Đề ôn thi học kì 2 lớp 7 môn tiếng Anh năm học 2017-2018 có đáp án

23 10.045
VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
Name:…………………………………………. Kiểm tra học k II
Class: 7…… Năm học 2017 2018
Môn: tiếng Anh 7
(Thời gian 45 phút)
A. Phonetics.
Circle the word which has underlined part pronounced differently from the others: (1.0 pt)
1.A. cartoon
B. coral
C. importance
D. electricity
2.A. ocean
B. special
C. center
D. sociable
3.A. headache
B. ready
C. pleasure
D. tea
4.A. decide
5.A .stopped
B. wednesday
B. washed
C. today
C. visited
D. diet
D. fixed
B. LEXICO GRAMMAR
Choose the best answer to complete the sentences.
6. He bought me some flowers____________ week.
A. this B. last C. next D. a
7. It’s important____________tooth decay.
A. avoid B. avoiding C. to avoid D. avoided
8. Max can swim, but his sister _______________.
A. can B. can, too C. can’t D. can’t either
9. He felt much ____________ today than yesterday.
A. well B. good C. better D. best
10. The little boy shouldnt ____________ coffee.
A. drank B. drinks C. drinked D. drink
11. He cycled to school very____________ .
A. careless B. careful C. care D. carefully
12. We are going to see a ____________ movie with our parents.
A. concert B. detective C. white D. comfortable
13. Choose the underlined words or phrases (A, B, C or D) that are incorrect in standard English
Talking to friends are very interesting
A B C D
14. My mother made____________ dresses for me when I was a child.
A. much B. a lot C. little D. lots of
15. Mai never eat grapes and ____________ Lan.
A. so does B. neither does C. either does D. too does
C. READING COMPREHENSION
I. Read the following passage and answer the questions.
Today fast food is very popular throughout the world. In the (16) ________ restaurant you can get
different kinds of food cheaply (17) ________ quickly. You can even take it home. For example, you
(18) ________ get hot dogs or beefburgers in paper bags and boxes. Max Duffs is the name of a (19)
________ fast food restaurant. Do you know that beefburgers in Mac Duffs in London tastes the (20)
________ as ones in Mac Duffs in Tokyo?
16. A. meat B. vegetables C. fruit D. fast food
17. A. or B. and C. but D. so
18. A. are B. were C. is D. can
19. A. famous B. quick C. slow D. display
20. A. difference B. same C. kind D. type
II. Read the passage carefully and choose the best answer.
VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
My name is Ewa and I come from Warsaw in Poland. I have a lot of hobbies and interests. At school I play tennis
and volleyball, and I sometimes go swimming with my friends. I enjoy traveling and meeting people. I want to go
to the United States, especially Hollywood, because I’m very interested in movies, and I enjoy reading about
famous movie stars. My favorite hobby is listening to pop music because I like dancing. My favorite singer is
George Michael. I like him because he is really good looking and he sings well.
21. What sports does Ewa play at school?
A. Tennis B. Volleyball C. swimming D. Tennis and volleyball
22. Does she enjoy traveling and meeting people?
A. Yes, she doesnt B. No, she does C. Yes, she does D. No, she doesnt
23. Why does she want to go to the USA? Because she ____________.
A. is very interested in movies. B. likes dancing C. enjoy foreign travels D. comes from Warsaw.
24. What is her favorite hobby?
A. listening to pop music B. going swimming C. watching D. meeting people
25. How does George Michael sing? He sings ____________.
A. interesting B. good C. well D. famous
D. Writing
Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first.
26. We will use less electricity in the future.
Less electricity__________________________________________
27. The distance between Ho Chi Minh City and Vung Tau is about 130 km.
It’s___________________________________________________.
28. Nam will visit his grandparents tonight.
Nam is________________________________________________.
29. Ann likes wearing colorful clothes.
Ann is interested________________________________________.
30. Mr Hai didn’t go to work yesterday because of his sickness.
Because Mr Hai_________________________________________.
E. Listening.
Listen to the conversation and fill in the blanks with the words you hear.
Excuse me, Duong. I’m doing a (31)………………..about fovourite actors. Would it be Ok if I asked
you a few questions?
Sure. Go ahead, Nick.
Who do you think is the best (32)…………………….?
It’s (33)………………………………..
And who do you think is the best (34)…………………….
I think (35)…………………….is.
Thank you.
The end
Key
Chủ đề
Nhận biết Thông hiểu Vận dụng Tổng
KQ TL KQ TL KQ TL
I. Pronunciation
4 1 5
0.8 p 0.2p 1p
VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
II. Grammar
5 3 1 9
1 0.6p 0.2p 1.8p
III. Vocabulary
1 1
0.2p 0.2p
IV. Reading
4 4 2 10
1.2p 1.2p 0.6p 3ps
V. Listening
5 5
2ps 2ps
VI. Writing
2 2 1 5
0.8 0.8 0.4 2ps
VI. Total 13 2 8 2 9 1 35
3ps 0.8p 2ps 0.8 3ps 0.4p 10ps
A. Phonetics (1p)=0.2/c
1C 2.C 3.D 4.B 5.C
B. LEXICO AND GRAMMAR (2ps)=0.2/c
6. B 7. C 8. C 9. C 10. D
11. D 12. B 13. C 14. D 15. B
C. READING (3ps)=0.3/c
I. 16. D 17. B 18. D 19. A 20. B
II. 21. D 22. C 23. A 24. B 25. C
D. WRITING (2ps)=0.4/c
26.Less electricity will be used in the fiture.
27. It’s about 130 km from Ho Chi Minh City to Vung Tau.
28. Nam is going to visit his grandparents tonight.
29. Ann is interested in wearing colorful clothes.
30. Because Mr Hai was sick, he didn’t go to work yesterday.
E. Listening.(2ps)=0.4/c
31. survey 32. actor 33. Tom Cruise 34. actress 35. Angelina Jolie
Mời các bạn tham khảo các bài tiếp theo tại: https://vndoc.com/tieng-anh-lop-7

Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 7

Để giúp các bạn học sinh tự tin làm bài thi học kì sắp tới đây, trong bài viết này, VnDoc.com xin giới thiệu Đề ôn thi học kì 2 lớp 7 môn tiếng Anh năm học 2017-2018 có đáp án rất hữu ích. Sau đây mời các em cùng tham khảo.

Trên đây, VnDoc.com giới thiệu đến các bạn Đề thi ôn tập học kì 2 giúp các bạn thực hành, tập dượt để chuẩn bị cho kì thi chính thức của mình được tốt nhất. Đề cương ôn thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 7 sẽ giúp các bạn khái quát và hệ thống lại toàn bộ kiến thức đã học vừa qua. Chúc các bạn có kì thi thành công.

Đánh giá bài viết
23 10.045
Đề thi học kì 2 lớp 7 môn Tiếng Anh Xem thêm