Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020-2021 - Đề 2

Đề khảo sát chất lượng môn Anh vào lớp 6

Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020-2021 - Đề 2 do VnDoc.com tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các dạng bài tập trắc nghiệm phổ biến trong chuyên mục lớp 6 môn tiếng Anh 6 đi kèm đáp án.

Xem thêm: Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020-2021 - Đề 3

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 6 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 6

Bài kiểm tra trắc nghiệm và tự luận Tiếng Anh vào lớp 6 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh thi vào lớp 6 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 6 và môn Ngữ Văn 6. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 6 môn Tiếng Anh - Đề 2

Bản quyền thuộc về VnDoc nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. who

B. where

C. whale

D. why

2. A. come

B. city

C. class

D. cook

3. A. eraser

B. desk

C. house

D. student

Exercise 2: Choose the word that has the different main stress

1. A. python

B. below

C. peacock

D. funny

2. A. around

B. monkey

C. quickly

D. circus

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. Jim never ________ at the school canteen.

A. is eating

B. eats

C. eat

D. doesn’t eat

2. Which place would your family like ______? - New York.

A. visit

B. visits

C. visiting

D. to visit

3. ______ grows vegetables.

A. An farmer

B. Farmers

C. Farmer

D. A farmer

4. An astronaut can ______ the spaceship and walk in space.

A. get out of

B. gets out

C. get out

D. gets out of

5. _____________? - My favorite season is summer.

A. What your favorite season?

B. What’s your favorite season?

C. What are your favorite season?

D. What’s you favorite season?

6. What did she do yesterday? - She ________ with her friends

A. goes swimming

B. went swimming

C. goed swimming

D. is going swimming

7. ______ would you like to visit, a museum or a pagoda?

A. Which place

B. Who

C. How many

D. How much

8. Where is he going to ______ in Hue?

A. stay

B. stays

C. staying

D. goes

9. There are four _____ in a year.

A. spring

B. summer

C. seasons

D. winter

10. It ______ warm and foggy in Paris tomorrow.

A. is

B. are

C. will be

D. will is

Exercise 4: Translate the following sentences into English

1. Tôi thích mùa xuân vì có rất nhiều hoa

_______________________________

2. Ngày mai thời tiết sẽ như thế nào?

_______________________________

3. Đồ ăn rẻ ở vịnh Hạ Long.

_______________________________

Exercise 5: Read the following and choose the best answer

Last Monday afternoon, Fred came home (1) ______ school with a headache. He didn’t do his homework. He (2) ________ watch TV. He only wanted to go to (3) _______. He was tired and his head was (4) _______. His mother took him some rice to eat. But he wasn’t hungry. He only had some fruits and some orange juice. Then he went to sleep. What a (5) _______ day.

1. A. to

B. from

C. between

D. and

2. A. doesn’t

B. isn’t

C. don’t

D. didn’t

3. A. bed

B. zoo

C. school

D. class

4. A. cold

B. cool

C. hot

D. sunny

5. A. wonderful

B. terrible

C. happy

D. great

Exercise 6: Reorder these words to make meaningful sentences

1. and/ Chocolate/ lot/ of/ fat/ has/ a/ sugar/.

______________________

2. summer/ Where/ go/ last/ did/ you/ holiday/ ?/

______________________

3. Hanoi/ people/ has/ a lot of/ and/ tall buildings/ ./

______________________

Exercise 7: Rewrite the following sentences

1. There are not so many people in my village. (have)

______________________

2. London isn’t as beautiful as New York. (more…. than)

______________________

3. It will be stormy and windy tomorrow. (weather)

______________________

-The end-

Đáp án đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 6 môn Anh

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A

2. B

3. A

Exercise 2: Choose the word that has the different main stress

1. B

2. A

Exercise 3: Choose the correct answer A, B, C or D

1. B

2. D

3. D

4. A

5. B

6. B

7. A

8. A

9. C

10. C

Exercise 4: Translate the following sentences into English

1. I like spring because there are a lot of flowers

2. What is the weather like tomorrow?

3. The food is cheap in Ha Long Bay.

Exercise 5: Read the following and choose the best answer

1. B

2. D

3. A

4. C

5. B

Exercise 6: Reorder these words to make meaningful sentences

1. Chocolate has a lot of fat and sugar.

2. Where did you go last summer?

3. Hanoi has a lot of people and tall buildings.

Exercise 7: Rewrite the following sentences

1. My village doesn’t have so many people

2. New York is more beautiful than New York.

3. The weather will be stormy and windy tomorrow.

Trên đây VnDoc.com đã giới thiệu Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020-2021 - Đề 2. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập thi vào lớp 6 hay như Tổng hợp đề thi tiếng Anh vào lớp 6 năm 2020-2021, Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 6 môn Tiếng Anh năm 2020-2021 - Đề 1 .... được cập nhật liên tục trên VnDoc.com.

Đánh giá bài viết
1 325
0 Bình luận
Sắp xếp theo
Tiếng anh phổ thông lớp 6 Xem thêm