Đề thi học kì 2 lớp 12 môn tiếng Anh có đáp án

3 4.303

Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 12 

Tham khảo Đề thi học kì 2 lớp 12 môn tiếng Anh có đáp án sẽ giúp các bạn tiết kiệm thời gian hơn trong việc tìm tài liệu ôn thi. Đồng thời, tài liệu còn giúp các bạn ôn tập và nắm vững kiến thức cần ôn tập cho kì thi học kì. Mời các bạn tham khảo! 

ĐỀ THI HỌC KÌ 2 TIẾNG ANH 12

Thời gian: 45 phút 

Choose the word A, B, C or D whose underlined part is different from the others

1. A. endangered       B. destroyed       C. damaged       D. provided 

2. A. advice           B. pick           C. might          D. kind 

3. A. caps             B. meters         C. swimmers      D. lines 

Choose the word A, B, C or D which is pronounced differently from the others

4. A. water            B. football         C. begin          D. meter 

5. A. medal           B. appall          C. devote         D. belong 

Choose the word A, B, C or D to complete following sentences

6. Peter has been working for 10 hours. He………...be very tired now.

A. needn’t            B. must           C. has to          D. should

7. Thanks to the encouragement and support, all Vietnamese athletes competed………...high spirits

A. for                B. of              C. on             D. in 

8. The train………...by bad weather. I am not sure.

A. might delay         B. might be delaying    C. might have delayed     D. might have been delayed

9. The Sears Tower is………...building in Chicago.

A. taller             B. the more tall      C. the tallest        D. taller and taller

10. The coffee is………...hot that I can drink it.

A. such             B. very            C. too              D. so

11. Animals life is………...with extinction.

A. disappointed       B. crowded        C. threatened        D. threatening

12. I have never taken part in any water sports………...I cannot swim.

A. because          B. because of      C. due to           D. partly because of

13. In beach volleyball, Indonesia defeated Thailand in straight sets to take men’s gold………...

A. present          B. award          C. medal            D. reward

14. How many………...took part in the 22rd Sea Games? 14………...

A. compete         B. competitors      C. competition       D. competitor

15. Would you like………...to the cinema with us tomorrow evening? 

A. to come          B. come          C. coming           D. came

16. ………...you study for these exams, ………...you will do.

A. The harder/ the better               B. The more/ the much

C. The hardest/ the best                D. The more hard/ the more good

17. My uncle has given up………... .

A. to smoke        B. smoke         C. smokes           D. smoking

18. “In my opinion, action films are exciting” “………...………...” .

A. You shouldn’t have said that         B. What an opinion!

C. Yes, congratulations!              D. There’s no double about it

19. Skating………...becoming more and more popular.

A. is              B. are            C. am               D. were

20. “I got to go, Sarah. So long” “So long, Jack. And………...” 

A. don’t take it seriously               B. be careful

C. don’t hurry                      D. take care

Choose the word A, B, C or D which has the same meaning

21. What may happen if John does not arrive in time?

A. go along        B. count on        C. keep away          D. turn up

22. In times of war, the Red Cross is dedicated to reducing the sufferings of wounded soldiers, civilians, and prisoners of war.

A. mounted       B. excited          C. devoted             D. interested

23. An international medical conference initiated by Davison resulted in the birth of the League of Red Cross Societies in 1991.

A. started        B. helped           C. treated              D. dedicated

Choose the word A, B, C or D which needs correcting

24. She has just read the novel writing by Charlotte. It’s very interesting.                                                     A       B          C                       D     

25. The harder he tried, the worst he danced before the large audience.                                                          A        B       C              D

26. My father has retired since three years and he is now living on his pension.                                                       A     B                           C       D

27. Nam is tallest student in his class.                                                                             A  B          C   D

