Đề thi học kì 1 lớp 7 môn Tiếng Anh năm học 2018 - 2019 số 8

4 861

Đề khảo sát chất lượng môn Tiếng Anh lớp 7 học kì 1

Đề kiểm tra cuối học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7 chương trình mới có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi học kì 1 lớp 7 năm học 2018 - 2019 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề kiểm tra Tiếng Anh gồm nhiều dạng bài tập Tiếng Anh khác nhau giúp học sinh lớp 7 ôn tập kiến thức đã học hiệu quả. 

Question I: Pronunciation.

1. A. allow    B. follow     C. blow     D. know

2. A. pear    B. wear      C. pearl     D. bear

3. A. surface B. purchase   C. palace    D. nature

4. A. danger  B. behave    C. basket    D. baseball

5. A. soon   B. room      C. moon     D. foot

Key: 1. A 2. C 3. A 4. C 5. D

Question II: Choose the best answer to complete each sentence.

1. Until recently, man ________ stay under water for long.

A. couldn’t

B. can’t

C. don’t

D. wouldn’t

2. We may know the land very little, but we know very _______ about the oceans.

A. few

B. little

C. least

D. a little

3. I’m very fond _________ detective stories.

A. in

B. of

C. at

D. on

4. I’m not sure where Tom is. He _________ be in the school canteen.

A. must

B. should

C. might

D. can

5. Quoc Tu Giamis _________ most famous address in Ha Noi.

A. one of

B. among

C. one of the

D. the

6. “We don’t have a TV at our place?” – _____________?

A. Why so

B. Why not

C. Why not so

D. Why don’t you

7. Playing chess after dinner sounds _________ to me.

A. boring

B. bored

C. boringly

D. boredom

8. He caused an accident because he was driving too ___________

A. fastly

B. fast

C. very fast

D. much fast

9. People of __________ can take part in the walking activity.

A. every age

B. each age

C. all age

D. all the age

10. Which sentence is correct? – _______________.

A. I’m going to see a dentist tomorrow.

B. I’m going and seeing a dentist tomorrow.

C. I’m seeing a dentist tomorrow.

D. I’m going for seeing a dentist tomorrow.

Key: 1. D 2. D 3. B 4. C 5. C 6. D 7. A 8. B 9. C 10. A

Question III: Read the following text carefully and do as request below.

Nowadays, football becomes one of the world’s most popular games. Millions of people play and watch it all around the world.

A football match often has two parts. Each part is forty-five minutes. The first part is the first half and the second part is the second half. There is a fifteen – minute break between the two halves.

There are two teams in a football match. Each football team has eleven players, including a goal-keeper. The players on the ground try to kick the ball into the other’s goal. The team which scores goals more wins the match.

*Answer the questions.

1. Does football become popular all over the world?

………………………………………………………………………………

2. How many people often watch and play it?

………………………………………………………………………………

3. How long does the break last between the two halves?

………………………………………………………………………………

4. Which team is the winner of the match?

………………………………………………………………………………

*Choose TRUE or FALSE for the statements.

5. A football match has tow halves of forty-five minutes each. …………………

6. There is no break in a football match. …………………

Key: 1. Yes, it is.

2. Million of people often watch and play it.

3. The break between the two halves last fifteen- minute.

4. The team which scores goals more wins the match.

5. True

6. False

Question IV: Rewrite the following sentences.

1. What was Lan’s height last year?

–> How…………………………………………………………………

2. Mary likes to eats ice-cream and Peter likes to eats ice-cream.

–> Mary likes………………………………………………………………………

3. John drove his car carelessly some years ago.

–> John was…………………………………………………………………………

4. Children like picture books very much.

–> Children are interested………………………………………………………

Key: 1. How heavy was Lan last year?

How much did Lan weight last year?

2. Mary likes to eat ice cream and Peter is too.

Mary like to eat ice-cream and so does Peter.

3. John was not careful when he drove his car some years ago.

John was careless when he drove his car some years ago.

4. Children are interested in picture books very much.

Trên đây là toàn bộ nội dung Đề thi học kì 1 lớp 7 môn Tiếng Anh năm học 2018 - 2019 số 8. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu Ôn tập Tiếng Anh lớp 7 chương trình mới khác như Để học tốt Tiếng Anh lớp 7, Đề thi học kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, Bài tập Tiếng Anh lớp 7 theo từng Unit trực tuyến,... được cập nhật thường xuyên trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
4 861

Video đang được xem nhiều

Đề thi học kì 1 lớp 7 Xem thêm