Đề kiểm tra học kỳ 2 môn tiếng Anh lớp 8 THCS Nguyễn Huệ, Khánh Hòa

281 124.668

Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 8

Đề kiểm tra chất lượng cuối học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 8 trường THCS Nguyễn Huệ, Khánh Hòa dưới đây nằm trong bộ đề ôn thi học kì 2 lớp 8 mới nhất do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi cuối năm môn Tiếng Anh gồm nhiều dạng bài tập Tiếng Anh khác nhau giúp học sinh lớp 8 củng cố kiến thức đã học hiệu quả và đạt điểm cao trong kì thi sắp tới. 

⇒ Tham khảo thêm đề cương ôn tập Tiếng Anh 8: Đề cương ôn tập học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 8 năm học 2018 - 2019. HOT

I. Circle the best option A, B, C or D to complete each of the following sentences. (3.0 points)

1. Millions of Christmas cards _________ every year.

A. is sent        B. are sent        C. send        D. are sending

2. I don't know how_________ this game.

A. play         B. played        C. to play        D. playing

3. I take part _________ most of the youth activities of my school.

A. on           B. in          C. to         D. for

4. We're looking forward to_________ you earlier.

A. see        B. seeing        C. saw       D. be seeing

5. He had his father_________ his watch.

A. fixed       B. to fix        C. fix       D. fixing

6. Luckily, Peter had _________ to finish his final exam.

A. many time       B. enough time        C. time enough       D. some time

7. Tom_________ his hand when he was cooking the dinner.

A. burnt         B. was burning        C. burn        D. is burning

8. I must go now. I promised _________ late.

A. not being       B. not to be       C. to not be         D. not be no

9. Would you mind if I_________ a photo?

A. take       B. took       C. taking       D. will take

10. I _________ Cuba in 1990.

A. visit      B. visited       C. have visited        D. was visiting

11. It is_________ to find an expensive hotel in this town.

A. difficult        B. difficultly       C. difficulty       D. differ

12. _________you ever_________ to America yet?

A. Have …been       B. Were …being        C. Were … been       D. Are … been

II. Write the correct form of the words in brackets. (1.0 point)

1. Stop, Nam! It's........................to be near the stove. (danger)

2 .The glass pieces are dried.......................................... . (complete)

3. My elder brother studies hard this year in order to pass the...................... exam to the university. (enter)

4. Please confirm your........................... date and time if you want to come with us. (arrive)

III. Complete the second sentence in such a way that it has the same meaning as the first one. (2 points)

1. Clement Clarke Moore wrote the poem in 1823.

-> The poem……………………………………………………

2. "We are waiting for the school bus", said the children.

-> The children said ....................................................................

3. Roses can't possibly grow in such poor ground.

-> It is impossible .......................................................................

4. The last time I played tennis was in 1990.

-> I haven't....................................................................................

IV. Read the passage and answer the questions. (2 points)

THE GREAT WALL OF CHINA

In China, there is a wall that is 1,500 miles long. It is called the Great Wall of China. It winds uphill and down, through valleys and mountains. It was made by hand. The Great Wall of China was built from 246 - 209 BC. The people of China made it to keep out their enemies. There are watch towers all along the way. The Wall is made of brick and earth. It is high and wide on top. People can walk along the top as if it were a road. No other defense line has ever been made as long as the Great Wall of China.

1. Where is the Great Wall?
……………………………………………………………………

2. When was it built?
……………………………………………………………………

3. What is it made of?
……………………………………………………………………

4. What was it built for?
……………………………………………………………………

V. Listen to Lily talking about herself. Decide if the following statements are True (T) or False (F)

1. Lily comes from China.

2. English is important to her as she will need it for her future job.

3. She started learning English when she was eighteen.

4. She has a problem with listening.

5. She can understand people when they speak fast.

6. She doesn't find English difficult to learn.

7. She wants to be an English teacher.

8. She loves English songs, but she doesn't hope to become a singer.

⇔ Tham khảo thêm đề thi Tiếng Anh 8 có file nghe: Đề thi học kì 2 lớp 8 môn Tiếng Anh có file nghe năm học 2018 - 2019

ĐÁP ÁN

I. Circle the best option A, B, C or D to complete each of the following sentences. (3.0 points)

1. B 2. C 3. B 4. B 5. D 6. B 7. A 8. B 9. B 10. D 11. A 12. A

II. Write the correct form of the words in brackets.

1. dangerous 2. completely 3. entrance 4. arrival

III. Complete the second sentence in such a way that it has the same meaning as the first one.

1. The poem was written in 1823 by Clement Clarke Moore.

2. The children said they were waiting for the school bus.

3. It is impossible for roses to grow in such poor ground.

4. I haven’t played tennis since 1990.

IV. Read the passage and answer the questions

1. The Great Wall/ It is in China.

2. It was built from 246 - 209 BC.

3. It is made of brick and earth.

4. It was built for keep out their enemies.

Hiện tại VnDoc.com chưa cập nhật được file nghe mp3, mời bạn đọc tải trọn bộ nội dung đề thi Tiếng Anh tại đây: Đề kiểm tra học kỳ 2 môn tiếng Anh lớp 8 THCS Nguyễn Huệ, Khánh Hòa. Ngoài ra, VnDoc.com đã đăng tải rất nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 8 chương trình mới + chương trình cũ cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 8, Đề thi học kì 1 lớp 8, Đề thi học kì 2 lớp 8, Bài tập Tiếng Anh lớp 8 theo từng Unit trực tuyến,... Mời thầy cô, quý phụ huynh và các em học sinh tham khảo, download tài liệu phục vụ việc học tập và giảng dạy. 

Đánh giá bài viết
281 124.668
Đề thi học kì 2 lớp 8 Xem thêm