Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 tỉnh Đồng Tháp năm 2013 - 2014

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 tỉnh Đồng Tháp năm 2013 - 2014 gồm 28 câu hỏi trắc nghiệm và 6 câu hỏi viết cùng đáp án đi kèm, đây là tài liệu ôn tập hữu ích dành cho các bạn học sinh lớp 11, giúp các bạn chuẩn bị thi học kì 1 một cách chủ động và hiệu quả. Mời các bạn tham khảo.

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 trường THPT Châu Thành 1, Đồng Tháp năm 2014 - 2015

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 trường THPT Chuyên Huỳnh Mẫn Đạt, Kiên Giang năm 2014

SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO

TỈNH ĐỒNG THÁP

ĐỀ CHÍNH THỨC

(Đề gồm có 04 trang)

KIỂM TRA CHẤT LƯỢNG HỌC KỲ I

Năm học: 2013 - 2014

Môn thi: TIẾNG ANH - Lớp 11

Ngày thi: 24/12/2013

Thời gian: 45 phút (không kể thời gian phát đề)

Mã đề thi 116

Họ, tên thí sinh:...........................................................Số báo danh: ........................

PART A: MULTIPLE CHOICE (7 MARKS)

Choose the word whose primary stress is pronounced differently from that of the others.

Question 1: A. effort B. decrease C. patter D. nervous

Question 2: A. handicapped B. ambitious C. minority D. intelligent

Read the article about 4 international marathons, marked A-, B-, C- and D-, then anwer questions below. Choose the correct answer each question by circling its corresponding letter A, B, C or D.

If you feel like running

Brief international marathons locations

A - Rome Marathon, Italy, 18th March 2007

The course takes in all the sights from the Coliseum to the Roman Forum, as well as St. Peter's Square, Vatican City, Olympic Stadium, Piazzale Popolo and Trevi Fountain. Time limit is 6 hours.

B - Boston Marathon, United States, 17th April 2007

The famous route from Hopkinton to Boston has been around as long as the modern Olympics. The start in the suburban town of Hopkinton is sharply downhill. It remains like that until around 16 miles when you hit the three tough climbs that culminate in Heart Break Hill. If you survive that, it is downhill more or less to finish in the heart of Boston.

C - New York Marathon, United States, April 2007

Starting on Staten Island, you cross over the Verrazano-Narrows Bridge into Brooklyn where you run through several ethnic communities from Italian to Hispanic and Hasidic Jewish quarter. At halfway, you cross into Queens and Manhattan. Running north on first avenue, you briefly enter the Bronx, before returning to Manhattan to enter Central Park for the last four miles.

D- Berlin Marathon, Germany, September 2007

Lined with spectators throughout, it starts near the Brandenburg Gate and passes Charlottenburg Castle on a wide road which runs straight for a couple of miles before returning through the Brandenburg Gate to the finish.

Question 3: In which marathon can participants see different ethnic groups?

A. A- B. D- C. B- D. C

Question 4: Which marathon requires runners to climb uphill and downhill much?

A. A- B. B- C. D- D. C

Question 5: Which marathon only allows participants to run within one quarter of a day?

A. C- B. A- C. B- D. D

Question 6: Which marathon has the starting and finishing points near a gate?

A. A- B. D- C. B- D. C

Choose the underlined word or phrase that needs correcting.

Question 7: To participate on the contest, you have to work in groups of three.

A. of three B. participate on
C. in D. have

Question 8: They asked Henry whether he will get back there with them on that trip if he finished the project early the next week.

A. early the next week B. finished
C. will get back there D. whether

Question 9: After Mrs. Wang had returned to her house from work, she was cooking dinner.

A. to her house B. returned
C. from work D. was cooking

Choose the word whose primary stress is pronounced differently from that of the others.

Question 10: A. mature B. mutual C. question D. children

Question 11: A. honest B. hotline C. honour D. hour

Choose the best answer to complete each sentence or replace the underlined words or phrases or have the same meaning.

Question 12: When you can__________ with somebody, you have partly gain his or her trust.

