Đề kiểm tra trắc nghiệm môn tiếng Anh lớp 10 trường THPT Nam Sách II tỉnh Hải Dương

Đề kiểm tra trắc nghiệm môn tiếng Anh lớp 10 có đáp án

Đề kiểm tra trắc nghiệm môn tiếng Anh lớp 10 trường THPT Nam Sách II tỉnh Hải Dương là tài liệu VnDoc thu thập được dành cho các em học sinh nhằm giúp các em rèn luyện và trau dồi vốn tiếng Anh của mình. Mời các bạn tham khảo đề thi dưới đây gồm 20 câu trắc nghiệm cơ bản làm trong thời gian 15 phút. Chúc các bạn làm bài tốt.

Đề thi KSCL đầu năm môn Tiếng Anh lớp 10 trường Quốc tế Á Châu năm 2015

Đề khảo sát chất lượng môn Tiếng Anh lớp 10 năm 2015 - 2016 trường THPT Yên Lạc 2, Vĩnh Phúc

Đề thi khảo sát đầu năm lớp 10 môn Tiếng Anh năm 2015 - 2016 trường THPT Minh Phú

1. Hoa was really ............ her test result. It was very bad.

A. disappointed with

B. keen on

C. contented with

D. interested in

2. I don't know much about farm work. I can't ......... the transplanting.

A. lead

B. take

C. make

D. do

3. Some students like ............. with their friends on the internet but I think it's waste of time and money.

A. chatting

B. discussing

C. eating

D. dacing

4. I .......... at the station early to catch my 11 a.m train.

A. arrived

B. came

C. went

D. travelled

5. Her strengthen is that she never ............. up. She always tries her best.

A. get

B. cheer

C. give

D. clean

6. My father often fishes for hours ........... catching anything. He always comes home with an empty bag.

A. with

B. without

C. but

D. and

7. My younger sister always .................... her bike to school because our house is near the school.

A. travels

B. runs

C. rides

D. drives

8. What is the ..................... like today? It's very nice.

A. atmosphere

B. sky

C. climate

D. weather

9. In the class I always pay .......... to the teachers, so I usually understand the lessons thoroughly.

A. attention

B. focus

C. concentration

D. attendance

10. Normally, most students are nervous ............. exams.

A. with

B. by

C. about

D. on

11. They are ............ a lot of subjects this semester.

A. setting

B. doing

C. getting

D. taking

12. No one in this village ................... him reliable.

A. hope

B. thinks

C. finds

D. takes

13. I think my cousin is ...............

A. love

B. lovely

C. loved

D. to love

14. Let's ......... lunch in the garden.

A. had

B. to have

C. Have

D. having

15. Bye! ........ you later.

A. Catch

B. Take

C. Talked to

D. Saw

16. What do you worry ...........? My study.

A. in

B. of

C. on

D. about

17. Some children ............... playing computer games.

A. wants

B. enjoy

C. enjoys

D. want

18. We have to stop when the traffic .............. is red.

A. law

B. jam

C. officer

D. light

19. He lives ........... school so he has to ride a bike to school.

A. from

B. far from the

C. far

D. far from

20. If two people speak ............. language, they usually have similar attitudes and opinions.

A. the same

B. same

C. like

D. dislike

Đáp án đề kiểm tra trắc nghiệm môn tiếng Anh lớp 10

1. A 2. D 3. A 4. A 5. C
6. B 7. C 8. D 9. D 10. C
11. D 12. C 13. B 14. C 15. A
16. D 17. B 18. D 19. D 20. A

--------------------The end--------------------

Đánh giá bài viết
1 1.535
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 10 Xem thêm