Đề thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh Phòng GD&ĐT Vĩnh Tường, Vĩnh Phúc năm học 2017-2018 có đáp án

Đề thi học kì 1 lớp 7 môn Tiếng Anh

Đề thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh Phòng GD&ĐT Vĩnh Tường, Vĩnh Phúc năm học 2017-2018 có đáp án được sưu tầm và đăng tải dưới đây, với nội dung minh họa sát với các kì thi hằng năm của các trường sẽ là nguồn tài liệu hữu ích cho thầy cô và các bạn học sinh là tư liệu giảng dạy và ôn tập.

PHÒNG GD&ĐT

VĨNH TƯỜNG

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I NĂM HỌC 2017-2018

Môn: Tiếng Anh - Lớp 7

Thời gian làm bài: 45 phút (Không kể thời gian giao đề)

A. LISTENING. Listen and fill in each blank with one suitable word to complete the following sentences.

1. a) The 9.25 flight to (1) ____________ is delayed by (2) ____________ hours

2. b) Passengers going (3) ____________ should go to boarding gate (4)_________________.

3. c) Passengers going Athens should go to boarding gate (5)_________________.

4. d) The flight number of the plane going to Amsterdam is (6)_________________.

5. e) The time in New York is (7) ______________ .

6. f) The temperature in (8) ________________ is 760F

B. PHONETICS. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the othersby write the corresponding letter A or B, C, D.

9. A. delicious B. special C. musical D. physician

10. A. celebration B. collection C. education D. question

11. A. excited B. interested C. worried D. painted

C. VOCABULARY, GRAMMAR. Choose the best answer among A, B, C or D.

12. My tooth doesn’t stop hurting. I’ll go and see the____________ .

A. singer B. teacher C. dentist D. actor

13. Could you tell me how to________ to the post office?- Oh, it is______ the left,_________ bookstore and movie theater.

A. reach, on, at B. go, on, in C. reach, on, in D. go, on, between

14._________ noodles last night?

A. Did you eat B. Were you eat C. Did you ate D. Do you ate

15. It took us an hour_________ to Nha Trang last year.

A. drive B. driving C. to drive D. drove

16. On the table were vegetables, bread and two large________ .

A. bowl of soup B. bowl of soups C. bowls of soups D. bowls of soup

17. My brother never goes to school late and____________

A. so do I. B. Neither don’t I. C. I don’t, either D. I don’t, too

18. What a ________________ house!

A. beauty B. beautiful C. beautify D. beautifully

19. I’ve never read a _______ novel than this one.

A. longest B. longer C. most longest D. more longer

20. Mary likes attending the English ____________ contests

A. speaking B. spoken C. speak D. speech

D. READING.

I. Read the passage about Charlie Chaplin and answer the questions

Charlie Chaplin was an English actor, director, producer, and composer. He is known as the most creative person of the silent –film era. Charlie Chaplin’s portrait of the tramp won the hearts of people all over the world.

Chaplin was born in London the 16th of April, 1889.He spent his childhood in poverty and hardship. In 1910 he began to perform pantomime in the United States. He first appeared on screen in 1914. He created his world -famous character, the Tramp, and he played this classic role in more than 70 films during his career. He also composed background music for most of his films. In 1972 Chaplin received an Honorary Academy Award for the “ the incalculable effect he has had in making motion pictures the art form of this century . Chaplin died on the 25th of December, 1977, at his home in Switzerland

21. What did Charlie Chaplin work as?

A. An English actor and director B. An English actor and producer

C. An English actor, director, composer and producer

22. When was he born?

A. April 6th1889 B. April 16th 1889 C. April 16th 1988

23. When did he start appearing in films?

A. In 1910 B. In 1914 C. In 1972

24. Charlie Chaplin is very famous for __________.

A. his stage performance B. his background music C. his character “the Tramp”

25. Which of the following is NOT true?

A. Charlie Chaplin was an English artist. B. He played classical music.

C. He received an award in 1972.

II. Read, then choose the best answer.

The Vietnamese students take part in different after-school (26) ……………. Some students play sports. They often play soccer, table tennis or badminton. Sometimes they go (27) …………… in the swimming pools. Some students like music, drama and movies. They often practice playing musical instruments in the school music room. They (28) …………………in the school theater group and usually rehearse plays. Some are members (29) …………………the stamp collectors’ club. They often get together and talk about their (30) …………………. A few students stay at home and play video games or computer science. Most of them enjoy their activities after school hours.

