Đề thi giữa kì 1 lớp 7 môn Tiếng Anh năm học 2019 - 2020 có đáp án

12 3.862

Đề thi giữa kì 1 lớp 7 môn Tiếng Anh năm học 2019 - 2020 có đáp án là đề thi mới nhất nằm trong bộ Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7 được giới thiệu trên VnDoc. Với các câu hỏi hệ thống kiến thức được học trong Unit 1, 2, 3 chương trình Tiếng Anh lớp 7 mới, đề kiểm tra giữa kì 1 lớp 7 này sẽ giúp các em học sinh ôn tập chuẩn bị cho bài thi Tiếng Anh sắp tới, đồng thời giúp thầy cô có thêm tài liệu tham khảo để ra đề thi.

Nhằm cung cấp cho các em học sinh tài liệu ôn thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7 chương trình mới, VnDoc giới thiệu bộ đề thi giữa kì 1 lớp 7 bao gồm tổng hợp các đề thi của từng môn, giúp các em có sự chuẩn bị cũng như làm quen được với nhiều dạng đề khác nhau, tự đó có thể tự tin bước vào các bài thi chính thức. Chúc các em học tốt.

Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7 chương trình mới

ĐỀ BÀI

A. GRAMMAR, VOCABULARY AND PHONETICS

Quesion 1:

*Choose the best answer for each of the following sentences

1. Will you ………….making models in the future?

A. pick up

B. look for

C. take up

D. find

2. His parents are always proud ............. him ?

A. about

B. of

C. on

D. with

3. Have you ever……………to Sa Pa?

A. goes

B. be

C. go

D. been

4. I ……playing board games interesting because I can play them with my friends.

A. think

B. find

C. say

D. tell

5. I like watching TV ……….. it’s entertaining and educational.

A. so

B. but

C. although

D. because

6. It's good to____ blood because you can save people's lives.

A. helping

B. used

C.collecting

D. donate

* Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

7. A. goal         B gold         C. original            D.girl.

8. A. studied       B. washed     C. looked             D.watched

* Choose the word with the different stress syllable.

9. A. statistics    B. history       C. concentrate        D. different

10.A. wonderful   B. beautiful     C. prediction         D. television

Question 2: Give the right form of the verbs in brackets:

1. I (hear) ..................the good news from Mary a few minutes ago.

2. …………………..you ever (visit)…………………Da Nang ?

3. Don’t worry we (go) …………………..swimming with you tomorrow.

4. It’s boring ( watch )............................... television everyday.

5. You (see) ...................the film on television last night?

6. George is interested in (take)................... an art class

1

2

3

4

5

6

B. Reading

Question 1. Read the article about Angel Falls. Then answer the questions.

Dear Mira,

Thanks for your letter. Now I’ll tell you about my hobbies.

My favourite hobby is knitting. It is strange, isn’t it?. My mother taught me to knit two years ago. Now I can knit scarves and sweaters. It’s great when I can give them to my relatives and friends as gifts. Knitting is also imaginative because you can knit anything you can imagine of. Besides, it is quite cheap. You only need a pair of needles and some wool.

I’m sending you a scarf next month. I’m knitting it. I hope you’ll like it.

Best wishes,

Vy

1. What is Vy’s hobby?

...........................................................................................................................

2. Did she learn this hobby from her father?.

.....................................................................................................................................

3. How does she feel when she can give the scarves and sweaters to her relatives and friends ?.

...................................................................................................................................... Question

2: Read the text and choose the best answer A, B, C or D to fill each blank .

My friends and I have written a (1) . We have decided to (2) it for our school. I have already built the set. Karen has just finished the (3) for us to wear. I haven’t learned the (4) yet, so I am a bit nervous, but I’m excited too. I haven’t been in a play before. I can’t wait!

1.A. film       B. song       C. play         D. club

2.A. perform   B. make       C. take       D. build

3.A. stage     B. actors       C. play        D. costumes

4.A. script      B. scripts       C. play       D. lessons

C. Writing

Question 1: Rearrange the words below to make meaningful sentenses.

1.We / collected / books / clothes / street children/ have/and/ for /used .

..................................................................................................................................................

2. doing / finds / interesting/ he/ service / community .

..................................................................................................................................................

3.not/ pass / did / Minh / lazy/ was / so/ he/exam/ the.

..................................................................................................................................................

4. important / study / to / It / is / English .

..................................................................................................................................................

Question 2: Rewrite the following sentences, beginning as shown, so that the meaning stays the same.

1/ Hoa was sick, so she could not go to school yesterday.

→ Because ……………………………………………………………………………….

2. The last time I saw him was 3 years ago

→ I haven’t ………………………………………………………………………......

3. I find making pottery interesting.

→ I think.......................................................................................................................

4. My sister is interested in reading comics.

→ My sister enjoys.....................................................................................................

The end

ĐÁP ÁN ĐỀ KIỂM TRA GIỮA KÌ 1 LỚP 7 MÔN TIẾNG ANH

A. GRAMMAR,VOCABULARY AND PHONETICS

Quesion 1:

1. C

2. B

3. D

4. B

5. D

6. D

7. C

8. A

9. A

10. C

Question 2: Give the right form of the verbs in brackets:

1 . heard

2. Have...visited

3. will go

1. to watch

2. Did .......see

3. taking

B. Reading

Question 1. Read the text and answer the questions:

1. Her favourite hobby is knitting

2. No,she doesn’t.

3. She feels great when she can give them to her relatives and friends as gifts.

Question 2: Read the text and choose the best answer A, B, C or D to fill each blank. Bottom of Form

1.C

2.A

3.D

4.B

C. Writing

Question 1: Rearrange the words below to make meaningful sentenses. Bottom of Form

1.We have collected used books and clothes for street children .

2.He finds doing community service interesting .

3.Minh was lazy so he did not pass the exam .

4.It’s important to study English .

Question 2: Rewrite the following sentences, beginning as shown, so that the meaning stays the same. Bottom of Form

1. Because Hoa was sick,she could not go to school yesterday.

2. I haven’t seen him for 3 years.

3.I think making pottery is interesting .

4. My sister enjoys reading comics.

Trên đây, VnDoc đã giới thiệu tới các bạn Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7 năm học 2019 - 2020 có đáp án. Ngoài ra, mời các bạn tham khảo thêm các tài liệu Tiếng Anh lớp 7 cả năm khác như: Giải bài tập Tiếng Anh 7, Đề thi học kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, Giải SBT Tiếng Anh 7, Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 7 trực tuyến, ... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Tham khảo thêm:

Đánh giá bài viết
12 3.862
Tiếng Anh 7 mới Xem thêm