Đề kiểm tra 45 phút Tiếng Anh 9 học kì 1 có đáp án

4 4.068

Đề kiểm tra 45 phút môn Tiếng Anh 9

VnDoc.com xin giới thiệu đến các bạn Đề kiểm tra 45 phút Tiếng Anh 9 học kì 1 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải dưới đây sẽ là nguồn tài liệu hữu ích giúp các bạn ôn tập và củng cố kiến thức, chuẩn bị tốt nhất cho kì thi học kì 1 quan trọng của các bạn. Sau đây mời các bạn vào tham khảo và thử sức.

Đề kiểm tra 45 phút Tiếng Anh 9 học kì 1 Số 3

I. Choose the best answer (2ms):

1. ..... Sunday morning they often play football. (In/ On/ At/ From)

2. The weather is terrible. I wish it .... warmer. (is/ are/ were/ isn’t)

3. If you .... to pass the exam, you should try harder. (want/ wanted/ will want/ is wanting)

4. He said to us that everything …………….all right. (will be/ may be/ can be/ would be)

5. I speak ..... English but I want to learn to read and write it well. (a little/ a few/ much/ many)

6. You look sick. I think you .... see a doctor if you want to get well. (can/ may/ ought to/ had to)

7. You should learn by .... all the new words of the lesson. (mouth/ ear/ memory/ heart)

8. .... we miss the train, we can get the next one. (When/ While/ If/ Unless)

II. Read the text carefully, then answer the questions below (2ms)

There are about 5,000 living languages in the world today, but only about six of them are major languages of the world. Two – thirds of the world’s population speaks those six languages. More than 300 million people speak English as their first language. Another 300 million speak it as a second language. Chinese is the only language with more speakers than English. This is because of the huge population of Chinese, more than one billion people. More people study English than any other language. In many countries, the textbooks in universities are in English. Many university classes are taught in English although their first language is not English.

1. How many living languages are there in the world? ............................

2. Which is the language with more speakers than English? ............................

3. How many people speak the major languages of the world? ............................

4. How many people speak English as the first and the second language? ............................

III. Reported these following sentences (2ms)

1. “Where did you go last weekend?”

They asked me .......................................................................................................

2. “I’m not enjoying my job very much.”

She said ..................................................................................................................

3. “Do you have to work on Saturday?”

He asked me ...........................................................................................................

4. “How much are these English books?”

I asked her .............................................................................................................

IV. Underline the word uncorrected then correct it (1m)

1. Uncle John said that he would go to Nha Trang tomorrow. → .......................

2. I wish I can earn more money and work less. → .............................

V. Choose the words whose underlined part is pronounced differently from that of others (1m)

1. A. house          B. hat         C. hour              D. hamburger

2. A. scholarship      B. chess      C. check            D. teacher.

3. A. city              B. river        C. trip            D. shrine

4. A. south            B. count       C. about           D. young

VI. Complete the sentence with the correct tense of the verb in parentheses. (1m):

1. Carol and I are old friends. I (know).......her since I (be)......a freshman in high school.

2. When he (come)........., I(talk)........to my friend on the phone.

VII. Write the complete sentence with the words or phrases given (1m)

1. Peter said/ go/ Ha Noi/ following day.............

2. He/ ought/ go/ diet/ if/ he/ want/ lose/ weight........

Đáp án Đề kiểm tra 45 phút học môn tiếng Anh lớp 9 số 3 

I.

1. on 2. were 3. want 4. would be
5. a little 6. ought to 7. heart 8. if

II.

1. There are about 5,000 living languages in the world.

2. It is Chinese.

3. Two – thirds of the world’s population speaks the major languages.

4. More than 300 million people speak English as their first language. Another 300 million speak it as a second language.

III.

1. They asked me where I went the week before.

2. She said she was not enjoying her job very much.

3. He asked me if I had to work on Saturday.

4. I asked her how much those English books were.

IV.

