Đề kiểm tra viết số 2 môn Tiếng Anh lớp 7 trường THCS Cự Nẫm, Quảng Bình

7 3.965

 Đề kiểm tra viết số 2 môn Tiếng Anh lớp 7

Đề kiểm tra viết số 2 môn Tiếng Anh lớp 7 trường THCS Cự Nẫm, Quảng Bình có file nghe và đáp án đi kèm, là tài liệu học tập hữu ích dành cho các bạn học sinh lớp 7, giúp các bạn ôn tập kiến thức hiệu quả. Mời các bạn tham khảo.

Bài tập Tiếng Anh lớp 7 Unit 7 The World of Work

Bài tập Tiếng Anh lớp 7 Unit 4: At School

Đề Kiểm tra Viết số 1 môn tiếng Anh lớp 7

Cu Nam Secondary School

Name:................................................

Class: 7.........

THE WRITTEN TEST

Period: 37

Time allowed: 45 minutes

Code: 1

I. Listen. (2.5)

A. Read the question. Listen and write a name or a number. (1.5ps)

1. How many brothers does Alex have? ........................................................

2. How old is the mouse? ........................................................

3. What's the name of Alex's teacher? Mr...................................................

B. True and Fail statements. (1.0)

4. Kim is Alex's friend.

5. There are twenty children in the class.

II. USE OF ENGLISH (3.0 mks)

A. Phonetics: (1,0p) Choose the word whose underlined part is pronounced differently.

1. A. author      B. cafeteria       C. chat        D. pastime

2. A. order       B. portable       C. score       D. collection

3. A. history     B. house         C. hour        D. hot

4. A. comic      B. dictionary      C. biology      D. fix

B. Circle the best answer: (8x 0,25= 2,0mks)

5. My father never ........... coffee .

A. drink         B. drinking       C. drinks       D. to drink

6. Nam likes ................ volleyball.

A. to play       B. playing        C. plays       D. play

7. His idea is quite diffirent ................... mine .

A. with         B. of           C. from        D. on

8. There is nothing in the refrigerator.Let's ........... to the the market .

A. go          B. going         C. goes        D. to go

9. Math books are on the shelves ............. the right .

A. on          B. at           C. to          D. in

10. The English books are ............ the rack ........... the middle of the room.

A. in/ in        B. at / on        C. in/ at        D. on/ in

11. Would you like ................... to music ?

A. listening      B. to listen       C. listen        D. listens

12. In .................... ,we do some experiments.

A. Math        B. History       C. Chemistry    D. English

III. READING: (2.5 mks)

Read the passage carefully then do the task below

• True(T) or False(F)(1.0m)

1. Nam goes to school at seven o'clock. ........

2. He has Math, English, physic and phycical education. ........

3. Geography is also his favorite subject. .......

4. He is talking at recess. ........

Every morning, Nam goes to school at a quarter to seven because his classes begin at seven. Today he has Math, English and Literature classes. He likes English most because it helps him very much to contact Mike, his pen friend, a British pupil in London. Geography is also Nam's favorite subject because he likes studying different countries and their people. Now it is time for recess Nam is talking to some of his classmates while the others are playing games. They are all happy and excited.

A. Questions: (1.5m)

5. Why does Nam go to school at a quarter to seven?

.......................................................................................

6. What classes does Nam have today?

.......................................................................................

7. What subject does Nam like most? Why?

.......................................................................................

IV. WRITING: (2,5 mks).

Rearrange the following words to make meaningful sentences. (1.0m)

1. at /not /are /there/ good movies/ any/ the moment/ on.

.........................................................................................................................................

2. school / group / theater / play / they / their / are / a / with / rehearsing.

........................................................................................................................................

Write the correct form of verbs to complete the sentences: (1,0m)

1. What time _____________they (get up)_________________?

2. What ____________they (do)________________in the winter?

3. Now, my brother (eat)_____________________a banana.

4. Look! A man (call)_______________________you.

Đáp án đề kiểm tra viết số 2 môn Tiếng Anh lớp 7

Ex1: (0,5 x 5 = 2,5 mks)

1. Three     2. Two     3. Mr Young     4. T     5. F

Ex:2 (0,25 x 12 = 3. mks)

1. A     2. D      3. C     4. C      5. c       6. b

7. c     8. a      9. a     10. d      11. b      12. c

Ex: 3 (0,5 x 5 = 2,5 mks)

• T and F :

1. F     2. F      3. T     4. T

5. Because his classes begin at seven.

6. Today he has Math, English, and Literature classes.

7. He likes English most because it helps him very much to contact mike, his pen friend, British pupil in London.

Ex: 4 . 2,0 mks)

1. There are not any good movies on at the moment.

2. They are rehearsing a play with their school theater group.

Question 2. Write the correct form of verbs to complete the sentences: (1,0p)

1. do / get up

2. do/ do

3. is eating

4. is calling

Đánh giá bài viết
7 3.965
Tiếng Anh lớp 7 Xem thêm