Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 10 năm 2015 tỉnh Vĩnh Phúc

9 27.947

Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 10 có file nghe và đáp án

Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 10 năm 2015 tỉnh Vĩnh Phúc có file nghe đi kèm, giúp các bạn học sinh ôn tập và nâng cao kiến thức Tiếng Anh trên lớp một cách hiệu quả. Đề thi có đáp án đi kèm, giúp các bạn chủ động tra cứu.

Đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 10 Sở GD-ĐT Thái Bình năm học 2015 - 2016

Đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 10 trường THPT Minh Phú, Hà Nội năm học 2015 - 2016

Đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 10 trường THPT Yên Thủy A, Hòa Bình năm học 2015 - 2016

SỞ GD&ĐT VĨNH PHÚC

 

 

KỲ THI KIỂM TRA HỌC KÌ II NĂM HỌC 2014-2015

ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH KHỐI 10

Thời gian làm bài: 45 phút, không kể thời gian phát đề

A.LISTENING (2 points)

You are going to listen to this telephone conversation between JON and JANICE and answer the questions. You should write NO MORE THAN THREE WORDS OR A NUMBER for each answer. You will hear the recording TWICE.

Areas dealt with:
Rent:

Properties available:

Viewing arrangements:
Need:
Must:

(1)....................................................................................., North suburbs
from (2) £................................... to £ 500 a month Depends on: the area
availability (3)............................................ garage
West Park Road: rent (4) £.................... a month, including the water bill
Tithe Road: rent £ 380 a month, including (5).................................rental
meet at office on (6).................................................afternoon at 5.00 pm
letter from bank, reference from your (7).................................................
give (8)......................... notice of moving in give deposit
of one-month-pay for contract

B. PHONETICS, GRAMMAR & VOCABULARY (4 points)

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.

1. A. Club       B. Lamb           C. Doubt          D. Bomber        (U10)

2. A. Disease    B. Spread          C. Breed          D. Treat          (U10)

II. Choose the word whose main stress is different from that of the other words.

1. A. Organism   B. Environment      C. Temperature      D. Satellite       (U9)

2. A. Secret      B. Ocean           C. Migrate         D. Express      (U9)

III. Choose the best answer among A, B, C, or D to complete each of the following sentences.

1. ______ is traditional music from a particular country, region, or community.

A. Blues        B. Classical music    C. Folk music       D. Jazz         (U12)

2. “Tien Quan Ca”, the Viet Nam national______ was written by Van Cao.

A. folk song      B. anthem          C. epic            D. pop song      (U12)

3. “Silence of the Lambs” is a______ film. It makes the audience scared.

A. disaster      B. science fiction     C. horror           D. action        (U13)

4. Charlie Chaplin is considered as the greatest comic actor of the______.

A. musical cinema                 B. commercial film    
C. romantic comedy                D. silent cinema  (U13)

5. The______ was injured so a defender had to go in goal.

A. attacker     B. goal-scorer        C. opponent         D. goalkeeper (U14)

6. The World Cup______ every four years.

A. is held      B. have held         C. holds            D. was held (U14)

Đáp án đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 10 năm 2015

A. LISTENING (2 points)

(0.25 point per one correct item)

1. (the) city centre/ center (itself) 5. (the) telephone/ phone
2. 250 6. Wednesday/ Wed
3. (a) garden 7. employer
4. 325 8. two/ 2 weeks’

B. PHONETICS, GRAMMAR & VOCABULARY (2 points)

I. (0.25 point per one correct item): 1. A        2. B

II. (0.25 point per one correct item): 1. B       2. D

III. (0.25 point per one correct item):

1. C       3. C       5. D       7. C       9. B

2. B       4. D       6. A       8. A       10. C

IV. (0.25 point per one correct item): 1. D 2. C

C.READING (2 points)

I. (0.25 point per one correct item):

1. attacked     2. other      3. contests      4. soup

II. (0.25pt/item)

1. C          2. A        3. D           4. B

D. WRITING (2 points)

I. (0.25 point per one correct sentence):

1. The meeting will be held before May Day.

2. It took him two hours to write the essay.

3. Never before have we talked to an interesting person like you.

4. John opened the store in 1932.

Đánh giá bài viết
9 27.947

Video đang được xem nhiều

Tiếng anh phổ thông lớp 10 Xem thêm