Choose the word A, B, C or D to complete the passage

The Earth has been getting warmer in the past 100 years. It (28) ………...global warming. (29) ………...1992, the warmest temperatures have been recorded on the Earth each year. Scientist tried to find out (30) ………...the Earth was becoming warmer (31) ………...they studied the oceans and the air to understand the reasons. They found out that human beings caused temperatures to go up. People have been burning fossil fuels like petroleum, coal and natural gas. As the world became industrialized and the (32) ………...grew, people burned more and more fossil fuels

28. A. calls         B. is calling         C. is called          D. has called 

29. A. for          B. since            C. when            D. in 

30. what           B. which           C. who             D. why 

31. A. so          B. because         C. but              D. however 

32. A. popular      B. population        C. populate          D. popularity 

Choose the word A, B, C or D to answer the following questions after reading the passage

Every year people in many countries learn English. Some of them are young children. Others are teenagers. Many are adults. Some learn at school. Others study by themselves. A few learn English just by hearing the language in films, on television, in the office or among their friends. But not many are lucky enough to do that. Most people must work hard to learn English.

Why do all these people learn English? It's not difficult to answer this question. Many boys and girls learn English at school because it is not one of their subject. Many adults learn English for their higher studies because some of their books are in English at the college or university. Other people learn English because they want to read newspaper or magazines in English

33. Most people learn English by………... 

A. watching films                   B. hearing the language on television

C. working hard on the lessons        D. speaking English to their friends

34. Many boys and girls learn English because………... 

A. it is included in their study courses       B. it’s useful for their higher studies

C. it’s their own language                D. they are forced to learn it

35. Many adults learn English………... 

A. in order to be able to read newspapers in English

B. because it helps them in their work

C. because of their higher studies

D. to communicate with their colleagues in the office

36. Which if the following is not mentioned? 

A. People of all ages want to learn English

B. Many boys and girls learn English because they want to listen to music

C. English is spoken in the office

D. Teenagers often learn English because some of their books are in English at the college or university

Choose the sentence A, B, C or D which has the same meaning as the given one

37. No one in our club can speak English as fluently as Mai

A. Mail speaks English more fluently than no one in our club

B. Mai is the worst English speaker in our club

C. Mai speaks English as fluently as other people in our club

D. Mai speaks English the most fluently in our club

38. I haven’t gone to the cinema for ten years 

A. It’s ten years I haven’t gone to the cinema

B. It was ten years ago I went to the cinema

C. The last time I went to the cinema was ten years ago

D. I last went to the cinema 10 years

39. I’ve never eaten this kind of food before 

A. It’s the most tasty food I’ve ever eaten

B. It’s the first time I’ve ever eaten this kind of food

C. I’ve never eaten such a good food before

D. The food is so good that I’ve never eaten before

40. People believed that somebody murdered Miss Stone 

A. It is said that Miss Stone was murdered

B. It were said that Miss Stone was murdered

C. It was believed that Miss Stone was murdered

D. People believed that Miss Stone murdered

 THE END OF THE TEST

Đáp án Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 12 

Choose the word A, B, C or D whose underlined part is different from the others

  1. D
  2. B
  3. A

Choose the word A, B, C or D which is pronounced differently from the others

  1. C
  2. A

Choose the word A, B, C or D to complete following sentences

  1. B
  2. D
  3. D
  4. C
  5. D
  6. C
  7. A
  8. C
  9. B
  10. A
  11. A
  12. D
  13. D
  14. A
  15. D

Choose the word A, B, C or D which has the same meaning

  1. D
  2. C
  3. A

Choose the word A, B, C or D which needs correcting

  1. C
  2. B
  3. B
  4. B

Choose the word A, B, C or D to complete the passage

  1. C
  2. B
  3. D
  4. A
  5. B

Choose the word A, B, C or D to answer the following questions after reading the passage

  1. C
  2. A
  3. B
  4. B

Choose the sentence A, B, C or D which has the same meaning as the given one

  1. D
  2. C
  3. B
  4. C
Đánh giá bài viết
3 4.303
Đề thi học kì 2 lớp 12 môn Tiếng Anh Xem thêm