Đề thi học kì 1 lớp 5 môn Tiếng Anh năm học 2018 - 2019 số 4

10 6.605

Đề khảo sát chất lượng học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 5 chương trình bộ GD - ĐT

Đề kiểm tra học kì 1 môn Tiếng Anh 5 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi học kì 1 lớp 5 năm học 2018 - 2019 do VnDoc.com biên tập và đăng tải. Đề kiểm tra Tiếng Anh gồm nhiều dạng bài tập Tiếng Anh khác nhau giúp học sinh lớp 5 rèn luyện những kỹ năng làm bài thi hiệu quả và đạt điểm cao trong kì thi học kì 1 sắp tới.

I. Give the correct form of the verb in brackets.

1. She(give)___________ me a book last month.

2. Why you(make)___________a cake? Someone (come)____to tea.

3. Tom (never be)____________ to Hanoi.

4. We often (go)        fishing in the summer.

5. My brother (begin)_____________ looking for a job in January. He still (look)        for a job now.

6. His father (die)_________________ of cancer at the age of 60.

7. Do you like (go)______________ the theatre or would you rather (watch)             TV at night?

8. I (not have)         much time for entertainment these days.

Key: 1. gave 2. do you make - comes 3. has never been 4. go

  1. began - is still looking 6. dies 7. going - watch 8. don’t have

II. Use the words and reorder the sentences.

1. didn’t/ do/ his/ homework/ he/ yesterday/ ./

_________________________________________

2. do/ prefer/ or/ books/ you/ films/ which/ ?/

_________________________________________

3. English/ father/ a/ teacher/ good/ my/ is/ ./

_________________________________________

4. will/ he/ the/ theatre/ go/ with/ to/ girlfriend/ tomorrow/ his/ ./

_________________________________________

5. born/ I / in/ 1992/ was/ Hai Phong/ in/ ./

__________________________________________

Key: 1. He didn’t do his homework yesterday.

2. Which do you prefer books or films?

3. My father is a good English teacher.

4. He will go to the theatre with his girlfriend tomorrow.

5. I was born in 1992 in Hai Phong.

III. Choose one word whose underlined part is pronounced differently. Identify A, B, C, or D.

1. A. volunteer

B. object

C. rod

D. annoy

2. A. device

B. assistant

C. rise

D. ripe

3. A. tube

B. supermarket

C. cupboard

D. usual

4. A. safety

B. pane

C. demonstrate

D. wardrobe

5. A. socket

B. uniform

C. export

D. store

Key: 1. D 2. B 3. C 4. D 5. A

IV. Choose the best answer.

1. What you next weekend?

A. do/do

B. are / do

C. did / do

D. are / going to do

2. Where is Tony from? ~ He isfrom

A. Vietnamese

B. American

C. Singapore

D. Singaporean

3. Yesterday, John _________ go to school because he ________ a toothache.

A. didn’t/had

B. doesn’t / has

C. didn’t / has

D. doesn’t / had

4. I sometimes go        in the winter.

A. ski

B. skiing

C. to ski

D. to skiing

5. ________are you going this summer holiday? _ I’m going to Paris.

A. How

B. What

C. Where

D. Who

6. We want to have a good time     Hanoi.

A. on

B. at

C. for

D. in

7. Hoa ____________ a letter to her pen friend now.

A. is writeing

B. is writing

C. writes

D. wrote

8. It takes about thirty hours        from Hanoi to Ho Chi Minh City.

A. to fly

B. flying

C. fly

D. to flying

9. ________ is it from Hanoi to Hue? ~ About 900 kilometers.

A. How old

B.How

C. How far

D. How many

10. There are four _________ in my country: spring, summer, autumn and winter.

A. season

B.seasons

C.people

D. students

Key: 1. D 2. C 3. A 4. B 5. C 6. D 7. B 8. A 9. C 10. B

Trên đây là toàn bộ nội dung của Đề thi học kì 1 lớp 5 môn Tiếng Anh năm học 2018 - 2019 số 4. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu Ôn tập Tiếng Anh 5 khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 5, Bài tập Tiếng Anh lớp 5 theo từng Unit, Đề thi học kì 1 lớp 5, Đề thi học kì 2 lớp 5,.. được cập nhật liên tục trên VnDoc.com. 

Đánh giá bài viết
10 6.605
Đề thi học kì 1 lớp 5 Xem thêm