Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 6 năm 2019 - 2020

28 1.382

Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 6

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 6 chương trình mới học kì 1 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề thi học kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2019 do VnDoc.com sưu tầm và đăng tải. Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 6 được biên tập giống với cấu trúc đề thi chính thức của bộ GD&ĐT giúp các em học sinh lớp 6 luyện thi cuối kì 1 Anh 6 hiệu quả.

I. Circle the word whose underlined, bold part is pronounced differently from the others (1p)

1. A. bu B. drugstore  C. museum  D. lunch
2. A. enginee B. betwee C. teeth  D. greeting
3. A. rea B. teacher  C. ea D. breakfast
4. A. tow B. dow C. window  D. shower

II. Circle the best words or phrases to complete the sentences (3ps)

5 - Hi, _______ name is Phong. I’m a student.

A. my

B. his

C. her

D. our

6 - ________ do you live? I live on Tran Phu street.

A. What

B. Where

C. Who

D. How

7 - What is _____? It is a schoolbag.

A. these

B. those

C. they

D. this

8 - Every morning, Ba ______ up at six o’clock.

A. to get

B. get

C. gets

D. is getting

9 - When do you have English? I have it ________ Monday and Thursday.

A. at

B. on

C. for

D. in

10 - What time ____ you get up? I get up at five o’clock.

A. do

B. does

C. is

D. are

11 - Are there any flowers to the left of your house? _____________.

A. Yes, there are

B. Yes, there is

C. No, there isn’t

D. Yes, they do

12 - I go to the __________ to send the letter.

A. supermarket

B. zoo

C. post office

D. bank

13 - Which sentence is correct?

A. Do your brother watches TV in the evening?

B. Is your brother watches TV in the evening?

C. Does your brother watches TV in the evening?

D. Does your brother watch TV in the evening?

14 - Which sentence is correct?

A. There is a flower garden to the left of the house.

B. There is a flowers garden to the left of the house.

C. There is a flower garden the left of the house.

D. There is a flower gardens to the left of the house.

15 - “ It’s 9:45 now.” means: ________________.

A. It’s nine past forty- five.

B. It’s a quarter to ten

C. It’s forty- five nine

D. It’s a quarter to nine.

16 - There/ big/ well/ front/ house/. (Chose the correct sentence)

A. There is big well in front of the house.

B. There are big wells in front of the house.

C. There is a big well in front of the house.

D. There are big well in front of the house.

III. Choose the words that are NOT correct. (0.5 p)

17 - Phuong lives(A) in a(B) apartment in (C) town (D).

18 - Ba brush (A) his(B) teeth(C) every (D)morning.

IV. Read the passage and do the tasks below:

Nga is twelve years old. She is in grade six, class 6A1. She lives in a house with her mother, father and sister. Their house is next to a bookstore. In the neighborhood, there is a hospital, a market and a stadium.

Nga's father is a doctor. He works in the hospital. Her mother works in the super market. Nga goes to school at six- thirty in the morning. She has classes from seven to eleven thirty.

1. Decide whether these statements are True (T) or False (F) (1p)

__________ 19 - There are four people in Nga's family.

__________ 20 - Nga's father works in the factory.

__________ 21 - Her mother works in the supermarket.

__________ 22 - Classes start at seven and finish at twelve.

2. Answer the questions (2ps)

23 - How old is Nga ?

->................................................................................................................

24 - What does her father do?

->................................................................................................................

25 - Is their house next to a hospital?

->................................................................................................................

26 - What time do her classes finish?

->................................................................................................................

V. Match the questions in column A with the answers in column B. (1.5ps)

A

B

27. What is behind your house?

A. Yes, there is.

28. Do boys watch television?

B. L-A-N

29. Does Nam listen to music?

C. There are twenty.

30. How many classes are there in your school?

D. No, they don't.

31. Is there a book on the table?

E. Yes, he does.

32. How do you spell your name?

F. The river.

VI. Answer about you (1p)

33. How many students are there in your class?

->...............................................................................................................

34. How do you go to school?

->............................................................................................................…

ĐÁP ÁN

1 - C; 2 - A; 3 - D; 4 - C

5 - A

6 - B

7 - D

8- C

9 - B

10 - A

11- A

12 - C

13 - D

14 - A

15 - B

16 - C

17 - B

18 - A

19 - T

20 - F

21 - T

22 - F

23 - She is twelve years old.

24 - He is a doctor.

25 - No, it isn’t.

26 - It finishes at eleven thirty.

27 - F; 28 - D; 29 - E; 30 - C; 31 - A; 33 - B

33 - 34: Học sinh tự trả lời về bản thân

Gợi ý:

33 - There are 29 students in my class.

34 - I go to school by bike.

Trên đây là Đề kiểm tra tiếng Anh 6 học kì 1 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh 6 khác như Để học tốt Tiếng Anh lớp 6, Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học kì 2 lớp 6,.... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com. 

Đánh giá bài viết
28 1.382
Tiếng Anh 6 mới Xem thêm