Đề thi giữa kì 1 môn tiếng Anh lớp 6 năm 2019 - 2020

Đề thi môn tiếng Anh lớp 6 giữa học kì 1

Đề thi giữa kì 1 tiếng Anh 6 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi giữa kì 1 lớp 6 năm 2019 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra tiếng Anh được biên tập bám sát chương trình học tiếng Anh lớp 6 chương trình mới giúp các em học sinh củng cố kiến thức trọng tâm hiệu quả.

I. Find the word which has a different sound in the underlined part.

1. A. come B. month C. mother D. open
2. A. hope B. homework C. one D. post
3. A. brother B. judo C. going D. rode
4. A. cities B. watches C. dishes D. houses
5. A. grandparents B. brothers C. uncles D. fathers

Đáp án

1. D

2. C

3. A

4. A

5. A

II. Choose the best answer (A, B, C or D).

1. The summer camp is for students ______ between 10 and 15.

A. age

B. aged

C. aging

D. ages

2. Mary has ________ hair and big ________eyes.

A. blonde, small

B. a black, blue

C. blonde, blue

D. black, long

3. Next summer, I am working as a ________ teacher in a village near Hoa Binh city.

A. volunteer

B. nice

C. good

D. favourite

4. She is always ________ at school and helps other students with their homework.

A. hard

B. hardly

C. hard-working

D. work hard

5. Our class is going to ________ a picnic at the zoo on Saturday. Would you like to come with us?

A. have

B. take

C. pass

D. go

6. It’s ________to go home. It’s so late.

A. now

B. sure

C. time

D. like

7. Please turn ________ the lights. The room is so dark.

A. in

B. on

C. off

D. at

8. At break time, I go to the library and ________ books.

A. go

B. read

C. play

D. listen

9. Listen! Someone ________ at the door.

A. knock

B. knocks

C. is knocking

D. are knocking

10. Nam ________ football now. He’s tired.

A. doesn’t play

B. plays

C. is playing

D. isn’t playing

11. We are excited the first day of school.

A. at

B. with

C. about

D. in

12. My parents often help me ________ my homework.

A. at

B. with

C. About

D. in

13. I am having a math lesson but I forgot my ________. I have some difficulties.

A. calculator

B. bike

C. pencil case

D. pencil sharpener

14. In the afternoon, students ________many interesting clubs.

A. join

B. do

C. play

D. read

15. School ________ at 4.30 p.m every day.

A. finish

B. finishes

C. go

D. Have

Đáp án

1. B

2. C

3. A

4. C

5. A

1. C

7. B

8. B

9. C

10. D

11. C

12. B

13. A

14. A

15. B

III. Reorder the words and write the meaning sentences.

1. television / big / a / there’s.

...................................................................................

2. new / four / there / cars / are.

...................................................................................

3. are / two / pizzas / there / big

...................................................................................

4. ten / are / desks / small / there.

................................................................................…

Đáp án:

1. There’s a big television.

2. There are four new cars.

3. There are two big pizzas.

4. There are ten small desks.

IV. Complete the passage with a suitable preposition.

We have English lessons (1) _____ Room 12. There are 24 tables for students and one desk for the teacher. (2)_____ the walls, there are a dots of posters of England. There’s a cupboard at the front of the room and (3) _____ the cupboard, there is a TV and DVD player. Sometimes we watch films. There are some bookshelves (4) _____ the classroom. (5)_____ the shelves, there are a lot of English books. Our books are (6)_____ the teacher’s desk. He wants to look at our homework. Our school bags are (7)_____ the floor, and there is some food (8) the school bags. It’s now 5.30 pm. We are (9)_____ home, but our teacher is (10)_____ school. He often stays late to prepare for tomorrow’s lessons.

Đáp án

1. in

2. On

3. Under

4. in

5. on

6. on

1. on

8. on

9. at

10. at

Để biết được trình độ của mình tới đâu, mời các bạn luyện tập trực tiếp với các bài test online của chúng tôi sau đây:

Trên đây là Đề kiểm tra giữa học kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 khác nhau như Để học tốt Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 318
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 6 Xem thêm