occupation

B. profession

C. trade

D. work

2: If you want a job, you have to ___________ for one.

A. applicate

B. apply

C. ask

D. request

3: You'll probably have to _____________ an application form.

A. fill down

B. fill in

C. fill on

D. fill through

4: All the members of our _________ are expected to work hard.

A. personal

B. personnel

C. staff

D. gang

5: Some of my work is interesting, but a lot of it is just _________.

A. habit

B. practice

C. tradition

D. routine

6: If you are paid monthly, rather than weekly, you receive ________ .

A. revenue

B. a reward

C. a salary

D. wages

7: The purpose of running a business is to make a _______.

A. service

B. profit

C. money

D. contribution

8: Many young people travel all over the world and do all kinds of jobs before they _________.

A. lie down

B. settle down

C. touch down

D. put down

9: In Britain, people are usually unwilling to tell other people how much they ______________.

A. earn

B. obtain

C. deserve

D. gain

10: You can earn more money by working__________ .

A. extraordinary hours

B. overhours

C. overtime

D. supplementary hours

11: "Don't come to the interview late," my mom said.

A. My mom told me do not come to the interview late.

B. My mom told me did not come to the interview late.

C. My mom told me not to come to the interview late.

D. My mom told me not coming to the interview late.

12: "I will help you with your CV, Mary," Peter said.

A. Peter advised Mary to write the CV.

B. Peter promised to help Mary with her CV.

C. Peter advised Mary not to write her CV.

D. Peter wanted Mary to help with the CV.

13: The woman said she ____________ in this company for over 20 years.

A. has been working

B. was working

C. had been working

D. works

14: US scientists claim that they __________ a new vaccine against malaria.

A. were developed

B. have developed

C. had developed

D. was developing

15: Ellie asked Stan ________ to look at the new catalogue.

A. did he want

B. do you want

C. whether he wants

D. if he wanted

16: Stephen _________ me he'd bought that suit in a sale.

A. said

B. spoke

C. told

D. claimed

17: When I last saw Carrie, she told me she __________ of applying for another job, but now she's changed her mind.

A. thought

B. is thinking

C. was thinking

D. has been thinking

18: It's about time Mrs Richards apologized to me __________ me a gossip in front of everybody.

A. to have called

B. from calling

C. that she called

D. for having called

19: Tammy responded _________ that at least she'd never lied to her parents

A. to say

B. that she said

C. by saying

D. with having said

20: We complained ______ the manager ________ the poor service we received at the restaurant.

A. on - about

B. at - for

C. with - of

D. to - about

ĐÁP ÁN

1 - B 2 - B 3 - B 4 - C 5 - D 6 - C 7 - B 8 - B 9 - A 10 - C
11 - C 12 - B 13 - C 14 - B 15 - D 16 - C 17 - C 18 - D 19 - C 20 - D

Trên đây là Đề thi 15 phút môn tiếng Anh lớp 12 mới. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 12 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 12, Bài tập Tiếng Anh lớp 12 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 12, Đề thi học kì 2 lớp 12,... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 234
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Đề kiểm tra 15 phút lớp 12 môn Tiếng Anh Xem thêm