Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 9 Unit 2

Bài kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 9 Unit 2

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 9 Unit 2 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm, tự luận phổ biến, bám sát chương trình của Bộ GD& ĐT trong Tiếng Anh 9 mới đi kèm đáp án.

Mời các bạn tham gia nhóm Tiếng Anh THCS để nhận thêm những tài liệu hay: Nhóm Tiếng Anh THCS

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 9 Unit 2 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 9 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 9Ngữ Văn lớp 9. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 9 Unit 2

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. childhood

B. champagne

C. chapter

D. charity

2. A. lighthouse

B. heritage

C. hotel

D. hour

3. A. conducts

B. returns

C. wanders

D. wonders

Exercise 2: Choose the word that has the main stress placed differently from the others

1. A. negative

B. determine

C. forbidden

D. attraction

2. A. acceptable

B. affordable

C. reliable

D. fashionable

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. The trip to the National Gallery has been____________until next Friday.

A. put off

B. looked into

C. turned up

D. found out

2. Every time I fly to the United States, I get really bad ____________.

A. asthma

B. jet lag

C. confusion

D. recreation

3. The street food in Hoi An is delicious and _____________.

A. available

B. fabulous

C. affordable

D. fascinating

4. “Thanks for giving me a ride to work today.”

“___________.I was heading this direction anyway.”

A. You don’t need to.

B. Yes, thanks.

C. No worries.

D. I’d love to.

5. The majority of nurses are women, but in the higher ranks of the medical profession women are in a ___________.

A. rarity

B. minority

C. scarcity

D. minimum

6. He earns his living by ___________ old paintings.

A. reviving

B. restoring

C. reforming

D. replenishing

7. His answer was so confused that I could hardly make any _________ of it at all.

A. interpretation

B. meaning

C. intelligibility

D. sense

8. They always kept on good ________ with their next-door neighbours for the children’s sake.

A. friendship

B. relations

C. will

D. terms

9. My passport ____________ last month, so I will have to get a new one.

A. elapsed

B. expired

C. ended

D. terminated

10. Dong Khoi Street is the main shopping street in the __________ of downtown in Ho Chi Minh City.

A. mind

B. heart

C. head

D. spot

-The end-

Đáp án đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 9 Unit 2

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. B

2. D

3. A

Exercise 2: Choose the word that has the main stress placed differently from the others

1. A

2. D

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. A

2. B

3. C

4. C

5. B

6. B

7. D

8. D

9. B

10. B

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 9 Unit 2. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 9 hay như Bài tập Tiếng Anh lớp 9 Unit 2: City life nâng cao, Bài tập Word Form lớp 9 Unit 2.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 394
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 9 Xem thêm