A. sympathize B. sympathy
C. sympathizer D. sympathetic

Question 13: The purpose of the contest is to stimulate the spirit of playing sports among students.

A. apologize B. prevent
C. encourage D. burn

Question 14: While I was working in the garden, __________

A. my wife has cleaned the house.
B. my son played video games.
C. my wife had been cleaning the house.
D. my son was playing video games.

Question 15: Our house needs__________.

A. decorating B. to decorate
C. decorate D. be decorated

Question 16: - Helen: "Congratulations!" - Jane: "__________"

A. Thank you. B. You are welcome.
C. I'm sorry. D. What a pity!

Question 17: "Why not come to the English Speaking Contest?"

A. He told me not come to the English Speaking Contest.
B. He offered us to come to the English Speaking Contest.
C. He suggested coming to the English Speaking Contest.
D. He asked me to come to the English Speaking Contest.

Question 18: After Michael had taken a deep breath, he dived into the water.

A. Before Michael took a deep breath, he had dived into the water.
B. After Michael had taken a deep breath, he had dived into the water.
C. Having taken a deep breath, Michael dived into the water.
D. After Michael took a deep breath, he had dived into the water.

Question 19: The doctor advised him__________and to take up some sport.

A. stop smoke B. to stop smoking
C. stop smoking D. to stop to smoke

Question 20: The 25th and the 50th wedding anniversaries are special in the United States. People call the 50th the __________ anniversary.

A. diamond B. silver
C. golden D. bronze

Question 21: We enjoy__________dinner at home but we detest__________the dishes.

A. to have / to wash B. to have/ washing
C. having/ washing D. have/ wash

Question 22: They let their children__________up late at weekends.

A. having stayed B. to stay
C. staying D. stay

Question 23: Andrew__________ the test before he__________ it very easy.

A. had done/ found B. did/ was founding
C. was doing/ found D. did/ had found

Question 24: - Lan: "Bye" - Hoa: "__________"

A. See you lately B. Meet you again
C. Thank you D. See you later

Question 25: They clean up their houses, do their shopping or mow the lawns in the garden every day.

A. cut B. water
C. take care of D. grow

Question 26: Susan was so shy that she didn't look at Tom in the face. She just__________at him and looked away.

A. watched B. saw
C. observed D. glanced

Question 27: - Ha: "Do you enjoy the volunteer work?" - Nam: "__________"

A. No, I like it.
B. Yes, I like taking care of my children.
C. Yes, I like shopping.
D. Yes, I like helping people.

Question 28: How many __________ are there in the competition?

A. participative B. participations
C. participants D. participates

PART B: WRITING (3 MARKS)

I. Write the correct form of the word in brackets.

Question 29: People say that we must___________________________population growth because our resources are___________________________. (LIMIT)

II. Put the verbs in brackets into the correct form.

Question 30: He (meet)___________________________his old friend if he (go)

___________________________to London yesterday.

III. Rewrite the following sentences with the words given in the way that the rewritten one is closest in meaning with the original one.

Question 31: Walking in the rain gives him pleasure.

→ He enjoys _____________________________________________

Question 32: "I'm sorry. I gave you the wrong number," said Paul to Susan.

→ Paul apologized ________________________________________

Question 33: 'I'd have been in bad trouble if Jane hadn't helped me,' he said.

→ He said _______________________________________________

Question 34: Before he went to school, he had studied his lessons well.

→ Having _______________________________________________

Đáp án đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11

1. B

2. A

3. D

4. B

5. B

6. B

7. B

8. C

9. D

10. A

11 B

12 A

13 C

14 D

15 A

16 A

17 C

18 C

19 B

20 C

21 C

22 D

23 A

24 D

25 A

26 D

27 D

28 C

29. - limit (0,25); - limited (0,25)

30. - would/could have met (0,25); - had gone (0,25)

31. ...walking in the rain.

32. ...to Susan (0,25)/ for giving her the wrong number.

33. ...(that) he'd have been in bad trouble (0,25)/ if Jane hadn't helped him.

34. ...studied his lessons well, (0,25)/ he went to school.

Đánh giá bài viết
2 1.408
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 11 Xem thêm