Đề thi học kì 1 lớp 9 môn tiếng Anh

5 4.707
VnDoc. Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
A. Language focus
Question I: Choose the best answer to complete the sentences:(3ms).
1. She wishes that she….a good student
A. was B. were C. is D. are
2. How long…..you studied English?
A. has B. have C. do D. did
3. My dad ….worked for this company…..20 years
A. has/since B. has/for C. hasn’t/since D. have/for
4. You had to …..home to help my mom yesterday
A. stayed B. staying C. stays D. stay
5. I have never…..in that restaurant
A. eats B. ate C. eaten D. eat
6. How did she……go to school last year?
A. used to B. use to C. had to D. is used to
7. This house………last year
A. is built B. was build C. was built D. were built
8. I will go to BMT city…….Thursday
A. in B. on C. at D. for
9. She is a strict ………………………………………..
A. examiner B. examine C. exam D. examination
10. If you want to …………………………your English, we can help you.
A. take B. attend C. improve D. give
11. This school has an excellent ……………………………
A. repute B. reputation C. reputed D. reputable
12. They haven’t kept in touch with each other ……………………………
A. 2 years ago B. since 2 years C. over 2 years D. for 2 years
B.Writing
Question II: Complete the sentences with tag-questions (1m)
1. He is a student,……………………?
2. You work in a company,………………………..?
3. We don’t like banabas,…………………………………..?
4. Lan studies in a secondary school,…………………………………?
Question III: Put the verbs in paretheses in correct form. (2ms)
TRƯỜNG THCS NGUYỄN HUỆ
HỌ VÀ TÊN……………………
LỚP 9A.....
ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I. NĂM HỌC 2018 – 2019
Môn: Tiếng Anh 9
Thời gian làm bài: 60 phút
Điểm
Nhận xét của giáo viên
VnDoc. Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
1. The examiner asked me if I ……………..(speak) any foreign languages.
2. If we go on littering, the environment ………(become) seriously polluted.
3. If the rice paddies ……………(pollute), rice plants will die.
4. She usually (walk) ………………… to school.
C.Reading
Question IV: Read the passage. Then decide True (T) or False (F). (2ms)
Clothes can tell a lot about a person. Some people like very colorful clothes because
they want everyone to look at at them and they want to be the center of things. Other
people like to wear nice clothes, but their clothes are not colorful or fancy. They do not
like people to look at them.
Clothes today are very different from the clothes of the 1800s. For example, in the
1800s all women wore dresses. The dresses all had long skirts. But today women do not
always wear dresses with long skirts. Sometimes they wear pants. Clothes were made
from cotton, wool, silk or linen. But today, there are many kinds of man made cloth.
* True (T) or False (F).
....... 1. Clothes can’t tell anything about a person.
....... 2. Clothes today are very different from the clothes of the 1800s.
........ 3. Clothes aren’t made from cotton, wool, silk, linen or man made.
......... 4. Today all women always wear dresses with long skirts.
D.Listening:
Question V: Listen and fill in the gaps (2ms)
Before the newspaper were …………....town criers would go through city streets and
ringing a bell.They ………..... the latest new as they were walking.
In Viet Nam people love reading newspapers and magaines. The Kien Thuc Ngay
Nay is one if the most popular ……………… and is widely read by both teenagers and
……………
ĐÁP ÁN ĐỀ THI HKI ANH 9. NH 2018-2019
A. Language focus
Question I: Choose the best answer to complete the sentences: (3ms).
1.A 2.B 3C 4.D 5.C 6.B 7.C 8.B 9.A 10.C 11.B 12.D
B.Writing
Question II: Complete the sentences with tag-questions (1m)
1. He is a student,…isn’t he…………………?
2. You work in a company,…don’t you……………………..?
3. We don’t like banabas,………do we…………………………..?
4. Lan studies in a secondary school,……doesn’t she………………………?
Question III: Put the verbs in paretheses in correct form. (2ms)
1. The examiner asked me if I ……spoke…….(speak) any foreign languages.
2. If we go on littering, the environment …. will become………(become) seriously
polluted.
3. If the rice paddies …pollute…………(pollute), rice plants will die.
VnDoc. Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
4. She usually (walk) …walks……………… to school
C. Reading
Question IV: Read the passage. Then decide True (T) or False (F). (2ms)
1. F 2. T 3. F 4. F
D. Listening:
Question V. Listen and fill in the gaps (2ms)
Before the newspaper were …INVENTED……….town criers would go through city
streets and ringing a bell.They …SHOUTED…….. the latest new as they were walking.
In Viet Nam people love reading newspapers and magaines. The Kien Thuc Ngay Nay is
one if the most popular …MAGAZINES…………… and is widely read by both
teenagers and …ADULTS…………
Mời các bạn tham khảo các bài tiếp theo tại: https://vndoc.com/tai-lieu-hoc-tap-lop-9

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 9

VnDoc.com xin giới thiệu đến các bạn Đề thi học kì 1 lớp 9 môn tiếng Anh được sưu tầm và đăng tải rất hữu ích cho các bạn ôn luyện ngữ pháp và các kĩ năng làm bài cần thiết giúp các bạn chuẩn bị tốt nhất cho kì thi sắp đến của mình. Mời các bạn vào tham khảo.

Luyện đề rất cần thiết trong quá trình ôn tập trước kì thi học kì 1. Song song với điều đó, việc tổng hợp những kiến thức trọng điểm thông qua Đề cương ôn thi học kì 1 cũng hết sức quan trọng. Trên VnDoc.com, ngoài Đề cương ôn thi học kì 1 lớp 9 môn tiếng Anh, chúng tôi còn cung cấp Đề cương ôn thi học kì 1 lớp 9 môn Ngữ văn, Đề cương ôn thi học kì 1 lớp 9 môn Toán, Đề cương ôn thi học kì 1 lớp 9 môn Vật lý....hy vọng sẽ hỗ trợ các bạn đạt điểm cao nhất trong kì thi học kì sắp tới. Chúc các bạn thành công.

Đánh giá bài viết
5 4.707
Đề thi học kì 1 lớp 9 Xem thêm