Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 8 học kì 1 Số 4 Unit 4: Our Past

1 2.112

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 8 có đáp án

VnDoc.com xin gửi đến các bạn Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 8 học kì 1 Số 4 Unit 4: Our Past do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải dưới đây giúp các bạn dượt và thử sức với dạng bài kiếm tra ngắn. Bài kiếm tra có đáp án đi kèm giúp các bạn dễ dàng đối chiếu. 

I. Choose the best answer. (6 điểm)

1. George visits us _______ every Christmas.

A. on

B. in

C. at

D. Ø

2. They had a nice party ______ June the 12th.

A. between

B. on

C. in

D. at

3. We met only _____ last year.

A. Ø

B. on

C. in

D. at

4. I do not have Music _____ Monday.

A. in

B. at

C. on

D. between

5. Lilac blossoms _____ May.

A. in

B. at

C. on

D. between

6. This palace was built _____ the seventeenth century.

A. between

B. Ø

C. at

D. in

7. This club was founded ____ 2000.

A. Ø

B. in

C. on

D. at

8. I am usually sleepy ____ Monday morning.

A. on

B. at

C. in

D. Ø

9. He had a break ____ quarter past three.

A. in

B. Ø

C. on

D. at

10. We can watch movies ________ 8p.m and 10p.m.

A. between

B. on

C. in

D. at

11. I'll be home _____ nine because I want to see the nine o'clock film.

A. after

B. before

C. at

D. in

12. When I see Tom _____ tomorrow, I'll invite him to our party.

A. in

B. on

C. at

D. Ø

II. Supply the correct verb forms: Present Simple or Past Simple. (4 điểm)

1. I (have) a little trouble with my car last week.

2. They often (sing) beautiful songs at party.

3. Sylvie (clean) the house last weekend.

4. Tom (lose) his key yesterday.

5. She sometimes (buy) vegetables at this market.

6. What did she do when her father (get) angry?

7. The earth (circle) the sun once every 365 days.

8. In my last birthday, my sister (make) a big cake to celebrate.

Đáp án

I.

1.D 2.B 3.A 4.C 5.A 6.D
7.B 8.A 9.D 10.A 11.C 12.D

II.

1.had 2.sing 3.cleaned 4.lost
5.buys 6.got 7.circles 8.made
 
Chúc các bạn học tốt!
Đánh giá bài viết
1 2.112
Tiếng Anh lớp 8 Xem thêm