Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh (cơ bản) lớp 11 trường THPT Chuyên Huỳnh Mẫn Đạt, Kiên Giang năm 2014

1 2.402

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh (cơ bản) lớp 11

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh (cơ bản) lớp 11 trường THPT Chuyên Huỳnh Mẫn Đạt, Kiên Giang năm 2014 có đáp án là tài liệu tham khảo hữu ích dành cho các bạn học sinh lớp 11 ban cơ bản, giúp các bạn ôn tập lại kiến thức môn Tiếng Anh hiệu quả.

Đề kiểm tra học kỳ I môn Tiếng Anh (cơ bản) lớp 11 trường Chu Văn An năm 2014 - 2015

Tổng hợp đề thi học kỳ I môn Tiếng Anh lớp 11

Đề thi học kỳ I môn Tiếng Anh trường THPT Văn Lang

Sở GD - ĐT Kiên Giang

Trường THPT Chuyên Huỳnh Mẫn Đạt

---------------

KÌ THI: THI HKI - ANH 11

MÔN THI: ANH 11 CƠ BẢN

(Thời gian làm bài: 45 phút)

Họ tên thí sinh:..............................................................SBD:.........................

Câu 1: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question.

She wishes she ________________ able to travel around the world someday.

A. had been         B. would be          C. will be            D. had been

Câu 2: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question

Traditionally, Vietnamese people are always busy buying gifts, cleaning, and _______decorating their houses before Tet.

A. care             B. careful            C. careless          D. carefully

Câu 3: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to the following question.

They said, "This is the book we looked for yesterday."

A. They said that was the book they had looked for the previous day.
B. They said this was the book they had looked for the previous day.
C. They said that was the book they looked for the day after.
D. They said that was the book we had looked for the day before.

Câu 4: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question.

Our house needs ________.

A. to paint          B. to be painting       C. painted            D. painting

Câu 5: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question.

________________ it was raining heavily, he went out without a raincoat.

A. Because of       B. In spite of          C. Because           D. Although

Câu 6: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer that best explains the following phrase.

To make something look more attractive by putting things on it.

= To _________________

A. clean           B. decorate           C. dedicate           D. appropriate

Câu 7: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to the following question.

The last time I saw Rose was three years ago.

A. I haven't seen Rose three years ago.      B. I haven't seen Rose since three years
C. I haven't seen Rose for three years.      D. I haven't been seen Rose for three years.

Câu 8: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question.

When you got back, he ______________ London for New York.

A. leaves          B. had left            C. has left             D. will leave

Câu 9: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question.

- "I think golf 's really great." - "___________________"

A. Do you? I think it's boring.              B. Neither do I.
C. Almost every day.                     D. Don't you believe so.

Câu 10: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the different stress pattern from the rest.

A. condition       B. hospital             C. happiness          D. punishment

Câu 11: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question

Many people go to the pagoda to _____________for a happy year for themselves and their family.

A. pray          B. long                C. desire             D. ask

Câu 12: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question.

Homes are often decorated ____________ plants and flowers at Tet.

A. with          B. in                  C. for                D. about

Câu 13: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the underlined part pronounced differently from the rest.

A. tradition       B. gift                 C. arrive              D. figure

Câu 14: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question.

These workers stopped ________ some coffee because they felt sleepy.

A. to have       B. have               C. having              D. had

Câu 15: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question.

Henry: "Thanks for your help, Mike!" – Mike: "_____________________"

A. It's my pleasure.                    B. The same to you.
C. It's very nice of you to say to.          D. You've got to be kidding.

Câu 16: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question.

- "_________ do you go to the cinema?" - " Twice a year''

A. What         B. How many          C. How often            D. Why

Câu 17: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question.

What _______________ if you had been sent to England to study last year?

A. did you do    B. would you do        C. would you have done   D. had you done

Câu 18: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the different stress pattern from the rest.

A. percent      B. limit                C. control               D. behave

Câu 19: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction.

(A) He said that if he (B) has more time, he would (C) come to see (D) us.

A. He said      B. has                C. come                D. us

Câu 20: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question.

We turned off the radio ________________ the boring program.

A. because      B. because of          C. however              D. in spite of

Đáp án đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh (cơ bản) lớp 11

1. B

2. D

3. A

4. D

5. D

6. B

7. C

8. B

9. A

10. A

11. A

12. A

13. C

14. A

15. A

16. C

17. C

18. B

19. B

20. B

21. C

22. C

23.B

24. B

25. B

26. D

27. B

28. C

29. D

30. D

31. A

32. D

33. A

34. A

35. B

36. A

37. C

38. C

39. A

40. B

 

Đánh giá bài viết
1 2.402
Đề thi học kì 1 lớp 11 Xem thêm