1. tomorrow → the next day/ the following day

2. can → could

V.

1. C 2. A 3. D 4. D

VI.

1. have known ....... was

2. came ........ was talking

VII.

1. Peter said he would go to Ha Noi the following day.

2. He ought to go on diet if he wants to lose weight.

Đề kiểm tra 45 phút Tiếng Anh 9 học kì 1 Số 4

A. PRONUNCIATION:

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

1. a. examine      b. experience       c. edition   d. reputation

B/ VOCABULARY AND GRAMMAR

I. Complete these sentences by choosing the correct words or phrases

1. The bus collected us ........5 o’clock early ........... the morning.

a. at/ on        b. at/ at         c. from/ t          d. at/ in

2................ does it take to get there?

a. How         b. How long       c. How often         d. How far

3. Ba wishes he ............ stay in Hue for a few days.

a. can          b. will           c. could             d. ought

4. We are going to send some ............students for the program.

a. exchanging          b. exchange        c. exchanged        d. to exchange

5. She has lived in the city ten years.

a. since        b. at         c. for            d. by

6. What do you think about his of coins?

a. collect          b. collection        c. collector       d. collective

7. The parking lot is ten meters a big old banyan tree.

a. at         b. on         c. from          d. near

8. My sister studies very hard, she always gets good marks .

a. because         b. so            c. although        d. but

9. If he _______ home early, he can prepare the meal for the family

a. to return         b. returning        c. returns        d. returned

III/ READING (2.5 m)

Đọc đoạn văn sau rồi trả lời câu hỏi bên dưới điền True (T) cho câu có thông tin đúng, False (F) cho câu có thông tin sai.

A Vietnamese boy named Van is living with the Parker family in the American state of Ohio. Mr. Parker is a farmer and Mrs. Parker works part - time at a grocery store in a nearby town. They have two children, Peter and Sam. Van often does chores after school. Sometimes, he also helps on the farm. The family relaxes on Saturday afternoons and they watches Peter play baseball. Van likes the Parkers, and he enjoys being a member of their family.

1.__T___V an, a Vietnamese boy, is living with the Parker family in the American state of Ohio.

2._____Mrs. Parker works part-time at a grocery store in a nearby town.

3._____Peter, Sam and Van are their children.

4._____Van often does chores after school and sometimes he helps on the farm.

5._____On Sunday afternoons the family relaxes and watches Peter play baseball.

6. _____ Van wants to become a member of the Parker family.

IV/ WRITING (2.5m)

Rewrite the following sentences as directed

1/ He asked “How do you go to school, Nhi?”

He asked Nhi.................................................................................

2/ “I will go to China next year.” Mai said

Mai said...............................................................................

3/ Hoa won’t go on a picnic with me next Sunday.

I wish......................................................................................

4/ “Can you speak Vietnamese, Maryam?” Nga asked.

Nga asked........................................................................................

5/ Study hard or you will fail the coming exam.

If...................................................................................................

Đáp án Bài kiểm tra môn tiếng Anh lớp 9 số 4 

I/ 1m

A. 1.b 2.d

B. 3.d 4.a

II/ 3ms

1. d 2. b 3. c 4. b 5. c 6. c
7. b 8. c 9. b 10. c 11. d 12. c

III/

A/ 1.5m

1. are (0.25)

2. by

3. on

4. Why

5. answer

6. because

B/ Answer (2ms)

1. Tuan went to Oxford.

2. He visited the National Gallary , Big Ben and the Hide Park.

3. He practiced speaking English with many foreigners.

4. Yes, he did.

IV/ 2.5 ms

1. He asked Nhi how she went to school. (0.5)

2. He said (that) he was leaving there for Hanoi the following day.

3. I wish she would go on a picnic with me next Sunday.

4. Nga asked Maryam if she could speak Vietnamese.

5. If you don’t study hard, you will fail the coming exam.

Đánh giá bài viết
4 4.068
Tiếng Anh lớp 9 Xem thêm