26. A. active B. actions C. action D. activities

27. A. running B. walking C. swimming D. fishing

28. A. go B. join C. take D. get

29. A. with B. of C. for D. in

30. A. work B. study C. stamps D. jobs

E. WRITING.

A. PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC HỆ 7 NĂM (Chương trình cũ)

I. Finish the second sentence in such a way that is similar to the original one.

31. Let’s go to Ho Chi Minh Museum first!

Why_____________________________________________?

32. Vietnamese food is so delicious.

How _____________________________________________ !

33. No one in the group is taller than Trung.

Trung_____________________________________________

34. My brother enjoys walking in the rain.

My brother is _______________________________________

35. How much are these shoes?

How much do ______________________________________________________________________________________

II. Write a paragraph to talk about your mother. (about 60-80 words)

What is your mother’s name? - How old is she?

What does she look like? - What is she like?

Where does she work? What do she do everyday?

…..

B. PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC HỆ 10 NĂM( Chương trình thí điểm)

31. My city isn’t the same as yours.

My city _______________________________________

32. How about visiting Huong pogoda?

Why __________________________________________?

33. I have never been to Hue before.

This is the _______________________________________

34. He had a good salary, but he was unhappy in his job.

Although _______________________________________

35. My parents don’t want to stay up late.

My parents would _________________________________

II. Write a paragraph about the thing you like doing in your free time.(about 60-80 words)

Đáp án Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 7

(Từ câu 1 đến 35 mỗi câu đúng được 0,2 điểm = 7 điểm + 1 điểm bài viết = 8 điểm + 2 điểm bài nói = 10 điểm)

A. LISTENING

I. Listen and fill in each blank with one suitable word to complete the following sentences.

1. Rome 2. Two (2) 3. Tokyo 4. 21

5. 14 6. KL1050 7. 6.30 p.m 8. New York

B. PHONETICS (0,2/1 correct answer = 1point)

9. C 10. D 11. C

C. VOCABULARY, GRAMMAR

12. C 17. C

13. D 18. B

14. A 19. B

15. C 20. A

16. D

D. READING

1. C 26. D

2. B 27. C

3. B 28. B

4. C 29. B

5. A 30. C

E. WRITING

A. PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC HỆ 7 NĂM (Chương trình cũ)

I. Finish the second sentence in such a way that is similar to the original one.

31. Why don’t we go to Ho Chi Minh Museum first?

32. How delicious Vietnamese food is!

33. Trung is the tallest(person) in the group.

34. My brother is interested in walking in the rain.

35. How much do these shoes cost?

II. Write a paragraph to talk about your mother. (about 60-80 words) (1point)

What is your mother’s name? - How old is she?

What does she look like? - What is she like?

Where does she work? What do she do everyday?

…..

B. PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC HỆ 10 NĂM (Chương trình thí điểm)

I. Finish the second sentence in such a way that is similar to the original one.

31. My city is different from yours.

32. Why don’t we visit Huong pagoda?

33. This is the first time I have ever been to Hue.

34. Although he had a good salary, he was unhappy in his job.

35. My parents would not like to stay up late.

II. Write a paragraph about the thing you like doing in your free time. (about 60-80 words) (1point)

F. SPEAKING

1. Giới thiệu về bản thân (1 điểm)

2. Nói theo chủ đề (1 điểm)

------------

Nhằm mang đến cho các bạn cái nhìn tổng quát ngữ pháp tiếng Anh của cả học kì 1 lớp 7, VnDoc.com cũng đã sưu tầm và đăng tải Đề cương ôn thi học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 7. Thêm vào đó là Đề kiểm tra trắc nghiệm môn Tiếng Anh lớp 7 (Units 1 - 8) bao gồm các dạng bài tập trọng điểm của 8 Unit đầu trong học kì 1 giúp các bạn thực hành nhuần nhuyễn lý thuyết để có một kì thi diễn ra thành công nhất.

Đánh giá bài viết
1 2.086
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 7 Xem thêm