Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 8 có đáp án (Số 4)

1 753

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 8 

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 8 có đáp án (Số 4) do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải bao gồm 2 dạng bài chia dạng đúng của động từ và dạng bài tìm lỗi sai trong câu rất quan trọng và thường gặp trong các bài thi dài. Sau đây mời các bạn vào làm bài và đối chiếu với kết quả có sẵn phía dưới. 

I. Choose the word or phrase that best completes each unfinished sentence below. (6 marks)

1. At 9 o’clock yesterday we ________ on the beach.

A. are lying

B. have lain

C. lay

D. were lying

2. I would like ________to Africa.

A. go

B. to go

C. going

D. to going

3. ________ is a building or room where people can go to look at paintings.

A. Gallery

B. Library

C. University

D. Gym

4. While Angela was cleaning her room, she ________her lost ear-ring.

A. is finding

B. finds

C. has found

D. found

5. Will you pick me ________after the party?

A. on

B. over

C. through

D. up

6. While the choir ________Christmas carols, we were making them some cocoa.

A. are singing

B. were singing

C. sang

D. have sung

7. Would you like ________for a drink?

A. go

B. to go

C. going

D. went

8. When I was a child, I ________my ball through the window.

A. was always kicking

B. always was kicking

C. was kicking always

D. kicked always

9. You ______ brush your teeth twice a day.

A. should

B. can

C. will

D. have

10. We ______ dinner when Hoa came.

A. are having

B. have had

C. had

D. were having

11. Yesterday I went to the market and ______ some vegetables.

A. buy

B. buyed

C. have bought

D. bought

12. She told me how ______ English words well.

A. learn

B. to learn

C. learned

D. learning

II. Choose the part that needs correcting. (4 marks)

1. I was doing my homework and my dad was reading a car magazine after lunch yesterday.

A. was doing

B. and

C. was reading

D. after lunch

2. Would you like me helping you with your homework?

A. Would you like

B. helping

C. with

D. your homework

3. I will keep a day freely next week for our meeting.

A. will keep

B. freely

C. for

D. our meeting

4. She spent her free time to visit gallaries and museums last weekend.

A. spent

B. to visit

C. galaries

D. last weekend

Đáp án Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 8 

I. Choose the word or phrase that best completes each unfinished sentence below. (6 marks)

1.D 2.B 3.A 4.D 5.D 6.C
7.B 8.D 9.A 10.D 11.D 12.B

II. Choose the part that needs correcting. (4 marks)

1.B 2.A 3.B 4.B

Mời các bạn vào tham khảo Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 8 có đáp án (Số 4)

Đánh giá bài viết
1 753
Tiếng Anh lớp 8 Xem thêm