Đề thi giữa kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh trường THCS Hùng Cường năm 2019 - 2020

Đề thi môn tiếng Anh giữa học kì 1 lớp 6

Đề thi giữa kì 1 môn tiếng Anh lớp 6 trường THCS Hùng Cường, Hưng Yên có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi giữa học kì 1 lớp 6 năm 2019 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh được biên tập bám sát chương trình tiếng Anh lớp 6 chương trình cũ giúp các em học sinh củng cố kiến thức trọng tâm hiệu quả.

I. Listening(2ps)

1/ Listen to the passage about my family, then choose the letter A, B, C or D representing the correct answer(1p)

This is my family. We are (1)….. our living room. There are (2)………..people in my family: my father, My mother, my brother and me. This is my father. He is forty. He is (3)……. engineer. This is mother. She is (4)……………. She is (5)…………. My brother is eight. He is a student.

1. A. in B. on C. at D. to
2 . A. two B. four C. five D. three
3 . A. the B. a C. an D. to
4 . A. thirty-six B. thirty-seven C. thirty-two D. thirty-five
5 . A. teacher B. nurse C. doctor D. engineer

2/ Listen to the passage about My day and decide T/F statements

T

F

1

She gets up at six

2

Nga gets up at ten

3

She goes to the market

4

Every afternoon she plays games

5

She doesn’t her homework

II – Grammar and vocabulary (2ps)

A. Circle the letter a.b.c or d representing the correct answer

1. .......................do you spell your name?

A. What

B. When

C. Who

D. How

2. They play soccer in a …….................

A. stadium

B. hospital

C. restaurant

D. bakery

3. There is a movie theater ……................ a factory and a restaurant.

A. in

B. between

C. on

D. next

4. School starts ……................. 7.30 in the morning.

A. of

B. in

C. on

D. at

5. When ……..................you have English?

A. do

B. does

C. are

D. is

6. We have English ……….............Monday and Thursday.

A. in

B. on

C. of

D. at

7. Mr. Long is a teacher, and this is ................ school.

A. your

B. my

C. her

D. his

8. His house…….................a big garden.

A. have

B. has

C. are

D. is

9. There aren’t ………………… stores near my house .

A. any

B some

C. a

D.the

10. Do you like music? _..............................

A. Yes, I do.

B. No, I don’t like.

C. Yes, I am.

D. No, I am not

Đáp án:

1. D 2. A 3. B 4. D 5. A
6. B 7. D 8. B 9. A 10. A

B. Give the correct form the verbs to complete sentences

1. We……………(play) soccer in the yard now.

2. She often………………(go) to work at 8.30 in the morning and………………….(come) home at 6.00.

3.We……………….( not go) to the zoo very often.

4. Lan and Phuong ……………..(be) in the kitchen.

5. What are you going to do this summer holiday? We……………..((visit) Ha Long bay.

Đáp án:

1 - are playing

2 - goes - comes

3 - don't go

4 - are

5- are going to visit

III – Reading: (2ps)

A. Reading the passage then choose the letter A.B.C or D to complete the passage.

I (1)……….…….usually eat breakfast. I only have(2)……….……. Of coffee. I don’t eat anything until about eleven o’clock. Then I have a biscuit and a glass of (3)……………..…

.For lunch, I usually have a salad. That’s (4)……..……… about two o’clock. I have(5)………..

……….at half past six in the afternoon.

1. A. don’t B. not C. am not D. no
2. A. a packet B. a cup C. a can D. a bar
3. A. peas B. rice C. chocolates D. milk
4. A. at B. on C. in D. of
5. breakfast B. lunch C. dinner D. supper

Đáp án: 1 A; 2 - B; 3 - D; 4 - A; 5 - C

B. Read the text then choose True or False :

Hi. My name is Nam. I’m a student. I get up at half past five. I take a shower and get dressed. I have breakfast, then I leave my house at half past six. The school is not far from my house, so I go to school by bike. Classes start at seven and finish at a quarter past eleven. I go home and have lunch at twelve.

* True or False?

1………………. Nam is a teacher.

2………………. He has breakfast before he takes a shower.

3. ………………He takes a bus to school because his house is not far from school.

4……………….. His classes finish at half past eleven.

Đáp án: 1. F; 2. F; 3. F; 4. F

IV. Writing: (2ps)

A. Rewrite the sentence so that it has similar to first one.

1. What do you do?(job)

What…………………………..………………………………………..………………………

2. Every morning, Mr. Ha drives to work.

Mr. Ha goes .………………..……………………………………………………………

3. Her class has a new student.

There ………..……..…………………………………………………………………………

4. Where does his friend live?

What……………………………………………………………………………………?.

Đáp án:

1. What is your job?

2. Mr. Ha goes to work by car every morning.

3. There is a new student in her class.

4. What is his friend's address?

B. Write a passage about yourself 60 - 80 words

Học sinh tự trả lời về bản thân.

Hiện tại VnDoc.com chưa cập nhật được file nghe mp3 của Đề thi giữa học kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 khác nhau như Để học tốt Tiếng Anh 6 mới, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
14 431
Đề thi giữa kì 1 lớp 6 Xem thêm